حرف ایشون کاملا درست است من هم دقیقا دو دفعه که این مشکل برام پیش اومد برای بازی قدیمی بود که پچ شده بود برای LT3.جواب شما در صفحه قبل هست
بازی های قفل دار xg3 در همه حالت play game میدن اگر شما یک بازی قدیمی بگذارید play dvd میده
مشکلی نیست نگران نباش صفحه قبل رو بخوانید
مكس پين كه الان گذاشتم خواست آپديت كنه ok كه كردم صفحه سياه شد .چيكار كنم ؟؟ نكنه lt3 پريد ؟؟!
حتما مشکل از اپدیتش بوده وگرنه lt3 که نمیپره مهران جان .
نمیدونم والا , آخه من زیاد تو مباحث LT اینا نبودم :d الان دقیقا باید چیکار کنم ؟ باید گیمو عوض کنم ؟
نه فقط مکس اینجوریه , fifa و GOW موردی ندارن , احتمالا از رایتهمهران جان یعنی هر بازی میزاری صفحه سیاهه یا نه فقط مکس پین اینجوری میشه . اگه فقط مکس پینه مشکل از رایت بوده حتما که همچین ایرادی داره شاید . بازی های دیگرو تست کن .

hگه منظورتون اینه که چه جور اپدیتش کنید:دوستان من نمیدونم این سوالی که میکنم تو این تاپیک درست باشه یا نه؟ اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید.میخواستم بدونم داشبورد ایکس باکسو چجوری میشه عوض کرد؟
سلام
راهی هستش من بتونم the matrix path of neo رو روی xbox360 اجرا کنم؟؟؟ این بازی هیچ وقت برای xbox360 نیومده ولی برای xbox هستش
سلام
امروز داشتم x-360 slim با درایو 0225 آپدیت lt+3 رو کپی کردم .. و بعد از وصل کردن کابل sata به درایو و روشن کردن دستگاه یک بازی lt+3 برای تست گذاشتم که دیدم play game ,,,
بعد از اجرا کردن صحفه سیاه میشه و به داشبورد بر میگرده!
گفتم دوباره از این دستگاه ها برد قبلی اوردن
قاب درایو رو باز کردم برای دیدن برد,, با دیدن برد درایو 0225 و 0401 مقداری شوکه شدم !!
چیپست درایو winbound از نوع هک دریلی
دوباره برگشتم تو JF و یک باره دیگه lt+3 رو write کردم ولی بازم صحفه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه!
اگه کسی همچین بردی دیده یه ممنون میشم راهنمایی کنه
من مدتی که ال تی 2 داشتم میخواستم بازی های xgd3 هم به صورت پچ شده و هم غیر پچ شده تست کنم برام اینجوری بود!!! شما مطمئنی ال تی 3 رو داری یا درسته؟