سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمی دونم چرا تو این سایت همین که یه نفر میگه درایوم فلانه و بسانه سریع می گید لنز
بابا لنزت هیچیش نیست
امین می تونی دلیلشو بگی ؟ شما که این حرفو می زنی باید یه دلیلی داشته باشی
ببین من که 360 ندارم !
حرف های منم بر پایه حرف های بچه هاست
من همه ی پست ها رو میخونم و اگه چیزی میگم با اینکه ندارمش حرف های بچه های دیگست;)
خب حالا به نظر شما مشکل از چیه؟

ببین من که 360 ندارم !
حرف های منم بر پایه حرف های بچه هاست
من همه ی پست ها رو میخونم و اگه چیزی میگم با اینکه ندارمش حرف های بچه های دیگست;)
خب حالا به نظر شما مشکل از چیه؟
به گفته دوستاني كه اين مشكل رو داشتند اكثرا درايوشون ديسك هاي مالزي و Dataright رو اجرا ميكرده ولي با Verbatim مشكل داشته مثل درايو خود من كه البته بين بازيهام يه دونه بازي Verbatim دارم بقيش مالزي و Dataright !! تازه من همش 3 ماه كنسول خريدم مگه ميشه كنسولي كه 3 ماه كار كرده نياز به تنظيم لنز پيدا كنه !!

به نظر من دليلش اين هست كه اين درايو ها براي خواندن ديسك هاي ارجينال ساخته شدن و نه ديسك هاي كپي ، البته بعضي هاش همه ديسك ها رو ميخونه كه شانسي هستش .

حالا ديدي مشكل از درايو هستش !!

یادمه طاهر میگفت از همون روزه اول تنظیم لنز بکنین!;)
من كه گفتم اين درايو ها شانسيه ! من كه تنظيم لنز نكردم ولي بدون هيچ مشكلي بازي ها رو اجرا ميكنه Verbatim رو هم اجرا ميكنه فقط بعضي مواقع بايد درايو رو Open كني دوباره ديسك رو بذاري تا بازي اجرا بشه همين !:sick::biggrin1:

من دیروز بعد از 2 روز داشتم nba street بازی می کردم که بعد از 2 ساعت یه دفعه دیدم تصویر وایستاد ولی ارور سه چراغ نداد منم ترسیدم سریع خاموشش کردم بعدش که روشن کردم درست بود. من از 4 تا فن پشتش استفاده می کنم به نظر شما این خطرناکه؟دو روز قبلش دستگام به دلیل نوسان ارور سه چراغ داد ولی بعدش مشکلی نداشت.:crying1:

من دیروز بعد از 2 روز داشتم nba street بازی می کردم که بعد از 2 ساعت یه دفعه دیدم تصویر وایستاد ولی ارور سه چراغ نداد منم ترسیدم سریع خاموشش کردم بعدش که روشن کردم درست بود. من از 4 تا فن پشتش استفاده می کنم به نظر شما این خطرناکه؟دو روز قبلش دستگام به دلیل نوسان ارور سه چراغ داد ولی بعدش مشکلی نداشت.:crying1:
ماله من که 3 چراغ قرمز داد قبلش 3-4 دفعه هنگ کرد بیچاره داشت نفسای اخرشو میکشید!
ولی دیشب کنسولو باز کردم برد و در اوردم بدون سشوار صنعتی با 150 تومن(1500 ریال!) خرج درستش کردم!!! error 0102 رو میگم! بزنم به تخته , گوش شیطون کر , خدارو شکر تا الان که درسته. بزار یه هفته سالم بمونه میگم چیکار کردم.

بعضی وقتا 360 هنگ میکنه ولی با یه restart درست میشه ولی اگه 3-4 دفعه هنگ کنه در ادامه با 3 چراغ قرمز مواجه میشی. دفعه ی پیشی که 3 چراغ داد شمارشو نگرفتی؟ 0001 نبود؟

مال منم سه بار روی کربن هنگ کرده وتصویر ایستاده
حتی بازی darknesکه دیروز خریدم همیهبارهنگ کرد و تصویر ایستاد ولی دیگ ههنگ نکرد

من كه گفتم اين درايو ها شانسيه ! من كه تنظيم لنز نكردم ولي بدون هيچ مشكلي بازي ها رو اجرا ميكنه Verbatim رو هم اجرا ميكنه فقط بعضي مواقع بايد درايو رو Open كني دوباره ديسك رو بذاري تا بازي اجرا بشه همين !:sick::biggrin1:

خب دیگه من هم همینه مشکلم دیگه اونم از وقتی darkness رو رو verbatim گرفتم وگرنه قبل و الان هم forza , dirt رو که میزارم مشکل نداره فقط موقع هایی که darkness میزارم ب بعد که تقق میکنه بازی رو که بعد از 2 ساعت در میارم سی دی های verbatimرو که میزارم بعضی موقع ها نمیخونه و باید drive رو eject کرد بعد بازی اجرا میشه/:)

