سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گفتم که اگه افقی بزارید هم به لنز فشار نمیاد هم سرعت لود ها 2 برابر میشه و اگرم زیر دستگاه پایه بزارید دیگه واسه داخل دستگاه { به خاطر گرم شدن } فشار نمیاد ولی اگه عمودی بزارید از نظر گرمایی فرقی با کنسولی که افقی گزاشتید و 4 تا پایه هم زیرش نمیکنه و یکی هست ولی در عوض لنز دستگاه داغون میشه و لودینگ ها خیلی طول میکشه. در هر صورت بهترین حالت افقی 4 تا پایه هم بزار زیرش.
اشتباهه ... اتفاقا در حالت عمودي لنز بهتر كار مي كنه و اصلا ربطي به سرعت لودينگ نداره... بهترين راه اينه كه من كردم :‌ كنسول رو عمودي گذاشتم رو ميز تحرير , فن هم داره , كولر اتاقم هميشه رو زياده , يه پنكه هم كنارش روشنه :laughing:

به احتمال خيلي زياد ايراد از كابل AV هست و اينطور كه شما ميگيد حتما داراي يك اتصالي هست بايد يك كابل ديگه امتحان كنيد حالا فرقي نميكنه Vga باشه يا Component يا AV
در اينجور موارد مشكل ناشي ميشه از internal AV encoder chip
E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. (this could also be a problem with the internal AV encoder chip)
موفق باشيد

ممنون دوست عزیز به نظرت در اینده مشکل حادی ایجاد میکنه؟

آخرین ویرایش:
بابا خدايي اين ماكرو اومد با شما صادق باشه شما بد بختش كرديد
اونا اومدن براي عيب ها يك خطاي مخصوص گزاشتند تا هر وقت خراب شد خودتون بفهميد
تا تعمير كار پول بيخود از شما نگيره
تا حالا شده سوني از اين كا را بكنه
به قران ماكرو سافت با اينكه دست گاهش مشكل دارهولي اونقدر با طرف داراش صادق هست
كه اومده چنتا چراقم براي اين كارها روش گزاشته
خدايش ديگه اينقدر م دستگاهش اشغالي نيست
كه بياد سر يك كابل خراب دستگاه بسوزه
به خدا اين رسمش نيست:no: :neutral:

اشتباهه ... اتفاقا در حالت عمودي لنز بهتر كار مي كنه و اصلا ربطي به سرعت لودينگ نداره... بهترين راه اينه كه من كردم :‌ كنسول رو عمودي گذاشتم رو ميز تحرير , فن هم داره , كولر اتاقم هميشه رو زياده , يه پنكه هم كنارش روشنه

کار لنز ربطی به عمودی یا افقی بودن نداره!
و درضمن برای درایو کنسول افقی بودن بهتره!
چون اگر عمودی بذاریم بالانس Disc به هم می خوره ، در نتیجه به آرمیچر فشار وارد میشه. شما حساب کنید برای چرخش دیسک باید به یک قسمت نیروی زیادی وارد کنه ولی برای طرف دیگه نیازی به فشار نیست! خوب این یعنی عدم تعادل!
کار یکنواخت برای آرمیچر بهتره!

کار لنز ربطی به عمودی یا افقی بودن نداره!
و درضمن برای درایو کنسول افقی بودن بهتره!
چون اگر عمودی بذاریم بالانس Disc به هم می خوره ، در نتیجه به آرمیچر فشار وارد میشه. شما حساب کنید برای چرخش دیسک باید به یک قسمت نیروی زیادی وارد کنه ولی برای طرف دیگه نیازی به فشار نیست! خوب این یعنی عدم تعادل!
کار یکنواخت برای آرمیچر بهتره!
اي اي اي ... فرزاد جان شما خودت يه بار گفتي :eek:.
تو PS2 هم كه ما داشتيم مي گفتن با اين پايه هايي كه كنسول رو عمودي مي زاره لنز بهتر كار مي كنه تا حالا هم كه من مشكل نداشتم ...
راستي فرزاد جان چند روز پيش ميست كالت افتاده بود ... كاره واجبي داشتي ؟

خود ماكرو گفته فرقي نمي كنه تو چطوري مي گي سرعت لود بيشتر ميشه:confused:
اگه لنز اين قدر داغونه كه تحت 90 درجه بهش فشار بياد بهتره نباشه:-"
چه جالب:)
میشه منبع رو بگید که خود مایکروسافت گفته هیچ فرقی نمیکنه؟؟؟؟؟
نخیر اقایون فرق داره خیلی هم فرق داره.

اشتباهه ... اتفاقا در حالت عمودي لنز بهتر كار مي كنه و اصلا ربطي به سرعت لودينگ نداره... بهترين راه اينه كه من كردم :‌ كنسول رو عمودي گذاشتم رو ميز تحرير , فن هم داره , كولر اتاقم هميشه رو زياده , يه پنكه هم كنارش روشنه :laughing:
عزیز چرا میای الکی پست میدی؟؟؟؟؟ اون اقا حق داره بگه ما که نفهمیدیم چی کار کنیم؟ اتفاقا خیلی هم درسته و کنسول رو اگه افقی بزارید هم نرم تر اجرا میشه هم سرعت لود ها کم میشه هم به لنز فشار نمیاد و در کل خیلی بهتره حالا از ما گفتن بود شما برو عمودی بزار یه چند وقت دیگه کارت به اقا طاهر میفته:laughing:

دوستان آیا این درسته که همه x360 ها حداکثر 2 سال دووم میارن و بعد خراب
میشن ؟ یعنی بعد از 2 سال نابود ؟ چهارصد و خورده ای کاملا پر ؟ تا چه حد
این شایعه صحت داره ؟

با سلام دوستان من یک مشکل با ایکس باکس 360 خودم دارم و اون اینه که وقتی اون رو میخواهم برای بار اول روشن کنم و دکمه ایجکت را میزنم درایور اون گیر میکنه و بیرون نمیاد حتما باید وقتی دکمه رو میزنم به دست یه به لبه درایور بزنم و یک فشار کوچیک به اون بدم تا بیرون بیاد درایور من هم توشیبا-سامسونگ است و کنسولم هم uc پرمیوم است به نظر شما این مشکل حل شدنی است ؟ در ضمن وقتی بازی در درایور باشد اصلا گیر نمیکند فقط وقتی که بازی توش نیست گیر میکند
سلام .اقا يكي كمك كن شما تابه حال به اين مشكل بر نخوردين من دستگاهم عمودي ميزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or