hoom
کاربر سایت
من هم هستما!یکی جواب بده
نه شارژی نیستند. دیگه اینقدر هم خرج نمیکنن.

روی باطری های شارژی همیشه نوشته Rechargeable
من هم هستما!یکی جواب بده

منم منتظر یه جواب بودم.........
آیا روشی هست که متوجه شد که دستگاه فلگ شده یا خیر ؟
تو قسمت تنظیمات توی بخش system info یه سری حروف هستن که عوض میشن از طریق اونا میتونی بفهمی فک کنم تاپیک در این رابطه باشه
من پسر خالم یه بازی خریده شب میخواد بره میخوام از روش کپی کنم میشه کمکم کنید سریع لطفاً.

آیا میشه از بازی ها بکاپ گرفت تا در زمان خراب شدن دیسک از اون ها رایت کرد؟
---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------
من چند تا بازی دارم که میخوام رایتشون کنم میشه کمک کنید؟من کاملاً در این زمینه مبتدی هستم.
بازی ها 97%رایت اند.![]()
آیا میشه از بازی ها بکاپ گرفت تا در زمان خراب شدن دیسک از اون ها رایت کرد؟
---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------
من چند تا بازی دارم که میخوام رایتشون کنم میشه کمک کنید؟من کاملاً در این زمینه مبتدی هستم.
بازی ها 97%رایت اند.![]()
همونطوری که دوستمون هم گفتن برنامه imgbrn بهترین برنامه هست برای ایمیج گیری که مجانی هم هست . دی وی دی رو بزار و برنامه رو بزار و create image from di رو انتخاب کن . معمولا 15 دقیقه طول میکشهمن پسر خالم یه بازی خریده شب میخواد بره میخوام از روش کپی کنم میشه کمکم کنید سریع لطفاً.
97%هارو اگه بریزی رو هارد هیچ مشکلی ندارنهمونطوری که دوستمون هم گفتن برنامه imgbrn بهترین برنامه هست برای ایمیج گیری که مجانی هم هست . دی وی دی رو بزار و برنامه رو بزار و create image from di رو انتخاب کن . معمولا 15 دقیقه طول میکشه
ولی به نظر من ایمیج 97 درصدی خیلی به کارت نمیاد . هنگ و فریز و بیرون پریدن داره
97%هارو اگه بریزی رو هارد هیچ مشکلی ندارن
---------- نوشته در 02:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------
من برای تهیه بکاپ یا همون ایمیج باید روی این گزینه کیلیک کنم؟
create imag file from disc

من از یه بازی ایمیج تهیه کردم حالا چه جوری رایتش کنم؟
استفاده از برنامه horizon برای گیمرپیکچر و تم مشگلی اعم از بن یا فلگ ایجاد نمیکنه؟
حتی اگه به لایو وصل بشم؟