سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا درایو کنسولم موقع بدست آوردن دی وی دی کی سوزوندم ، بردم مشهد درستش کنن یارو گفت برد درایو و لنزشو کلا عوض کردم بردشو فهمیدم عوض کرد اما چشمش نمیدونم، از اون موقع تا الان هر بازی میذارم یا اپن تری میده یا میگه دیسک قابل خندن نیست! اگه چند باری کنسول رو روشن خاموش کنم و در درایو باز و بسته کنم و بخونه دیگه هر بازی بذارم میخونه !ایراد از چیه ؟

احتمال زیاده.

1- برد نو گذاشته باشه یا تعمیری
-2 لنز خوب گذاشته باشه یا کهنه
3- میکانیکی درایو خراب هست مکانی که لنز رو نگه میداره یا اینکه درست لنز در جای خودش قرار نگرفته

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

تو همه بازیها مشکل ندارما ، فقط یه چندتاشون
بازم باید لنزو عوض کنم ؟

از آپدیت lt هم هست و اینکه بازی شما پچ شده هست یا خیر

اینا همش مهمه

دوستان خواهش میکنم کمک کنید:
من یه XBOX FAT با برد فالکون دارم الان 3سالی هست...یه مدته دیسک که میزارم Open Try میده کنسول اوایل بعد از 2.3بار eject دیسک رو میخوند ولی الان تقریبا دیگه اصلا نمیخونه!! من شهرستان هستم اینجا بردمش تعمیر اول بهم گفت نیاز به تعویض لنز هست امروز رفتم میگه نه با تعویض لنز هم درست نمیشه باید درایو به کل عوض شه!!
منم گفتم نمیخواد اصلا فقط LT3 روش بریز...
حالا این open try معمولا بر اثر چی بوجود میاد...الان چطوری میتونم درستش کنم؟؟ اصلا این چیزی که گفته (تعویض درایو) لازمه؟؟!
این تنظیم درایو داستانش چیه بهش گفتم تو نت خوندم که Open try با تنظیم لنز درست میشه نمیدونست تنظیم لنز یعنی چی...:|
خلاصه این که الان دقیقا باید چکار کنم...؟!!

دوستان خواهش میکنم کمک کنید:
من یه XBOX FAT با برد فالکون دارم الان 3سالی هست...یه مدته دیسک که میزارم Open Try میده کنسول اوایل بعد از 2.3بار eject دیسک رو میخوند ولی الان تقریبا دیگه اصلا نمیخونه!! من شهرستان هستم اینجا بردمش تعمیر اول بهم گفت نیاز به تعویض لنز هست امروز رفتم میگه نه با تعویض لنز هم درست نمیشه باید درایو به کل عوض شه!!
منم گفتم نمیخواد اصلا فقط LT3 روش بریز...
حالا این open try معمولا بر اثر چی بوجود میاد...الان چطوری میتونم درستش کنم؟؟ اصلا این چیزی که گفته (تعویض درایو) لازمه؟؟!
این تنظیم درایو داستانش چیه بهش گفتم تو نت خوندم که Open try با تنظیم لنز درست میشه نمیدونست تنظیم لنز یعنی چی...:|
خلاصه این که الان دقیقا باید چکار کنم...؟!!
سلام. با تعویضه لنز مشکله شما حل میشه . یه سرویسه کوچولو هم میکانیکی درایو میخواد که بهش بگو برات انجام بده . دیگه مشکلی نداره همین ;)

سلام. دوستم یه ایکس باکس داره که درایوش رو هرچقدر میزنیم بیرون نمیاد و گیر میکنه. قبلا هم برای تعمیر دادیم آرمیچرش رو عوض کردن ولی الان دوباره باز نمیشه. میخواستم بدونم راهی برای تعمیر و بیرون اومدن درایو وجود داره یا نه؟! با تعویض آرمیچر درایو میشه درستش کرد؟
ممنون:x

سلام
بازی متال گیر کالکشن و یه تعداد بازی دیگه گرفتم ولی اجرا نمیشه
و مینویسه سی دی تمیز نیست و ان را تمیز کنید
برای یازی gears of war 3 یه بار اون موقع اپدیت کردم
ممنون

میگم هارده من 20 گیگ هست ولی رو دستگاه13.9 بیشتر شناسیایی نمیکنه مشکل از چیه؟؟؟فرمتشم کردم ولی بازم هیچ
بعد بازی رو که میریزم رو هارد موقع اجرا اولش میاره ولی بعدش اروره failed to authorize disc اگه درست نوشته باشم میده و دستگاه خاموش و دوباره روشن میشه
ممنون میشم واسه هر دوتاش یه راهنمایی بکنین>:d

