سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام،
من ديروز بازي Star war را داخل دستگاه گذاشتم، سوال كرد آپديت كنه، yes زدم. بعد از آپديت شدن، بازيهايي مثل Summer star كه بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد را اجرا نمي كند.
ابتدا مي خواهد sign in كنم، بعد از آن يك صفحه مي آيد كه در خواست وصل شدن به اينترنت را مي دهد، بعد از NO زدن باز مجدد بر مي گردد به صفحه Sign in و همينطور اين چرخه تكرار مي شود.
چه اتفاقي براي دستگاهم افتاده و براي حل آن چه كار بايد انجام بدهم؟

من یه اسلیم گرفتم ، وقتی Max Payne 3 رو می ذارم تو دستگاه می گه باید آپدیت شه.آپدیتم که می زنم بشه ، وسطاش یه ارور می ده که Unreadable Disk ـو اینا. فقطم با یه دیسک نیست مشکلش ، 3-4 تا دی وی دی امتحان کردم همین ارورو داد. میخوام ببینم مشکل از بازیه یا دستگاه ایراد داره؟

دوستان من یه اسلیم دارم تازگیا ال تی 3 روش نصب کردم از اون موقه به بعد دستگاه زیاد فریز میکنه یا ارور دی وی دی خرابه میده
اگه میشه یه راهنمایی کنید :(

اقا ترخدا جواب بدین من کنسولو روشن میکنم چراغ وسط ایکس باکس (اون 4 تا نه ها) وسطیه چشمک میزنه بعد درایوو نمیتونم وقتی این چشمک میزنه باز کنم کمک (اجکت کنم منظورمه)

سلام دوستان! من جدیدا یه اسلیم 4 گیگ گرفتم یه چند تا سوال دارم:
1-من نمایشگرم Full HD هست و از کابل HDMI هم استفاده می کنم، اما کیفیت بعضی جاها اصلا HD به نظر نمیاد! توی بازی و فضای داشبورد همش HD _ه اما توی قسمت اچیومنت ها و یا مثلا وقتی دکمه ی Xbox guide رو می زنم اصلا HD نیست. یه خورده تاره! در ضمن تنظیمات خروجی ویدیو هم روی 1080p هست. مشکل چیه؟
2- من هر موقع دستگاه رو خاموش می کنم و دوباره رو شن می کنم ساعت و تاریخ دوباره ریست می شن! چطوری درستش کنم؟
3- چطوری از پدیده ی شوم سه چراغه جلوگیری کنم؟ مثلا هر نوبت چند ساعت بازی کنم یا....؟
مرسی!!!

من یه اسلیم گرفتم ، وقتی Max Payne 3 رو می ذارم تو دستگاه می گه باید آپدیت شه.آپدیتم که می زنم بشه ، وسطاش یه ارور می ده که Unreadable Disk ـو اینا. فقطم با یه دیسک نیست مشکلش ، 3-4 تا دی وی دی امتحان کردم همین ارورو داد. میخوام ببینم مشکل از بازیه یا دستگاه ایراد داره؟

دوست عزيز ممکنه از رايتشون باشه.از يه مغازه ديگه ديگه بگير.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or