سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علت او موجي شكل ها اينه كه يارو مياد 10 تا رايت مي كنه رايترشم كه داغ داغه
نونه داغ تو تنور خيلي داغ مي سوزه ديگه واي به حال
dvdكهاگه يكم بيشتر داغ بشه درجا مي سوزه و باعث هنگ ميشه

اگه نگاه كرده باشي تو بازي هاي اورجينال
اصلا موج نداره چون از هر recorderدر فواصل زماني معن استفاده ميشه
و تعداد recorder ها زياده;)

1-تاریخ ساختش ماله کی هست؟
2-روزی چند ساعت مداوم باهاش بازی می کنید؟
3-در چه محلی و چجوری گزاشتیدش؟

1- 2005
2_ دو یا سه یا چهار ساعت
3_جاش خوبه

فکر نمی کنی ایراد دیگه ای داشته باشه.؟
تازه از همون 2005 تا حالا مشکل نداشته

آقایان دستگاه من اصلا داغ نمیکنه .3 ساعتم بیشتر بازی نمی کنم .درضمن فن هم دارم و نوع xbox هم آلتمیت هست و خیلی خوبه ؟ و در هر حال باز در سالن اصلی بازی dead rising هر چند وقت یه بار بازی گیر می کنه و دیسکش رو هم از مگا گیم خریدم نه موج داره و نه خش. اگه امکان داره کمک کنید؟

اقا ببخشید من یک مشکلی برام پیش امده 2 روزی که کنسولم بعضی وقت ها ارور 3 چراغ قرمز میده درایوم قاطی میکنه نمیاد بیرون بعد که ریستارتش میکنم درست میشه مشکل از چی؟ کمکم کنید دارم سکته میکنم در ضمن ارور ها اینه:کنسول به صورت افقی دوتا چراغ سمت چپ یکی سمت راست پایین مشکل از چی در ضمن تاریخ ساخت مال 2005

اقا ببخشید من یک مشکلی برام پیش امده 2 روزی که کنسولم بعضی وقت ها ارور 3 چراغ قرمز میده درایوم قاطی میکنه نمیاد بیرون بعد که ریستارتش میکنم درست میشه مشکل از چی؟ کمکم کنید دارم سکته میکنم در ضمن ارور ها اینه:کنسول به صورت افقی دوتا چراغ سمت چپ یکی سمت راست پایین مشکل از چی در ضمن تاریخ ساخت مال 2005

نمي خوام ناراحتت كنم ولي :(( سريع ببر نكست جن

مشکلللل:
بچه ها من این کنسول رو عمودی بزارم یا افقی که 3 چراغ نشه؟؟؟ و دماش کمتر بمونه لنز هم برام مهم نیست؟؟ لطفا کامل راهنمایی کنین؟

آقایان دستگاه من اصلا داغ نمیکنه .3 ساعتم بیشتر بازی نمی کنم .درضمن فن هم دارم و نوع xbox هم آلتمیت هست و خیلی خوبه ؟ و در هر حال باز در سالن اصلی بازی dead rising هر چند وقت یه بار بازی گیر می کنه و دیسکش رو هم از مگا گیم خریدم نه موج داره و نه خش. اگه امکان داره کمک کنید؟

dead rising از اون دسته بازيهايی هست که منجر به داغ شدن بيش از حد دستگاه میشه.....به احتمال بسيار زياد
دستگاه شما به خاطر گرمای زياد داخل اين بازی هنگ میکنه

سلام دوستان من یه دستگاه یوسی دارم میزنم به برق چراغ ترانسش روشن نمیشه ولی با فاز متر امتحان کردم برق رو عبور میده ولی دستگاه روشن نمیشه! چه کار کنم؟

علت او موجي شكل ها اينه كه يارو مياد 10 تا رايت مي كنه رايترشم كه داغ داغه
نونه داغ تو تنور خيلي داغ مي سوزه ديگه واي به حال
dvdكهاگه يكم بيشتر داغ بشه درجا مي سوزه و باعث هنگ ميشه

اگه نگاه كرده باشي تو بازي هاي اورجينال
اصلا موج نداره چون از هر recorderدر فواصل زماني معن استفاده ميشه
و تعداد recorder ها زياده;)

:blushing:ببخشید عزیز جان میشه یک عکس از این نوع dvd ها که حالت موجی شکل داره :blushing: بزاری تا ببینیم تا راحت تر تشخیص بدیم:blushing: اگه این کارو بکنی خیلی ممنون میشم:blushing:

مشکلللل:
بچه ها من این کنسول رو عمودی بزارم یا افقی که 3 چراغ نشه؟؟؟ و دماش کمتر بمونه لنز هم برام مهم نیست؟؟ لطفا کامل راهنمایی کنین؟

عمودی بزاری کنسول خنکتره ولی رو لنز فشار میاد و دیرتر بازی ها رو لود میکنه .

عمودی بزاری کنسول خنکتره ولی رو لنز فشار میاد و دیرتر بازی ها رو لود میکنه .
آقا اینا همش شایعس!
به لنز هیچ فشاری نمییاد فقط دیسک تو بد فرمی قرار میگیره و به همین علت لنز نمیتونه ایدعال بخوندش

آقا اینا همش شایعس!
به لنز هیچ فشاری نمییاد فقط دیسک تو بد فرمی قرار میگیره و به همین علت لنز نمیتونه ایدعال بخوندش
نه ، اتفاقا فشار مياد ، شما يك بار عمودي بذار ، يك بار افقي ، صداي درايو در حالت افقي كمتره

ولی به نظر من فرق چندانی نباید داشته باشه چون 360 به صورت استاندارد این طوری طراحی شده واقعا اگه عمودی و افقی گزاشتن کنسول این همه تفاوت داشته باشه که مثلا عمودی بزاری به لنز فشار میاد و افقی بزاری کنسول بیشتر گرم میشه این نشون دهنده این هست که مایکروسافت کارش استاندارد نیست و طراحی این کنسول مشکل داره !

امروز برای دستگاه منم یه مشکل پیش اومد. خونمون یه دفعه برقش قطع و وصل شد بعد ایکس باکسم همون لحظه ارور سه چراغ داد ولی بعدش روشن که کردم مشکلی نداشت.داغ هم نشده بود که بگم به خاطر داغ کردن ارور داد.4 تا فن کامپیوتر انداختم پشتش .تاریخشم مال 2006/6 هست
حالا این ارور خطرناکه؟

امروز برای دستگاه منم یه مشکل پیش اومد. خونمون یه دفعه برقش قطع و وصل شد بعد ایکس باکسم همون لحظه ارور سه چراغ داد ولی بعدش روشن که کردم مشکلی نداشت.داغ هم نشده بود که بگم به خاطر داغ کردن ارور داد.4 تا فن کامپیوتر انداختم پشتش .تاریخشم مال 2006/6 هست
حالا این ارور خطرناکه؟
خیلی شانس آوردی!
چون اکثرا قطعی برق 360 رو داغون میکنه!!!
نه ، اتفاقا فشار مياد ، شما يك بار عمودي بذار ، يك بار افقي ، صداي درايو در حالت افقي كمتره
آخه هنوز نخریدم:) ایشالا ماهه بعد از این کارا هم میکنیم
خداروشکر طرف ما خیلی وقته قطعی برق نداشتیم:cheesygri
حالا از شانس گند من 360 بگیرم روزی 2 بار برق میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or