سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آیا میشه از بازی ها بکاپ گرفت تا در زمان خراب شدن دیسک از اون ها رایت کرد؟

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

من چند تا بازی دارم که میخوام رایتشون کنم میشه کمک کنید؟من کاملاً در این زمینه مبتدی هستم.
بازی ها 97%رایت اند.:((

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

من چند تا بازی دارم که میخوام رایتشون کنم میشه کمک کنید؟من کاملاً در این زمینه مبتدی هستم.

سلام
آره دوست عزیز با نرم افزار ImgBurn یا Xbox Backup Creator میتونی این کار رو انجام بدی ( یه سرچ تو گوگل کنی پیداشون میکنی )، با استفاده از این نرم افزار ها باید از بازی هات ایمیج بگیری و هر وقت دوست داشتی رایت کنی !!!
فقط یه نکته اگه بازی 97% رایت شده باشه ( ترانکات )، ایمیج بازیت هم 97% خواهد بود !!!

حمید رضا عزیز درست جواب دادن شما میتونین با اکثر برنامه ها یه ایمیج از بازیتون تهیه کنین و وقتی خواستین با خیال راحت استفاده کنین .

من پسر خالم یه بازی خریده شب میخواد بره میخوام از روش کپی کنم میشه کمکم کنید سریع لطفاً.
همونطوری که دوستمون هم گفتن برنامه imgbrn بهترین برنامه هست برای ایمیج گیری که مجانی هم هست . دی وی دی رو بزار و برنامه رو بزار و create image from di رو انتخاب کن . معمولا 15 دقیقه طول میکشه
ولی به نظر من ایمیج 97 درصدی خیلی به کارت نمیاد . هنگ و فریز و بیرون پریدن داره

همونطوری که دوستمون هم گفتن برنامه imgbrn بهترین برنامه هست برای ایمیج گیری که مجانی هم هست . دی وی دی رو بزار و برنامه رو بزار و create image from di رو انتخاب کن . معمولا 15 دقیقه طول میکشه
ولی به نظر من ایمیج 97 درصدی خیلی به کارت نمیاد . هنگ و فریز و بیرون پریدن داره
97%هارو اگه بریزی رو هارد هیچ مشکلی ندارن

---------- نوشته در 02:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

من برای تهیه بکاپ یا همون ایمیج باید روی این گزینه کیلیک کنم؟
create imag file from disc

97%هارو اگه بریزی رو هارد هیچ مشکلی ندارن

---------- نوشته در 02:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

من برای تهیه بکاپ یا همون ایمیج باید روی این گزینه کیلیک کنم؟
create imag file from disc

آره دوست گــلــم، هــمــون گــزیــنــه رو انتخاب کن و توی صفحه بعد می تونی انتخاب کنی که فایل ایمیج کجا و کدوم درایو ذخیره شه !!!
ولی من توصیه میکنم روی بازی های 100% یا Burner Max رایت شده، چنین کاری انجام بدی !
مــوفق باشی دوســت عــزیــز
;)

من از یه بازی ایمیج تهیه کردم حالا چه جوری رایتش کنم؟

خوب وقتی ایمیج تهیه کردین برنامه abg دانلود کنین بعد به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست میشه وقتی روش دوبار چپ کلیک کنی اتومات نرم افزار ایمیج بورن اگه نصب شده داشته باشین میره تو قسمت رایت سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین و رایت کنین موفق باشین .
استفاده از برنامه horizon برای گیمرپیکچر و تم مشگلی اعم از بن یا فلگ ایجاد نمیکنه؟
حتی اگه به لایو وصل بشم؟

مهدی جان مشکلی ایجاد نمیکنه منکه استفاده کردم مشکلی ایجاد نشد ولی بعضیا به دلیل محافظه کاری استفاده نمیکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or