سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. دوستان من دیروز یه Xbox از یکی از دوستام خریدم می گفت ۱ هفته کارکرده از این ۴ گیگ ها همه چیش اوکیه فقط دیشب هر کاری کردم نتونستم به شبکه وصل بشم .چه وایرلس چه با کابل همش ارور میرد :( دوستان کمک کنید نکنه سرم کلاه رفته باشه

جواب شما در صفحه قبل هست

بازی های قفل دار xg3 در همه حالت play game میدن اگر شما یک بازی قدیمی بگذارید play dvd میده

مشکلی نیست نگران نباش صفحه قبل رو بخوانید
حرف ایشون کاملا درست است من هم دقیقا دو دفعه که این مشکل برام پیش اومد برای بازی قدیمی بود که پچ شده بود برای LT3.

نمیدونم والا , آخه من زیاد تو مباحث LT اینا نبودم :d الان دقیقا باید چیکار کنم ؟ باید گیمو عوض کنم ؟

مهران جان یعنی هر بازی میزاری صفحه سیاهه یا نه فقط مکس پین اینجوری میشه . اگه فقط مکس پینه مشکل از رایت بوده حتما که همچین ایرادی داره شاید . بازی های دیگرو تست کن .

مهران جان یعنی هر بازی میزاری صفحه سیاهه یا نه فقط مکس پین اینجوری میشه . اگه فقط مکس پینه مشکل از رایت بوده حتما که همچین ایرادی داره شاید . بازی های دیگرو تست کن .
نه فقط مکس اینجوریه , fifa و GOW موردی ندارن , احتمالا از رایته =((

دوستان من نمیدونم این سوالی که میکنم تو این تاپیک درست باشه یا نه؟ اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید.میخواستم بدونم داشبورد ایکس باکسو چجوری میشه عوض کرد؟

دوستان من نمیدونم این سوالی که میکنم تو این تاپیک درست باشه یا نه؟ اگه اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید.میخواستم بدونم داشبورد ایکس باکسو چجوری میشه عوض کرد؟
hگه منظورتون اینه که چه جور اپدیتش کنید:
هیچی از سایت دانلود کنش اکسترکتش کن و بریزش داخل فلش بزن به کنسول .کنسولو روشن کن اپدیت میشه.به همین راحتی.
اما اگه میخواید عوض کنید که نمیشه.

سلام
امروز داشتم x-360 slim با درایو 0225 آپدیت lt+3 رو کپی کردم .. و بعد از وصل کردن کابل sata به درایو و روشن کردن دستگاه یک بازی lt+3 برای تست گذاشتم که دیدم play game ,,,
بعد از اجرا کردن صحفه سیاه میشه و به داشبورد بر میگرده!
گفتم دوباره از این دستگاه ها برد قبلی اوردن
قاب درایو رو باز کردم برای دیدن برد,, با دیدن برد درایو 0225 و 0401 مقداری شوکه شدم !!
چیپست درایو winbound از نوع هک دریلی
دوباره برگشتم تو JF و یک باره دیگه lt+3 رو write کردم ولی بازم صحفه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه!
اگه کسی همچین بردی دیده یه ممنون میشم راهنمایی کنه

سلام
امروز داشتم x-360 slim با درایو 0225 آپدیت lt+3 رو کپی کردم .. و بعد از وصل کردن کابل sata به درایو و روشن کردن دستگاه یک بازی lt+3 برای تست گذاشتم که دیدم play game ,,,
بعد از اجرا کردن صحفه سیاه میشه و به داشبورد بر میگرده!
گفتم دوباره از این دستگاه ها برد قبلی اوردن
قاب درایو رو باز کردم برای دیدن برد,, با دیدن برد درایو 0225 و 0401 مقداری شوکه شدم !!
چیپست درایو winbound از نوع هک دریلی
دوباره برگشتم تو JF و یک باره دیگه lt+3 رو write کردم ولی بازم صحفه سیاه میشه و بازی اجرا نمیشه!
اگه کسی همچین بردی دیده یه ممنون میشم راهنمایی کنه

من مدتی که ال تی 2 داشتم میخواستم بازی های xgd3 هم به صورت پچ شده و هم غیر پچ شده تست کنم برام اینجوری بود!!! شما مطمئنی ال تی 3 رو داری یا درسته؟

من مدتی که ال تی 2 داشتم میخواستم بازی های xgd3 هم به صورت پچ شده و هم غیر پچ شده تست کنم برام اینجوری بود!!! شما مطمئنی ال تی 3 رو داری یا درسته؟

مشکل کار رو پیدا کردم
این نوع برد 0225 که چیپستش winbound 0401. دو مرحله برای آپدیت داره!

اول باید یک بار درایو رو Erase کنید,,, بعد orig فریمور درایو 0401 رو Write کنید.!!
دوم. دوباره فریمور درایو {key رو که قبلا استخراج کردین} رو با lt+3 0225 اسپوف میکنین و save. دوباره درایو رو erase میکنین و write !!

مشکل اینطوری حل میشه.

سلم.آقا من ی چند وقتیه که وقتی بازی تو کنسولم میزارم طول میکشه که بازیرو اجرا کنه .میخواسنم بپرسم که چیکار کنم تا این مشکل حل بشه؟ )ممنون میشم اگه راهنمایی کنید(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or