سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بعد از اینکه خودم ایکس باکس رو آپدیت کردم
دیگه بیشتر بازی هام نمیخورن روش فقط فیفا 12 رو میخونه
دیگه assassin creed هارو هم نمیخونه میگه ساپورت نمیشه
امروزم بازی مکس پین رو گرفتم و بازم نمیخونه مینویسه ساپورت نمیشه
مشکل چیه چکار کنم از نظر شما :(

سلام بچه ها من یک ایکس باکس 60 گیگ با برد جاسپر دارم داشتم باهاش بازی میکردم بعد یک دفعه پام خورد به سیمی که داخل پریز بود یکدفعه ریستارت شد سه تا چراغ قرمز اومد ولی چراغ وسطی سبز بود بعد دوباره خاموش کردم روشن کردم دیدم درست شده حالا نگرانم اتفاقی نیوفته باشه؟:(
نه نوسان برق بوده. برو حالشو بر چیزیش نشده.هر گردی گردو نیستش هر سه چراغی هم سه چراغ نیستش.!!

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 PM ارسال شده بود ----------

من بعد از اینکه خودم ایکس باکس رو آپدیت کردم
دیگه بیشتر بازی هام نمیخورن روش فقط فیفا 12 رو میخونه
دیگه assassin creed هارو هم نمیخونه میگه ساپورت نمیشه
امروزم بازی مکس پین رو گرفتم و بازم نمیخونه مینویسه ساپورت نمیشه
مشکل چیه چکار کنم از نظر شما :(
مدل داریوت چیه؟؟؟
چه بازی هایی رو تست میکنی که نمیخونه؟؟؟؟ بازی قدیمی هم تست کردی ؟/

سلام یک هفته ای بعد آپدیت دستگاه به LT3.0 مشغول بازی کردن بازی های جدید مثل Max Pyne 3 بودم بعد یکسری از بازی های قدیمی دیگه که گذاشتم توی دستگاه شروع به Unsupported Disc میده
لیست بازی ها:
Driver San francisco
Call of duty MW3
Forza 4

برای اجرای این بازی ها باید چه کار کنم؟

جواب ما روهم بدین PLZ

من فکر میکنم که آپدیتی مکس پین 3 رو بریزی ، بعدش باید بازی هات برنرمکس باشه !
همین گوشه کنارا خوندم ! حالا نمیدونم صحیح هست یا نه !

خود مکس پین یه آپدیت باهاش بود زدم که داشبورد و آپدیت کرد
ولی برنر مکسو فکرکنم صحیح باشه دیگه دیسک معمولی نمیشه

سلام
من یه اسلیم 4 گیگ دارم
امروز lt3 دادم ریختن روش.اومدم خونه 2 ساعت بازی کردم بعدش هنگ کرد.روشنش که کردم دیگه بالا نیومد چراغ دستگاهمم قرمز شده.
چه کنم؟چش شده؟

سلام
من یه اسلیم 4 گیگ دارم
امروز lt3 دادم ریختن روش.اومدم خونه 2 ساعت بازی کردم بعدش هنگ کرد.روشنش که کردم دیگه بالا نیومد چراغ دستگاهمم قرمز شده.
چه کنم؟چش شده؟

ببينم 3 تا چراغش قرمز شده؟ مطمئنى؟

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

چراغ وسط دکمه پاور و دور دکمه پاور کامل قرمزه .تصویرم ندارم.

ببين دوست گلم من زياد در اين مورد اطلاعات ندارم. ولى کنسول خودم يک بار با نوسان برق اينطورى شد با خاموش کردن و دراوردن از پريز درست شد. اميدوارم اينطورى درست شه. انشاالله سه چراغ نشده باشه يا در کل خراب نشده باشه. اگر درست نشد منتظر جواب اساتيد محترم بمون.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام
من یه اسلیم 4 گیگ دارم
چه کنم؟چش شده؟

up.................................................................................................................

up.................................................................................................................

دوست عزیز اگه چراغ وسطتون چشمک قرمز میزنه روشن خاموش میشه طرف درست حسابی براتون درستش نکرده ببرین پیش خودش یه جای لحیم کاریشون برا ریختن t3 ایراد داره . و براتون درستش میکنه .

دوست عزیز اگه چراغ وسطتون چشمک قرمز میزنه روشن خاموش میشه طرف درست حسابی براتون درستش نکرده ببرین پیش خودش یه جای لحیم کاریشون برا ریختن t3 ایراد داره . و براتون درستش میکنه .

مرسی از پاسختون.
چراغ وسط چشمک نمیزنه. قرمز ثابته.

سلام .
دوستان بنده یه مشکلی واسم پیش اومده اونم اینکه دستگاهم فت هستش و امروز دادم آپدیتش کردن.بازیهای lt3 97% رو که میزارم(از اون 100% ها ندارم که امتحان کنم) پیام میده باید آپدیت بشه منم آپدیت کردم.حالا play game میاد ولی تصویر آیکن بازی نمیاد .داخل بازی که میرم بعد 5 ثانیه میاد بیرون.همه بازیهارو هم امتحان کردم ولی بازم اینجوری میشه.البته اینو هم بگم که من دو تا کنسول فت دارم اون یکی هم آپدیت lt3 داره و داشبوردشم آپدیت کردم ولی همه بازیها رو اجرا میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام .
دوستان بنده یه مشکلی واسم پیش اومده اونم اینکه دستگاهم فت هستش و امروز دادم آپدیتش کردن.بازیهای lt3 97% رو که میزارم(از اون 100% ها ندارم که امتحان کنم) پیام میده باید آپدیت بشه منم آپدیت کردم.حالا play game میاد ولی تصویر آیکن بازی نمیاد .داخل بازی که میرم بعد 5 ثانیه میاد بیرون.همه بازیهارو هم امتحان کردم ولی بازم اینجوری میشه.البته اینو هم بگم که من دو تا کنسول فت دارم اون یکی هم آپدیت lt3 داره و داشبوردشم آپدیت کردم ولی همه بازیها رو اجرا میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید

داشبوردو آپدیت کن
14699 بزن اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or