سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام دوستان من یک مشکل با ایکس باکس 360 خودم دارم و اون اینه که وقتی اون رو میخواهم برای بار اول روشن کنم و دکمه ایجکت را میزنم درایور اون گیر میکنه و بیرون نمیاد حتما باید وقتی دکمه رو میزنم به دست یه به لبه درایور بزنم و یک فشار کوچیک به اون بدم تا بیرون بیاد درایور من هم توشیبا-سامسونگ است و کنسولم هم uc پرمیوم است به نظر شما این مشکل حل شدنی است ؟ در ضمن وقتی بازی در درایور باشد اصلا گیر نمیکند فقط وقتی که بازی توش نیست گیر میکند
salam manam in moshkelodaram:-"hala bayad chekar konim kasi hast ke rahnamai kone drive manam samsung consolamam j eshkalesh az chie :confused:dorostmanam moshkele doostemoono daram

من تو بازارچه تو قسمت بهترین قیمت کنسولها رو از من بخواهید دیدم که آقا هومن(grooss) این جمله رو نوشته:
((2007 اصلا سامسونگ نداره اینقدر اینجا بحث نکنید اگر هم باشه بدونید روش گزاشتن یعنی تعمیری .
دیگه سوال نکنید بابا چون در این مورد تا حالا 100 بار گفته شده))
حالا این جریانش چیه آخر 2007 سامسونگ زده یا نه و اینکه ما که برای اقواممون 2007 سامسونگ خریدیم تعمیری هست یعنی دسته 2 هست؟لطفا یکبار برای همیشه این موضوع رو روشن کنید چون من هنوز گیجم.

من تو بازارچه تو قسمت بهترین قیمت کنسولها رو از من بخواهید دیدم که آقا هومن(grooss) این جمله رو نوشته:
((2007 اصلا سامسونگ نداره اینقدر اینجا بحث نکنید اگر هم باشه بدونید روش گزاشتن یعنی تعمیری .
دیگه سوال نکنید بابا چون در این مورد تا حالا 100 بار گفته شده))
حالا این جریانش چیه آخر 2007 سامسونگ زده یا نه و اینکه ما که برای اقواممون 2007 سامسونگ خریدیم تعمیری هست یعنی دسته 2 هست؟لطفا یکبار برای همیشه این موضوع رو روشن کنید چون من هنوز گیجم.
این طوری بگم هیچی معلوم نیست یکی میگه 2007 تولید نمیشه ولی یکی میگه تو کره با درایو سامسونگ 2007 میدن بیرون!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or