سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها! دیشب کنسول رو زدم به TV همون اول یهو سیاه سفید شد! در آوردم دوباره زدم درست شد! قبلآ هم شده بود!
برا چیه؟ اون دفعه با در آوردن هم درست نشد! یه خاموش روشن کردم حل شد!
مشکل از کجاست؟

سلام دوستان
من هم مثل شما مشکل اینو داشتم که وقتی بازی رو روی هارد نصب میکنم ارور AUthorize disk میداد ولی اگر بدون نصب کردن بازی می کردم مشکلی نبود و بازی اجرا میشد ولی تمام مدت درایو با سرعت می چرخید. همه بازی ها LT3 هم بودند ولی توی بعضی بازی ها این مشکل نبود......

یه فروشنده ای توی شاهین شهر می گفت : اگر بازی شما تا آخر DVD رایت نشده باشه مشکلی نداره و می تونی نصب و اجرا کنی مثل بازی Motal kambat ولی اگر بازی 97% رایت باشه و تا انتهای DVD رایت شده باشه (DVD کامل پر شده باشه) این مشکل بوجود میاد و نمیشه بازی رو نصب کرد و فقط باید بدون نصب کردن بازی کرد و یا اینکه برنر مکس تهیه بشه....
نظرتون چیه ؟

بازی های burnmax چه فرقی با بازی های معمولی میکنه ؟قیمت هاش چه طوره؟ جوابمو بدید ممنون میشم:)

بــبــین دوست عزیز سری جدید بازی های ایکس باکس XGD3 هســتــند که ترفند جدید مایکروسافت هست واسه جلوگیری از کپی کردن بازی ها !!!
این بازی ها معمولا حجم ایمج شون 8.13 گیگ هست در صورتی که دی وی دی خام های 9 در حالت عادی 7.9 گیگ فضای خالی دارند !!!
در حالت معمولی شما نمی تونی بازی های جدید ( XGD3 ) رو کامل رایت کنی که تا 97% رایت میشه !!!
واسه همین این بازی ها رو کنسول ایکس باکس که فریمور LT+3 داشته باشه رو هارد نصب نمیشه و باید از روی دی وی دی بدون نصب بازی کنی که طبیعتا به درایو و لنز درایوت فشار می اره !!!
واسه حل این مشکل باید یک رایتر مخصوص که معمولا لایتون هست رو داشته باشی و باید اون رایتر رو فلش کنی تا بتونی این بازی ها رو به صورت کامل ( 100% ) یا به اصلاح Burner Max رایت کنی و این بازی ها قابلیت نصب رو کنسول LT+3 شده رو داره !!!

سلام دوستان
من هم مثل شما مشکل اینو داشتم که وقتی بازی رو روی هارد نصب میکنم ارور AUthorize disk میداد ولی اگر بدون نصب کردن بازی می کردم مشکلی نبود و بازی اجرا میشد ولی تمام مدت درایو با سرعت می چرخید. همه بازی ها LT3 هم بودند ولی توی بعضی بازی ها این مشکل نبود......

یه فروشنده ای توی شاهین شهر می گفت : اگر بازی شما تا آخر DVD رایت نشده باشه مشکلی نداره و می تونی نصب و اجرا کنی مثل بازی Motal kambat ولی اگر بازی 97% رایت باشه و تا انتهای DVD رایت شده باشه (DVD کامل پر شده باشه) این مشکل بوجود میاد و نمیشه بازی رو نصب کرد و فقط باید بدون نصب کردن بازی کرد و یا اینکه برنر مکس تهیه بشه....
نظرتون چیه ؟

دوست عزیز فکر کنم اگه متن بالا رو بخونید به جوابتون می رسید

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که یکیش رو میدونم آپدیت داشبورد و اون یکیش چیه؟
کلاً باید هر کدوم رو چه جوری انجام داد در خونه ؟

