سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم يك tvكوچيك براي اتاقم گرفتم
و باهاش فوتبال ميديم ps2بازي مي كردم
الان كه 360 بهش وصل كردم سياه و سفيد بود
و رفتم تو tvخونمون همون بزرگه بازي ميكنم
خدايش اون موقع منم نمي دونشتم چيه تازه الان فهميدم

بچه ها راستي همتون ترانس محافظ داريد - من بگيرم يا نه؟
لازم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما بگير !
يكي از مهم ترين نكاتي كه بايد در نگه داري 360 رعايت بشه استفاده از يك ترانس خوب واستاندارده و 360 با جزئي ترين سهل انگاري امكان داره دچار مشكل بشه چه برسه زماني كه برق دچار نوسان بشه !!!:cool:

راست میگه اولین باری که کنسول رو روشن کردی واسه انتخاب کشور و زبان و ساخت پروفابل برات اومد ؟
اگه نمیومده یعنی دست دوم بهت دادن
در ضمن اون بر چسپ روی درایو دوباره یکی از نشونه هاشه
دوباره یه بر چسپ هولوگرام مانند پشت خوده کنسول داره که من رو ماله هیچ کسی به غیر خودم تا الان ندیدم امیدوارم همگی ماله تو داشته باشه
در ضمن روی بر چسپ نوشته هنگام کار کردن درایو کنسول رو حرکت ندید

ببين اصلا اون مهم نيست چون هم ابتدا به ساكن براي تبديل دستگاه اون برداشته ميشه و خودشون دوباره وصل ميكنن و كار اسوني هم هست فقط موقعي كه اولين بار دستگاهتو روشن كردي انتخاب language برات اومد يا نه ؟
نه:-"
راستی واسه من دموی قابل بازی kameo , tra , bornout روش بود نکنه دسته 2 هست؟:((

نه:-"
راستی واسه من دموی قابل بازی kameo , tra , bornout روش بود نکنه دسته 2 هست؟:((
نه امين نگران نباش اون Playble دمو هست و من فقط تو دستگاههاي 2007 ديدمشون چون تو هارد من هم هست. فكر كنم دستگاهت مثل من باشه البته من موقعي كه تو مغازه دستگاهم رو براي اولين بار روشن كردم اين پيغام برام اومد و الان يكم خيالم راحته

امین جان اصلا کاشکی خودت فن میساختی خیلی هم قوی تر میشد
به نظر من یه اینتر کولر بگیره بهتره من همین دیروز 6 ساعت روشن بود کنسول البته باهاش بازی نمی کردم بازی Prince of persia از Arcade دانلود می کردم اونم با ADSL 64 هیچیشم نشد

بعد 3 روز تمام تاپیک های فروم ایکس باکس 360 خوندم سرم داره می ترکه .
من که 360 هنوز نخریدم عصابم خورد می شه چرا این کنسول اینجوری از اب در اومده!!!
همه تاپیک ها شده بحث سر مشکل حرارتی دستگاه
ایشالا سری های جدیدش مثل اینکه قراره یه فن اضافه بشه که دماش 3-5 درجه کاهش پیدا می کنه کسی اطلاعاتی داره تو این ضمینه؟

بعد 3 روز تمام تاپیک های فروم ایکس باکس 360 خوندم سرم داره می ترکه .
من که 360 هنوز نخریدم عصابم خورد می شه چرا این کنسول اینجوری از اب در اومده!!!
همه تاپیک ها شده بحث سر مشکل حرارتی دستگاه
ایشالا سری های جدیدش مثل اینکه قراره یه فن اضافه بشه که دماش 3-5 درجه کاهش پیدا می کنه کسی اطلاعاتی داره تو این ضمینه؟
شما مدل ساخت 2007 بخر داغ نمی کنه

اخه چرا بهش دروغ میگین غزیزم مدل 2007 هم داغ میکنه مشکل 360 از سخت افزارش نیست مشکل از سیستم تهویش هست باور کن اگه 2تا فن pc یا یه فن مخصوص بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد البته یه مقدار هم شانسی هست (شما بخون 90% )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or