سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
استفاده از برنامه horizon برای گیمرپیکچر و تم مشگلی اعم از بن یا فلگ ایجاد نمیکنه؟
حتی اگه به لایو وصل بشم؟

تم که نه ولی گیمر پیکچر رو شک دارم چون داری پروفایلت رو دستکاری میکنی حالا باز اگه دوستان مطمن هستن بگن

دوستان من وقتی‌ بازیو میزارم واسه چند ثانیه صفحه سیاه میشه بعد برمیگرد به داشبورد اول که کنسول رو روشن کردم پیغام آپدیت داد که من آپدیت نکردم ، کنسول رو تازه خریدم.

خوب وقتی ایمیج تهیه کردین برنامه abg دانلود کنین بعد به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست میشه وقتی روش دوبار چپ کلیک کنی اتومات نرم افزار ایمیج بورن اگه نصب شده داشته باشین میره تو قسمت رایت سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین و رایت کنین موفق باشین .
خوب من چند جاش رو نفهمیدم

برنامه abg دانلود کنین:مگه نمیشه با همون برنامهImgBurn بازی رو رایت کرد؟من با این برنامه ایمیج کرفتم با برنامه abgرایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟

به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست:چی جوری بازی رو پچ کنم؟بازی که میخوام کپیش کنم ال تی3 هست بازم پچ میخواد؟

اگه نصب شده داشته باشین:چی رو نصب داشته باشم؟

سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین:چه جوری بفهمم این نوع دیویدی که دارم چه سرعت رایتی میخواد؟
معین جان شرمنده من کاملاً گیج شدم میشه یه توضیح مختصر بدی که البته بتونم بفهمم که باید چه کار کنم؟

دوستان معین جان یه توضیحاتی دادند من متوجه نشدم و چند سوال پرسیدم.
خوب وقتی ایمیج تهیه کردین برنامه abg دانلود کنین بعد به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست میشه وقتی روش دوبار چپ کلیک کنی اتومات نرم افزار ایمیج بورن اگه نصب شده داشته باشین میره تو قسمت رایت سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین و رایت کنین موفق باشین .

اینم از سوال های من:
خوب من چند جاش رو نفهمیدم

برنامه abg دانلود کنین:مگه نمیشه با همون برنامهImgBurn بازی رو رایت کرد؟من با این برنامه ایمیج کرفتم با برنامه abgرایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟

به اینترنت وصل بشین بازیتونو پچ کنین کنارش یه فایل 1 کیلو بایتی درست:چی جوری بازی رو پچ کنم؟بازی که میخوام کپیش کنم ال تی3 هست بازم پچ میخواد؟

اگه نصب شده داشته باشین:چی رو نصب داشته باشم؟

سرعت رایتو بسته به نوع دی وی دیتون انتخاب کنین:چه جوری بفهمم این نوع دیویدی که دارم چه سرعت رایتی میخواد؟
معین جان شرمنده من کاملاً گیج شدم میشه یه توضیح مختصر بدی که البته بتونم بفهمم که باید چه کار کنم؟
حالا کسی نیست جواب بده؟

دوست عزیز شما ایمیج رو با برنامه abgx باز میکنی یه صفحه مشکی باز میشه بعد شروع میکنه به چک کردن بازی و یه فایل 1 کیلوبایتی رو کنار ایمیج اضاف میکنه بعد تو برنامه imgburn اون فایل که اضاف
شده رو انتخاب میکنی سرعت روی 4x تیک verify رو هم برمیداری بعد رایت همین (درضمن توی 97 درصد ارور میده)

من فکر کنم لنزت تنضیم نیست
راستی اساتید قرار بود آموزش تنظیم لنز رو بذارن چی شد پـــَ

بفرما

http://uploadsara.ir/images/c9lbw7c6ixrwouycjue.pdf

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

یعنی فقط همون فایل یک کیلو بایتی رو تو imgburn اد کنم؟

آره وقتی اونو انتخاب میکنی میبینی که پایینش حجم ایمیج رو زده

سلام دوستان من یه سوالی ازتون دارم.

دوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل SYNC MASTER 2233 NW PLUS دارم آیا می تونم بهش کابل HDMI وصل کنم؟؟؟؟؟؟ (برایXBOX360)

من این موضوع رو تو چند تا تاپیک نوشتم ولی کسی جوابو نداد.

لطفا جواب بدید.

images

اینم عکسهای مانیتورم

چه بفرمایی عزیز جان این که انگلیسی هست!
بفرما

http://uploadsara.ir/images/c9lbw7c6ixrwouycjue.pdf

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

آره وقتی اونو انتخاب میکنی میبینی که پایینش حجم ایمیج رو زده
بابت راهنمایی هاتون یک دنیا ممنونم دیسک رو رایت کردم جواب داد:d

---------- نوشته در 01:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------

من از طریق کابل avمخصوص خود360 استفاده میکنم به مانیتور وصلش میکنم صدا داره اما تصویر نمیده مانیتور میرو رو هالت اسلیپ
کسی میتونه کمک کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or