سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام اقا من میخوام لنزمو عوض کنم حالا چی بندازم خوبه؟درایورم هم بن کیو هست open try میده خودم قبلا با استفاده از پیچ های پشتش سرعتش و بردم بالا اول کار کرد اما بعد خش خش میکرد و بعدا هم دیگه هر کاریش کردم فقط جوابمو با open try میده فکر کنم از لنزمه حالا چی بگیرم و قیمتش چنده با هزینه ی نصبش مرسی .

سلام. آیا امکانش هست بتونم لنز کنسول رو تمیز کنم؟

بله امکانش هست ولى خودتون نميتونيد. واسه تميز کردنشم بايد مايع پاک کننده ى مخصوصش رو داشته باشيد. من جايي شنيدم که تميز کردن لنز تاثيرى تو عملکرد دستگاه نداره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اگر بلدی قاب کنسول رو در بیاری و درایو کنسول رو جدا کنی که خودت میتونی ولی اگه بلد نیستی بهتره بدی به یه جای مطمئن تا برات تمیز کنن. اگر ــم دادی به کسی بهش بگو جلوی خودت لنز رو تمیز کنه چون ممکنه قطعات اصلی کنسولت رو عوض کنن! این اتفاق برای چندین نفر افتاده بود و مدرکی هم برای اثباتش نداشتن! اگر به کسی دادی تمیز کنه بگو حتمآ جلوی خودت کنسول رو باز کنه و تمیز کنه.

سلام . دوستان یه سوال داشتم .....

مدتی ه که یه x..b..o...x گرفتم .... جدیدا بازی max payn و ghost recon future soldeir رو خریدم - اجرا نمیشدن . پرس جو که کردم گفتن باید lt3 نصب کنم ( یعنی بدم بیرون انجام بدن)

خودم دستگاه رو اپدیت کردم و dashboard عوض شد و ..... بعد دیگه کل این بازی های جدید ( max payn و ghost recon ) اجرا شدن - فقط یه مشکل هست

max payne "بِرن مکس" نیستش و باید از روی خود dvd اجرا کنم و نریزم روی hdd - ولی بعد 15دقیه( حالا متغیر ) یه ارور میده و خارج میشه از بازی - ghost recon ]م همینطور - ارور رو قرار میدم اگر کمک کنی که مشکل از کجاست ممنون میشم.

Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing

(اگر جای درستی سوالم رو مطرح نکردم عذر می خوام)

max payne "بِرن مکس" نیستش و باید از روی خود dvd اجرا کنم و نریزم روی hdd - ولی بعد 15دقیه( حالا متغیر ) یه ارور میده و خارج میشه از بازی - ghost recon ]م همینطور - ارور رو قرار میدم اگر کمک کنی که مشکل از کجاست ممنون میشم.

Max Payne و Ghost Recon از روی هارد اجرا نمیشن و کلآ مشکل دارن. منم همین مشکل شما رو دارم. رفتم از چند جا سوال کردم بهم گفتن بازی حتمآ باید از روی DVD اجرا بشه و از طریق هارد اجرا نمیشه. منم به محض اینکه این دو تا بازی رو از روی هارد اجرا میکنم با ارور Failed Run Disc مواجه میشم. شما هم از روی DVD اجرا کن. بدون مشکل اجرا میشه.

Max Payne و Ghost Recon از روی هارد اجرا نمیشن و کلآ مشکل دارن. منم همین مشکل شما رو دارم. رفتم از چند جا سوال کردم بهم گفتن بازی حتمآ باید از روی DVD اجرا بشه و از طریق هارد اجرا نمیشه. منم به محض اینکه این دو تا بازی رو از روی هارد اجرا میکنم با ارور Failed Run Disc مواجه میشم. شما هم از روی DVD اجرا کن. بدون مشکل اجرا میشه.

ممنون که وقت گذاشتی - خوب مشکل منم همینه دیگه - می خوام با خود dvd اجراش کنم که اون ارور رو میده .

روی هارد هم میشه ریخت البته باید dvd رو بخری که burnermax باشه که 100% رایت شده باشه که قیمتشم حدودخ 12 تومنی هست.

حالا اگه کسی بازم مشکل من رو میدونه راه حلشو کمک کنه ممنون میشم....

ممنون که وقت گذاشتی - خوب مشکل منم همینه دیگه - می خوام با خود dvd اجراش کنم که اون ارور رو میده .

روی هارد هم میشه ریخت البته باید dvd رو بخری که burnermax باشه که 100% رایت شده باشه که قیمتشم حدودخ 12 تومنی هست.

حالا اگه کسی بازم مشکل من رو میدونه راه حلشو کمک کنه ممنون میشم....

اها پس بازی شما کلآ ایراد داره. راهی نداره دوست عزیز. البته Max Payne حتمآ DVD 2 هستش و بعضی جاها دارن DVD 1 میفروشن و مشکل داره. اگر DVD 2 هستش که بد رایت شده اما اگه DVD 1 هست باید یدونه درستشو بگیری.

اگر بلدی قاب کنسول رو در بیاری و درایو کنسول رو جدا کنی که خودت میتونی ولی اگه بلد نیستی بهتره بدی به یه جای مطمئن تا برات تمیز کنن. اگر ــم دادی به کسی بهش بگو جلوی خودت لنز رو تمیز کنه چون ممکنه قطعات اصلی کنسولت رو عوض کنن! این اتفاق برای چندین نفر افتاده بود و مدرکی هم برای اثباتش نداشتن! اگر به کسی دادی تمیز کنه بگو حتمآ جلوی خودت کنسول رو باز کنه و تمیز کنه.
آره میتونم باز کنم فقط با چی تمیزش کنم؟

میتونی از ایزوپروپانل 99% (داروخانه ها دارند) استفاده کنی. با یه دستمال عینک و یا گوش پاک کن خیلی نرم تمیزش کن. اصلا هم فشار نیار. درضمن به خاطر خاصیت پروپانل یکی دوبار بیشتر نمیتونی ازش استفاده کنی، وگرنه یه لایه از لنز رو برمیداره و دیگه باید لیزر رو بندازی دور.

سلام
دوستان به كمكتون شديدا احتياج دارم.

من وقتي بازي قرار ميدم تو xbox اجرا نميشه و عكس لوگو xbox مياد و اجرا نميشه.
همين الان هم آخرين update رو نصب كردم و باز هم اجرا نشد و لوگو xbox اومد.
دوستان حالا مشكل از كجاست؟ چي كار كنم درست شه؟ واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.؟؟؟؟؟؟؟

اها پس بازی شما کلآ ایراد داره. راهی نداره دوست عزیز. البته Max Payne حتمآ DVD 2 هستش و بعضی جاها دارن DVD 1 میفروشن و مشکل داره. اگر DVD 2 هستش که بد رایت شده اما اگه DVD 1 هست باید یدونه درستشو بگیری.

اره اینم میتونه باشه - ولی من هرچی بازی دارم اینطوری ه . کلا با خود dvd بازی کردن مشکب دارم - دوستان اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم بگن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or