خب فقط همون آپدیت داشبرد هستش دیگه آپدیت دیگه ای نداریم

---------- نوشته در 12:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها! دیشب کنسول رو زدم به TV همون اول یهو سیاه سفید شد! در آوردم دوباره زدم درست شد! قبلآ هم شده بود!
برا چیه؟ اون دفعه با در آوردن هم درست نشد! یه خاموش روشن کردم حل شد!
مشکل از کجاست؟

شاید کابلتون مورد پیدا کرده اول کابل رو عوض کنید اگه درست نشد باید ببریدش پیش تعمیرکار چون به احتمال زیاد پورتش دچار مشکل شده

من شنیدم که اگر بازی forza 4 رو بزاری توی کنسول و اجرا کنی و ارور بده کنسول فلگ میشه ..............

حالا سوالم اینه ....
چه اروری باعث فلگ شدن کنسول میشه؟ آیا ارور (َAuthrizing disk) کنسول رو فلگ میکنه ؟
آیا روشی هست که معلوم کنه کنسول فلگ شده یا نه ؟
اگر الان dvd برنرمکس تهیه کنیم ولی قبلا فلگ شده باشیم و باهاش به لایو متصل بشیم آیا احتمال بن شدن هست ؟

متشکرم و منتظرم

سلام من تازه ایکس باکس گرفتم و هیچی ازش بلد نیستم اخرین بار بهمن ماه اپدیت کردم(دادم بیرون) .. بعد الان که بازی جدید گرفتم(Devil mc 5 ) رو نمیخونه!/ از تو نت رفتم اپدیت جدیدم ریختم ولی بازم نیومد بالا بازیه..
تازه نمیدونم LT2 یا LT+3 است؟!! ربطی به این داره؟ اگه lt2 بود چی کار کنم..نرمافزاریه تا بتونم LT3 کنم یا سخت افزاری؟:-/

خب فقط همون آپدیت داشبرد هستش دیگه آپدیت دیگه ای نداریم
یعنی برای آپدیت لازم نیست دستگاه باز بشه و رو درایوش کاری انجام داده بشه؟!!:-o

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

من شنیدم که اگر بازی forza 4 رو بزاری توی کنسول و اجرا کنی و ارور بده کنسول فلگ میشه ..............

حالا سوالم اینه ....
چه اروری باعث فلگ شدن کنسول میشه؟ آیا ارور (َAuthrizing disk) کنسول رو فلگ میکنه ؟
آیا روشی هست که معلوم کنه کنسول فلگ شده یا نه ؟
اگر الان dvd برنرمکس تهیه کنیم ولی قبلا فلگ شده باشیم و باهاش به لایو متصل بشیم آیا احتمال بن شدن هست ؟

متشکرم و منتظرم
فلگ شدن یعنی چی کلا فلگ چیه؟

یعنی برای آپدیت لازم نیست دستگاه باز بشه و رو درایوش کاری انجام داده بشه؟!!:-o

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

فلگ شدن یعنی چی کلا فلگ چیه؟

اون دیگه میشه هک کردن کنسول

فلگ یعنی اینکه وقتی به لایو وصل میشی و اگه نکات امنیتی رو رعایت نکنی ماکروسافت کنسول شما رو شناسایی میکنه و تو اولین موج بن کنسول رو بن میکنه

مثلا آپدیت جدید lt4 بیاد تو بازار
باید دو کار کرد:1-آپدیت داشبرد.
2-هک درایو به lt4
درست متوجه شدم یا نه؟(منظورم اینه که درست گفتم یا نه؟)

مثلا آپدیت جدید lt4 بیاد تو بازار
باید دو کار کرد:1-آپدیت داشبرد.
2-هک درایو به lt4
درست متوجه شدم یا نه؟(منظورم اینه که درست گفتم یا نه؟)

تا وقتی که ماکروسافت تغییرات امنیتی توی آپدیت داشبرد نده شما هرچقدر هم آپدیت هاس جدید بریزید مشکلی پیش نمیاد مثلا التی3 برای این اومد که ماکروسافت دیسک های xgd3 رو عرضه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or