با سلام .ارور 0022 با سشوار صنعتی حل میشه؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.
دوستان من درب درایو رو باز کردم DVD Key گرفتم،بعد که بستمش هنگامی که دستگاه خاموش هست و بازی تو درایو هست دستگاه رو روشن می کنم بعد 30 ثانیه صدای تق تق می ده تو درایو ولی یه بار در درایو رو باز بسته می کنم درست می شه و صفحه لود می شه ،داخل بازی می شه!مشکل از کجاس؟
داخل پوسته(همون قاب) فقط مادربورد هست که خوب اگه عوض بشه انگار هارد رو درون یه 360 دیگه گذاشتی و اجرا نمیشه.فک کنم فقط بتونی از پروفایلات استفاده کنیسلام.
اگه من یه کنسول الایت (دارای هارد 120 گیگ) رو بدم برام ال تی بزیرن ، و یارو کلاً دستگاه داخل پوسته رو عوض کنه (هارد و پوسته همونا باشن) چه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
بازی های توی هارد قبلی اجرا میشن ؟؟؟
شماره سریال پست کنسول با شماره سریال داخل داشبورد باید یکی باشه یا نه ؟؟؟
بارها گفته شدهسلام بچه ها خواهش ميكنم يه نفر به من كمك كنه خيلي خيلي حالم گرفته است
من فيفا 12 رو تازه گرفتم وقتي اون رو گذاشتم گفت دستگاه رو آپديت كن كه من بله رو زدم
دستگاه شروع به آپديت كرد كه وسط كار گير كرد و ديگه دستگاه بالا نيومد
من از قبل با روش آپديت دستگاه آشنا بودم براي همين نگاه دي وي دي كردم و فهميدم كه فايل آپديت داخل دي وي دي ناقص هست
رو همين حساب به سايت ايكس باكس رفتم و آخرين آپديت داشبورد رو گرفت(حدود 100 مگ هست) و بقيه آپديت رو انجام دادم
حالا دستگاه بالا مياد ولي يه مشكل داره ديگه هيچ بازي رو باز نميكنه و مينويسه play dvd
تو رو خدا يه نفر منو راهنمايي كنه نميدونم بايد چكار كنم
توضيح:
من براي بازي كردن بازي هايي مثل فيفا 11 و غيره قبلا دي وي دي راه انداز مي گذاشتم كه فكر كنم براي قفل wave 4 بود
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با تشکر.میشه بگین قطعات خرابه؟بیشتر راهنمایی کنید.با تشکر
هارد رو تست کردم و کنسول میگفت که باید فرمت بشه و شماره سریال ها باید یکی باشه مثل IMEI گوشی.سلام.
اگه من یه کنسول الایت (دارای هارد 120 گیگ) رو بدم برام ال تی بزیرن ، و یارو کلاً دستگاه داخل پوسته رو عوض کنه (هارد و پوسته همونا باشن) چه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
بازی های توی هارد قبلی اجرا میشن ؟؟؟
شماره سریال پست کنسول با شماره سریال داخل داشبورد باید یکی باشه یا نه ؟؟؟