سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز دستگامو دادم به یکی که ببره واسم LT3 بریزه , بعد 2 ساعت بام تماس گرفتن گفتن شما نمیتونی دستگاتو آپدیت کنی ! چون دستگاه ماله 2007 هست و قدیمیه , باید حدوده 200 تومن پیاده بشی !! تو جزییات نرفت دیگه چون از پیش اونی که قرار بود واسم آپدیت کنه اومده بود . بنظرتون چجوریه ؟! واقعا باید قیدشو بزنم ؟!!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز دیسکی که تو درایو میزاری عکسش میاد؟ اگه عکسش نمیاد یارو لاف زده و برات LT نزده فقط ابدیت داشبورد کرده
طرف چرت گفته میخواد بپیچونت .... اون سوال من جواب بده اگه عکس نشون نمیده که برات LT نزده .....
سلام بعضی اوقات میاد بعضی اوقات نمیاد خیلی عجیبه حتی بعضی اوقات که عکسشم میاد بازم صفحه سیاه میشه برمیگیرده تو داشبورد بعضی اوقات میزنه دیسک نات ساپرت برای تمامی بازی ها چه جدید چه قدیم

امروز دستگامو دادم به یکی که ببره واسم LT3 بریزه , بعد 2 ساعت بام تماس گرفتن گفتن شما نمیتونی دستگاتو آپدیت کنی ! چون دستگاه ماله 2007 هست و قدیمیه , باید حدوده 200 تومن پیاده بشی !! تو جزییات نرفت دیگه چون از پیش اونی که قرار بود واسم آپدیت کنه اومده بود . بنظرتون چجوریه ؟! واقعا باید قیدشو بزنم ؟!!
:-/ کسی نیست ج بده ؟

دوست عزیز میخواد سر کیست کنه .... اگه LT2 روی کنسولت هست به این روش اقدام کن اول LT3 بزن بعد داشبورد ابدیت کن ....واما اگه LT2 روی کنسول نیست اول فریمور اورجینال بزن بعد داشبورد با اخرین ورژن ابدیت کن بعد LT3 بزن ....تا کی میخوای بدی مغازه دار اگه خودت دست به کار بشی حتما موفق میشی ..اکثر دوستان که مبتدی بودن الان برا خودشون یه پا استاد شدن ...شما هم اگه تلاش کنید دری باز میکنید ...برو تو کارش هرجا مشکل داشتی در خدمتیم

احتمالا بخاطر قدیمی بودن دستگاهتون
درایوی که روش هست hitachi و یا سامسونگ هستش
وگرنه مشکلی در رابطه با آپدیت فیرمور به LT3.0 برای بقیه درایو ها وجود نداره .
با فرض اینکه درایو شما از سری 78 یا 79 هیتاچی باشه که فعلا LT3.0 نداره
براحتی میتونید یه درایو Liteon جایگزین کنید .
فکر نمی کنم دیگه بالای 60 تومان هزینه داشته باشه .

درایوش سامسونگه , و دستگام ماله 25/9/2006 هست (2007 نیست ) . تاحالا هم LT کلا رو دستگام نبوده ! یعنی میتونم یه درایو Liteon بزارم رو دستگام و LT2 یا Lt3 نصب کنم ؟؟

مشکل همینجاست
بله
البته که میشه
فقط ابتدا باید فیرمور کامل درایوت رو بخونی که کلیدش استخراج شه
بعد کلید رو ست کنی رو درایو جدید
همین

سلام بعضی اوقات میاد بعضی اوقات نمیاد خیلی عجیبه حتی بعضی اوقات که عکسشم میاد بازم صفحه سیاه میشه برمیگیرده تو داشبورد بعضی اوقات میزنه دیسک نات ساپرت برای تمامی بازی ها چه جدید چه قدیم

کمک کنیددددددددددددد

کمک کنیددددددددددددد
با سلام
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم، همه بازی ها رو اجرا میکنه اما بعضی اوقات اینجوری میشه، به چند نفری گفتم، گفتن جز jTag راهس نیست. منم خودم هنوز نفهمیدم مشکل دقیقا کجاس.
یک سئوال: شما کنسولت رو از کجا خریدی؟

دوستان من یه آپدیت بازیه فورزا 4 اومد برام منم آپدیت کردم 8 مگ بیشتر نبود. بعد آپدیت دیگه بازی رو نمیخونه !!! میگه the disk is not supported ؟؟؟

چکار کنم؟؟؟ تو رو خدا یه راه حل خوب بدید این همه رفته بودیم.

دوستان HDMI دستگاه بنده تصویر و صدا نمیده هم رو مانیتورم تست کردم هم LCD خونه هیچ کدوم تصویر نمیده ولی با Ps3 و همون کابل HDMI رو هر دوتا تصویر میگیرم.ضمنا با کابل VGA رو دستگاه تست کردم مشکلی نبود ولی HDMI ... :(

اگه مشکل چیپ کنترلر HDMI باشه حل شدنیه یا اینکه کلاً تعطیله دیگه دستگاه ؟

دوستان HDMI دستگاه بنده تصویر و صدا نمیده هم رو مانیتورم تست کردم هم LCD خونه هیچ کدوم تصویر نمیده ولی با Ps3 و همون کابل HDMI رو هر دوتا تصویر میگیرم.ضمنا با کابل VGA رو دستگاه تست کردم مشکلی نبود ولی HDMI ... :(

اگه مشکل چیپ کنترلر HDMI باشه حل شدنیه یا اینکه کلاً تعطیله دیگه دستگاه ؟
قبلا با hdmi روی مانیتور تصویر داشتی یا برای اولن بار که وصل کردی این طور میشه

دوستان شدیدا می خوام بازی رو پچ کنم skyrim 1.0.40 هست می خوام این اخری رو بریزم از طریق سایت xbuc هم رفتم ولی cache هارو میزنم به کنسول پاک میکنه هر کی کمک کنه دعاش میکنم

باسلام و خسته نباشید
من کنسولم رو از روز اول که گرفتم کمی افت فریم در بازی ها داشت و حالا جدیدا از بعد از گذاشتن بازی MAX Payne صدا یهو یک پرشی پیدا میکنه اینم بعی وقت ها اینجوری میشه.
من LT3 و آخرین ورژن داشبورد هستم. بنظر شما مشکل از کجاس؟
اگر Update Live رو انجام بدم اتفاق خاصی میوفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or