آخرین ویرایش:
میگم هارده من 20 گیگ هست ولی رو دستگاه13.9 بیشتر شناسیایی نمیکنه مشکل از چیه؟؟؟فرمتشم کردم ولی بازم هیچ
بعد بازی رو که میریزم رو هارد موقع اجرا اولش میاره ولی بعدش اروره failed to authorize disc اگه درست نوشته باشم میده و دستگاه خاموش و دوباره روشن میشه
ممنون میشم واسه هر دوتاش یه راهنمایی بکنین>:d
ستگاه یه مقدار از هارد رو برای خودش بر میداره.(بالاخره اونم سهم داره!!!) برای 120 گیگ ها 107 گیگ قابل استفادس.من خودم هم یه 640 اندختم رو دستگاهم 591 گیگ قابل استفادس. یا مثلا یه ترا دیدم انداختن 923 تا فکر کنم میشد استفاده کرد.
فریمور درایوتون چیه؟ورژن داشبرد چنده؟ این دو تا لازمه برای پاسخ به سوالتون.

ستگاه یه مقدار از هارد رو برای خودش بر میداره.(بالاخره اونم سهم داره!!!) برای 120 گیگ ها 107 گیگ قابل استفادس.من خودم هم یه 640 اندختم رو دستگاهم 591 گیگ قابل استفادس. یا مثلا یه ترا دیدم انداختن 923 تا فکر کنم میشد استفاده کرد.
فریمور درایوتون چیه؟ورژن داشبرد چنده؟ این دو تا لازمه برای پاسخ به سوالتون.
دست گلت درد نکنه
درایوم لایتون هستش فریمورو نمیدونم داشبوردم هم 2.0.14699.0

برای اینکه مثل هر وسیله ذخیره جانبی دیگه ای هارد دیسکها هم با عنوان 20GB فروخته میشوند که در اصل منظورشان 20GiB هستش. در GiB هر کیلو بایت 1000 بایت نیستش، بلکه 1024 بایته که این تفاوت باعث میشه شما در ویندوز یا کنسولتان حجمی کمتر از چیزی که فکر میکردید برایش پول دادید را ببینید.

در XBox360 یک قسمت از هارد برای پروفیل، سیوهای شما، خود دشبورد، اضافات و آپدیتهای بازیها و غیره برداشته میشود که در نهایت برای شما 13.9 گیگابایت (واقعی) باقی میماند.

سلام یک سوال داشتم من از هک ها و نکات مربوط به ایکس باکس لایو سر رشته ای ندارم وصل شدم به لایو (امروز) بعد از کلی آپدیت حالا شکل داشبورد عوض شده و هر بازی که میخوام اجرا کنم ارور میده با این موضوع که (this dick is not suported) آخرین باری که دادم هکش آپدیت کنن برا Gears of war 3 بود.
1.آیا کنسول من بن شده؟
2.درست میشه؟
3.خودم میتونم درستش کنم؟ لطفا کمکم کنین!

سلام دوستان
شرمنده یه مشکلی برای ایکس باکسم پیش اومده
یه ایکس باکس اسلیم باندل گرز هست که امروز توش داداشم داشت بازی می کرد بعد یهو فیریز کرد طوری که حتی با زدن دکمه وسط دسته نمی شد وارد داشبورد شد
مجبور شدیم خاموش روشنش کنیم
بعد روشن شدن دیگه نه بازی اصلی بالا می یاورد نه بازی ال تی ۳
مشکل چیه؟ چی کنم؟ چرا اینطوری شد؟
بازی می زارم صفحه سیاه می یاد بعد چند ثانیه میاد رو داشبورد

آخرین ویرایش:
سلام یک سوال داشتم من از هک ها و نکات مربوط به ایکس باکس لایو سر رشته ای ندارم وصل شدم به لایو (امروز) بعد از کلی آپدیت حالا شکل داشبورد عوض شده و هر بازی که میخوام اجرا کنم ارور میده با این موضوع که (this dick is not suported) آخرین باری که دادم هکش آپدیت کنن برا Gears of war 3 بود.
1.آیا کنسول من بن شده؟
2.درست میشه؟
3.خودم میتونم درستش کنم؟ لطفا کمکم کنین!

آقا لطفا کمک کنین چند روزه بازی نکردم#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or