p.h.d
کاربر سایت
استفاده از برنامه horizon برای گیمرپیکچر و تم مشگلی اعم از بن یا فلگ ایجاد نمیکنه؟
حتی اگه به لایو وصل بشم؟
تم که نه ولی گیمر پیکچر رو شک دارم چون داری پروفایلت رو دستکاری میکنی حالا باز اگه دوستان مطمن هستن بگن
استفاده از برنامه horizon برای گیمرپیکچر و تم مشگلی اعم از بن یا فلگ ایجاد نمیکنه؟
حتی اگه به لایو وصل بشم؟
پس یعنی ریسک نکنم؟
برنامه modio چطور؟
خوب من چند جاش رو نفهمیدمخوب وقتی ایمیج تهیه کردین برنامه abg دانلود کنین بعد به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست میشه وقتی روش دوبار چپ کلیک کنی اتومات نرم افزار ایمیج بورن اگه نصب شده داشته باشین میره تو قسمت رایت سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین و رایت کنین موفق باشین .
خوب وقتی ایمیج تهیه کردین برنامه abg دانلود کنین بعد به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست میشه وقتی روش دوبار چپ کلیک کنی اتومات نرم افزار ایمیج بورن اگه نصب شده داشته باشین میره تو قسمت رایت سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین و رایت کنین موفق باشین .
حالا کسی نیست جواب بده؟خوب من چند جاش رو نفهمیدم
برنامه abg دانلود کنین:مگه نمیشه با همون برنامهImgBurn بازی رو رایت کرد؟من با این برنامه ایمیج کرفتم با برنامه abgرایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست:چی جوری بازی رو پچ کنم؟بازی که میخوام کپیش کنم ال تی3 هست بازم پچ میخواد؟
اگه نصب شده داشته باشین:چی رو نصب داشته باشم؟
سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین:چه جوری بفهمم این نوع دیویدی که دارم چه سرعت رایتی میخواد؟
معین جان شرمنده من کاملاً گیج شدم میشه یه توضیح مختصر بدی که البته بتونم بفهمم که باید چه کار کنم؟
من فکر کنم لنزت تنضیم نیست
راستی اساتید قرار بود آموزش تنظیم لنز رو بذارن چی شد پـــَ
یعنی فقط همون فایل یک کیلو بایتی رو تو imgburn اد کنم؟
بابت راهنمایی هاتون یک دنیا ممنونم دیسک رو رایت کردم جواب داد:dبفرما
http://uploadsara.ir/images/c9lbw7c6ixrwouycjue.pdf
---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------
آره وقتی اونو انتخاب میکنی میبینی که پایینش حجم ایمیج رو زده