چند نکته :
*در بیشتر موارد ارورها و پیغامهای خطا ، بصورت کلی می تونم بگم که اکثرا ناشی از گرمای فوق العاده بالایی هست که دستگاه تولید میکنه.
* تا الان تو اینکه 360 تونسته جنگ با پلی 3 رو ببره شکی نیست اما حرارت ناشی از کار مداومی که در کنسولهای 360 تولید میشه میتونه علت نابودیش هم بشه !
*مایکروسافت گارانتی این کنسول رو تا سه سال افزایش داده و هرجایی هم که شعبه داشته باشه و لیبل گارانتی دست نخورده باشه ، بصورت رایگان سرویس میده.
*اما کسانیکه این کنسول رو در ایران می خرن چی ؟ متاسفانه این محصول هم مثل اکثر محصولات دیگه که وارد کشورمون میشن ، گارانتی نداره و باید هزینه تعمیرات رو هم خریدارها متقبل بشن.
من بواسطه پیش زمینه ای که در این موارد دارم ( تعمیرات سخت افزاری ) برای یوزرهای 360 دو توصیه دارم:
1) هرگز به پشتوانه اینکه فن دوم ( حالا با هر مارک و مدلی ) بر روی کنسولتون نصب شده به مدت زیاد به بازی مشغول نشید.
2) کنسول رو حتی الامکان بصورت عمودی ( همونطور که توصیه شده خود مایکرو سافت هم هست ) استفاده کنید.

ضمنا :
خوشبختانه تا درصد بالایی از ارور 3 چراغ کنسول 360 رو تونستیم حل مشکل کنیم ( 13دستگاه از 19 کنسول پذیرش شده .) برای سایر کنسول ها هم راه حلهایی داریم که فعلا در حال تست هست.

خب دیگه من هم همینه مشکلم دیگه اونم از وقتی darkness رو رو verbatim گرفتم وگرنه قبل و الان هم forza , dirt رو که میزارم مشکل نداره فقط موقع هایی که darkness میزارم ب بعد که تقق میکنه بازی رو که بعد از 2 ساعت در میارم سی دی های verbatimرو که میزارم بعضی موقع ها نمیخونه و باید drive رو eject کرد بعد بازی اجرا میشه/:)

واسه خیلی ها اینجوریه. ماله منم دقیقا همینجوریه. هر وقت dataright میزام بازی میکنم. بعد رد میارم verbatim میذارم یه صدایی میده. ئوباره یه صدایه دیگه مثه از کار افتادن چرخش میده! بعد میگه open tray. واسه حل این مشکل کنسولو 10-15 دقیقه خاموش کنین در حالی که دیسک verbatim توشه روشن کنین درست میشه. کلا dvd-rom من و خیلی (sumsong) با dataright خیلی بهتر میخونه.

من بواسطه پیش زمینه ای که در این موارد دارم ( تعمیرات سخت افزاری ) برای یوزرهای 360 دو توصیه دارم:
1) هرگز به پشتوانه اینکه فن دوم ( حالا با هر مارک و مدلی ) بر روی کنسولتون نصب شده به مدت زیاد به بازی مشغول نشید.
2) کنسول رو حتی الامکان بصورت عمودی ( همونطور که توصیه شده خود مایکرو سافت هم هست ) استفاده کنید.
ما آخر تکلیف خودمون رو با مایکرو سافت و کاربرای این سایت نمیدونیم چیه آخر این وامونده رو عمودی بزاریم یا افقی؟

خب دیگه من هم همینه مشکلم دیگه اونم از وقتی darkness رو رو verbatim گرفتم وگرنه قبل و الان هم forza , dirt رو که میزارم مشکل نداره فقط موقع هایی که darkness میزارم ب بعد که تقق میکنه بازی رو که بعد از 2 ساعت در میارم سی دی های verbatimرو که میزارم بعضی موقع ها نمیخونه و باید drive رو eject کرد بعد بازی اجرا میشه
واسه خیلی ها اینجوریه. ماله منم دقیقا همینجوریه. هر وقت dataright میزام بازی میکنم. بعد رد میارم verbatim میذارم یه صدایی میده. ئوباره یه صدایه دیگه مثه از کار افتادن چرخش میده! بعد میگه open tray. واسه حل این مشکل کنسولو 10-15 دقیقه خاموش کنین در حالی که دیسک verbatim توشه روشن کنین درست میشه. کلا dvd-rom من و خیلی (sumsong) با dataright خیلی بهتر میخونه.

واسه من خيلي كم پيش مياد كه اجرا نشه يعني از هر 10 بار فقط 2-3 بار اينجوري ميشه
ولي مثل شما ها تق تق نميكنه و تازه صداي درايو خيلي كم ميشه و انگار دستگاه خاموشه!
در ضمن درايوم هيتاچيه !

آخرین ویرایش:
ما آخر تکلیف خودمون رو با مایکرو سافت و کاربرای این سایت نمیدونیم چیه آخر این وامونده رو عمودی بزاریم یا افقی؟
شما به حرف من گوش کن. کنسولت رو افقی بزار.
اولا که هم به لنز فشار نمیاد هم سرعت لود ها کم میشه.
دوما اونایی که میگن کنسول رو عمودی بزار به این دلیل میگن که زیر دستگاه به زمین نچسبه و هوا بهش بخوره ولی نیازی به این کار نیست شما 4 تا پایه جور کن بزار زیر دستگاه هم کنسول رو افقی گزاشتی و هم اینکه هوا نیز از زیر دستگاه تهویه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or