سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله این 3چراق هم زیاد ترسناک نیست من خودم یه بار اول از پریز برقشو نکشیدم و یه راست از کابله پشتش کشیدم بعد که روشن کردم 3جراق داد البته از ترس اون موقع کله پیشونیم خیس شده بود و از اون موقع هیچ تغییر و مشگلی هم پیدا نکرده:laughing:

هر گونه نوسانه برقي موجب پيغام 3 چراغ ميشه كه و فقط پيغام تغيير ولتاژ هست اما ممكنه همين نوسانات باعث خرابي بشه همون طوري كه هر دستگاه برقي مي تونه به علت از كار بيوفته و چون برق مصرفي 360 زياده بايد يه محافظ برق كامپيوتر بخريد

واسه منم پریروز از همین ارر داد
هی هنگ میکرد هی ما restart میکردیم تا اینکه بعد 2-3 بار هنگ کردن دیگه این ارر خوشگلو داد.
ولی سشوار صنعتی راه دوم برای حل این مشکله و خیلی از کسانی که از این روش استفاده کردن بعد 2-3 هفته مشکلشون برگشته و دوباره این کارو تکرار کردن و دوباره بعد 1 هفته مشکلشون برگشت و ... تا اینکه کنسول کاملا از کار افتاد و دیگه با راه اول هم مشکلشون حل نشد.
حالا راه اول چیه؟the "X" clamps that hold down the chips تو سایت llamma به این راه اشاره شده که زیر کد 0102 میتونین ببینید:
http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm
تو این تاپیک هم این فرد گفته که با این راه مشکلش حل شده:
http://forums.llamma.com/viewtopic.php?t=10439
تو این تاپیک از سایت xbox-scene طبق آرا از 493 نفر 460 نفر مشکلشون حل شده و فقط 30 نفر این مشکلشون باقی مونده! :
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=595746
من دقیقا(اصلا!) نمیدونم این چه راهی هست. ولی اون جوری که طاهر میگفت به گیره های پشت heatsink مربوط میشه. این tutorial رو rjtech داده که گام به گام مراحل درست کردن این مشکلو میگه:(460 نفر با این tutorial مشکلشون حل شده)
http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/XClamp.htm
این راه واسه ارر 0020 هم جواب داده. به نظر من مشکل ما 90% با همین x clamp حل میشه. و نیازی به سشوار صنعتی نیست. حالا قراره ببرم پیش طاهر.
فقط مشکل اینجاست که این وسایل فکر نکنم تو ایران پیدا شه:
Part Description
B&Q Ref # (UK)
# in packet
# Packets Req
Cost (£)

Machine Screws (4mm x 20mm) + Nuts (3mm thick)
AVF-069314
10
1
£1.30

Spring Washer (4mm)
AVF-065088
30
1
£1.30

Flat Washer (4mm) – 0.71mm thick
AVF-064951
70
1
£1.30

Nylon Lock Nut (4mm)
AVF-064685
4
2
£2.60
ببينيد كلا ما چهار راه كلي براي برطرف كردن Coding 01XX داريم :
1- Hot Air Gun يا همون سشوار صنعتي كه متداولترين روش هست.
2- برداشتن X-Clamp ها يا (نگه دارنده هاي X شكل) كه خيلي وقت پيش آقاطاهر انجام اين كارو به من گفتن البته بلاخره چون با روشش آشنا نبودم مجبور شدم براشون بفرستم ولي بازم مشكلم درست نشد. كلا در اين روش X-Clamp ها برداشته ميشه و بجاي اونها از واشرهاي 4 ميلي متري آب استفاده ميشه در ضمن تمام وسايلي كه بالا گفته شده قابل تهيه هست.
3- گذاشتن Heatsink بروي رمها
4- 12ولت كردن فنها
ببين اين آمارو كه شما دادي معلوم نيست كه در چه بازه زماني بوده چون كلا باز با اين تفاسير معلوم نيست كه دستگاه دوباره كي به مشكل بر ميخوره و شايد اون آمار يك حالت راه آندازي داشته نه كامل بر طرف شدن مشكل چون منم با انجام دادن تمام موارد بالا مشكلم تا مدت كوتاهي برطرف شد و ديگه درست هم نشد در كل اينو ميخوام بگم بعضي از ارورها به هيچ عنوان قابل درست شدن نيست.:((:(

ببينيد كلا ما چهار راه كلي براي برطرف كردن Coding 01XX داريم :
4- 12ولت كردن فنها
این چه ربطی داره؟ گرما در مرور زمان باعث به وجود اومدن این مشکل میشه حتی من 1 ماه پیش 2 تا فن خیلی خفن انداختم پشت 360 که واقعا فکر نمیکردم تو گرما اینقدر تاثیر داشته باشه. کنسولو هر وقت دست میزدی سرد سرد بود.
ولی همونطوری که گفتم 1 ماه پیش این کارو کردم اگه زودتر این کارو میکردم این مشکل پیش نمیومد. حالا بعد از این که این ارر رو داد شما تو یخچالم بذار!مشکلتون رفع میشه؟
اون ارا هم از اعضایی مثل من و شما بودن که تو سایت xbox-scene پس از دیدن این ارر 0102 یا 0020 این روشو امتحان کردن و 460/493*100 بالای 93% مشکلشون حل شد و هیچ کدومشون هم از سشوار صنعتی استفاده نکردن.

