سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امشب نمی دونم دستگام چش شده تو 10 دقیقه سه بار هنگ کرده:(7تا فن کامپیوتر بهش وصله خیلی خنکه نمی دونم ایراد از کجاشه برقمون یه کم قطع و وصل میشع می تونه موثر باشه؟:thinking:آخه محافظم دارم

برق میتونه موثر باشه البته اگه محافظ داری مشکلی نیست ولی زمانی که برق نوسان داره سعی کن بازی نکنی . بالاخره کنسولت چی شد؟درست شد؟نگرانمون کردی:(

یکی از بچه ها پرسید هنوز جواب کسی نداده.heat sink جدید فقط رو الیت می یاد ؟ رو پریمیم نمی یاد؟ اگه اینجوری باشه که خرجمون خیلی می شه یعنی تا سال 2012 باید صبر کنم:laughing::cheesygri

امشب نمی دونم دستگام چش شده تو 10 دقیقه سه بار هنگ کرده7تا فن کامپیوتر بهش وصله خیلی خنکه نمی دونم ایراد از کجاشه برقمون یه کم قطع و وصل میشع می تونه موثر باشه؟آخه محافظم دارم

اگه آدم به صورت غیرعلمی و شکمی 70 تا فن بچینه دور تا دور کنسول، مطمئنا اون نتیجه‌ای رو نمی‌گیره که با یک فن در جای درست و کارشناسی‌شده می‌گیره.
کنسولو باز کن، فن‌هاتو 12 ولت کن، فن جلویی اضافه کن، برای Shroud جداکننده‌ی هوا بذار، روی رم‌هات هیت‌سینک بچسبون، و بعد اون 7 تا فنو بنداز کنار.

اگه آدم به صورت غیرعلمی و شکمی 70 تا فن بچینه دور تا دور کنسول، مطمئنا اون نتیجه‌ای رو نمی‌گیره که با یک فن در جای درست و کارشناسی‌شده می‌گیره.
کنسولو باز کن، فن‌هاتو 12 ولت کن، فن جلویی اضافه کن، برای Shroud جداکننده‌ی هوا بذار، روی رم‌هات هیت‌سینک بچسبون، و بعد اون 7 تا فنو بنداز کنار.
هت سینک که همونجا نیوفتاده که شما برداری رو رم ها بچسپونی باید از روی یه وصیله ای که خراب شده و هت سینک داره باز بشه

هت سینک که همونجا نیوفتاده که شما برداری رو رم ها بچسپونی باید از روی یه وصیله ای که خراب شده و هت سینک داره باز بشه

خیابان جمهوری پاساژ امجد هیت‌سینک کوچیک آلمینیومی بدون چسب می‌فروشه دونه‌ای 100 تومن. اما صبر کنید من و یکی از بچه‌ها دنبال هیت‌سینک توپ مسی با چسب مخصوص هستیم. الان توی بازار موجود نیست، ولی قبلا بوده. اگه تونستیم پیدا کنیم خبر می‌دیم.
من همین الان دارم توی فروم‌های خارجی سوال می‌کنم که آیا می‌شه از همین چسب‌های قطره‌ای‌ خودمون استفاده کرد یا نه. البته می‌دونم این‌طوری انتقال گرما خیلی کمتر می‌شه، اما می‌خوام ببینم کلا نزنه چیپ رو بترکونه!

خیابان جمهوری پاساژ امجد هیت‌سینک کوچیک آلمینیومی بدون چسب می‌فروشه دونه‌ای 100 تومن. اما صبر کنید من و یکی از بچه‌ها دنبال هیت‌سینک توپ مسی با چسب مخصوص هستیم. الان توی بازار موجود نیست، ولی قبلا بوده. اگه تونستیم پیدا کنیم خبر می‌دیم.
من همین الان دارم توی فروم‌های خارجی سوال می‌کنم که آیا می‌شه از همین چسب‌های قطره‌ای‌ خودمون استفاده کرد یا نه. البته می‌دونم این‌طوری انتقال گرما خیلی کمتر می‌شه، اما می‌خوام ببینم کلا نزنه چیپ رو بترکونه!
آخه همین چند صفحه قبل یه نفر می گفت فروشی نیست فکر کنم Saeed.x360 بود
اگه با چسپ قطره ای بخوای همچین کاری کنی فکر نمی کنم به کارت بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or