این چه ربطی داره؟ گرما در مرور زمان باعث به وجود اومدن این مشکل میشه حتی من 1 ماه پیش 2 تا فن خیلی خفن انداختم پشت 360 که واقعا فکر نمیکردم تو گرما اینقدر تاثیر داشته باشه. کنسولو هر وقت دست میزدی سرد سرد بود.
ولی همونطوری که گفتم 1 ماه پیش این کارو کردم اگه زودتر این کارو میکردم این مشکل پیش نمیومد. حالا بعد از این که این ارر رو داد شما تو یخچالم بذار!مشکلتون رفع میشه؟
اون ارا هم از اعضایی مثل من و شما بودن که تو سایت xbox-scene پس از دیدن این ارر 0102 یا 0020 این روشو امتحان کردن و 460/493*100 بالای 93% مشکلشون حل شد و هیچ کدومشون هم از سشوار صنعتی استفاده نکردن.

منظور من از 12 ولت كردن اين بود كه پس از سشوار كشيدن يا هر روش ديگه اي اين كار بصورت Boundle روش انجام بشه و در واقع يك حالت پيشگيرانه داره براي دفعه بعد ببين خود Rpm فنهاي داخلي دستگاه شرطه و شما قويترين فن هم كه پشت دستگاه قرار بديد نهايت 20% به بهبود گرما كمك ميكنه و در واقع مهم فنهاي داخلي هست چه بسا با اين كار پيشنهاد نميشه ديگه فن پشتش بزاري چون اينقدر RPM فنها بالا ميره كه اگه فن يا كمي قويتر بزاريد باعث تداخل ميشه مگر اگه فني كه ميزاريد خودش نهايت سرعت رو داشته باشه
منظورم رو از آمار متوجه نشديد منظورم اين بود كه اگه الان دوباره اون نظرسنجي گرفته بشه شايد عده اي دوباره به حالت اول برخورده باشن. تاثير برداشتن X-Clamp هم خوب هست و براي دستگاههاي كه مشكل گرمايي دارن حتما توصيه ميشه

می خواستم بدون هر وقت کنسول ارور سه چراغ قرمز داد باید چه کاری کنم؟ و برای چی این ارور رو میده؟
آیا ارورهای دیگری جز سه چراغ و چهار چراغ داریم؟

با تشکر

خوب بود یک دما سنج در xbox 360 میذاشتن . که هر وقت داغ شد به ما خبر بده . نه وقتی که دستگاه سوخت .

همچین چیزی هست:
Sections 1, and 3 are flashing red
- Overheating
/ \
\ /

می خواستم بدون هر وقت کنسول ارور سه چراغ قرمز داد باید چه کاری کنم؟ و برای چی این ارور رو میده؟
آیا ارورهای دیگری جز سه چراغ و چهار چراغ داریم؟
با تشکر
Section 4 is flashing red
- Hardware Failure
چهارمین چراغ چشمک میزنه
The Specific Type of hardware failure can be determined by the error code displayed on the screen.
If the screen is blank or you would like additional information follow the instructions for determining the secondary error code in the section below
E45: Unknown (possibly dashboard update related)

E64: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc.

E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.

E66: DVD Drive Error: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer.

E67: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it

E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be caused by a problem with the fans.

E69: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it

E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.

E72: (not yet known)

E73: General Hardware Error: Ethernet port... this error is caused by a problem with the Ethernet port.

E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.

E76: (not yet known)

E79: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it

تمام وسايلي كه بالا گفته شده قابل تهيه هست.
میشه بگی کدوم مغازه باید برم و با چه اسمی عین این وسایلو گیر بیارم؟

آخرین ویرایش:
من چند روزیه که کنسولم روی بازیای vebatim حساس شده و هیچ verbatim رو درست نمیخونه و لی تمام مالزیا و data right ها رو رحت میخونه در ضمن هر وقت verbatim میزارم یه صدای تق تق مدام میاد باید چیکار کنم؟:confused:

يه چيزي براي من مبهمه
مگه نميگين 360 قبل از داغ شدن تا حد اضطراري ارور over heating ميده خوب اين ارور رو بايد قبل از ارور 0102 رو بده كه گرما به مادر بورد صدمه نزنه؟!!
بعد اين گذاشتن اين واشر ها جاي پايه هاي x-clamp چه ربطي به گرما و ارور 0102 داره:confused:

من چند روزیه که کنسولم روی بازیای vebatim حساس شده و هیچ verbatim رو درست نمیخونه و لی تمام مالزیا و data right ها رو رحت میخونه در ضمن هر وقت verbatim میزارم یه صدای تق تق مدام میاد باید چیکار کنم؟:confused:
شما درايوت چيه ؟؟
بعضي درايو ها با ديسك هاي Verbatim مشكل دارند . اين مشكلي كه شما داري رو تو همين تاپيك توسط چند نفر قبلا مطرح شده بود !
راه حلش اينه از اين ديسك ها استفاده نكني !! :biggrin1:;)

شما درايوت چيه ؟؟
بعضي درايو ها با ديسك هاي Verbatim مشكل دارند . اين مشكلي كه شما داري رو تو همين تاپيك توسط چند نفر قبلا مطرح شده بود !
راه حلش اينه از اين ديسك ها استفاده نكني !! :biggrin1:;)
ممنون dvive من samsung هست:biggrin1:;)

ربطی به درایو نداره هیچ درایوی با ورباتیم مشکل نداره!
احتمال میدم به تنظیم لنز احتیاج داشته باشه:)

من نمی دونم چرا تو این سایت همین که یه نفر میگه درایوم فلانه و بسانه سریع می گید لنز
بابا لنزت هیچیش نیست
امین می تونی دلیلشو بگی ؟ شما که این حرفو می زنی باید یه دلیلی داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or