سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من درب درایو رو باز کردم DVD Key گرفتم،بعد که بستمش هنگامی که دستگاه خاموش هست و بازی تو درایو هست دستگاه رو روشن می کنم بعد 30 ثانیه صدای تق تق می ده تو درایو ولی یه بار در درایو رو باز بسته می کنم درست می شه و صفحه لود می شه ،داخل بازی می شه!مشکل از کجاس؟

با سلام .ارور 0022 با سشوار صنعتی حل میشه؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.

0022 با سشوار صنعتی حل نمی شود در مدار قطعات خراب هست که باید تعویض شوند

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من درب درایو رو باز کردم DVD Key گرفتم،بعد که بستمش هنگامی که دستگاه خاموش هست و بازی تو درایو هست دستگاه رو روشن می کنم بعد 30 ثانیه صدای تق تق می ده تو درایو ولی یه بار در درایو رو باز بسته می کنم درست می شه و صفحه لود می شه ،داخل بازی می شه!مشکل از کجاس؟

درایو باید سرویس بشه

سلام.

اگه من یه کنسول الایت (دارای هارد 120 گیگ) رو بدم برام ال تی بزیرن ، و یارو کلاً دستگاه داخل پوسته رو عوض کنه (هارد و پوسته همونا باشن) چه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
بازی های توی هارد قبلی اجرا میشن ؟؟؟
شماره سریال پست کنسول با شماره سریال داخل داشبورد باید یکی باشه یا نه ؟؟؟

سلام.

اگه من یه کنسول الایت (دارای هارد 120 گیگ) رو بدم برام ال تی بزیرن ، و یارو کلاً دستگاه داخل پوسته رو عوض کنه (هارد و پوسته همونا باشن) چه مشکلی پیش میاد ؟؟؟
داخل پوسته(همون قاب) فقط مادربورد هست که خوب اگه عوض بشه انگار هارد رو درون یه 360 دیگه گذاشتی و اجرا نمیشه.فک کنم فقط بتونی از پروفایلات استفاده کنی

سلام بچه ها خواهش ميكنم يه نفر به من كمك كنه خيلي خيلي حالم گرفته است
من فيفا 12 رو تازه گرفتم وقتي اون رو گذاشتم گفت دستگاه رو آپديت كن كه من بله رو زدم
دستگاه شروع به آپديت كرد كه وسط كار گير كرد و ديگه دستگاه بالا نيومد
من از قبل با روش آپديت دستگاه آشنا بودم براي همين نگاه دي وي دي كردم و فهميدم كه فايل آپديت داخل دي وي دي ناقص هست
رو همين حساب به سايت ايكس باكس رفتم و آخرين آپديت داشبورد رو گرفت(حدود 100 مگ هست) و بقيه آپديت رو انجام دادم
حالا دستگاه بالا مياد ولي يه مشكل داره ديگه هيچ بازي رو باز نميكنه و مينويسه play dvd
تو رو خدا يه نفر منو راهنمايي كنه نميدونم بايد چكار كنم
توضيح:
من براي بازي كردن بازي هايي مثل فيفا 11 و غيره قبلا دي وي دي راه انداز مي گذاشتم كه فكر كنم براي قفل wave 4 بود
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif

سلام بچه ها خواهش ميكنم يه نفر به من كمك كنه خيلي خيلي حالم گرفته است
من فيفا 12 رو تازه گرفتم وقتي اون رو گذاشتم گفت دستگاه رو آپديت كن كه من بله رو زدم
دستگاه شروع به آپديت كرد كه وسط كار گير كرد و ديگه دستگاه بالا نيومد
من از قبل با روش آپديت دستگاه آشنا بودم براي همين نگاه دي وي دي كردم و فهميدم كه فايل آپديت داخل دي وي دي ناقص هست
رو همين حساب به سايت ايكس باكس رفتم و آخرين آپديت داشبورد رو گرفت(حدود 100 مگ هست) و بقيه آپديت رو انجام دادم
حالا دستگاه بالا مياد ولي يه مشكل داره ديگه هيچ بازي رو باز نميكنه و مينويسه play dvd
تو رو خدا يه نفر منو راهنمايي كنه نميدونم بايد چكار كنم
توضيح:
من براي بازي كردن بازي هايي مثل فيفا 11 و غيره قبلا دي وي دي راه انداز مي گذاشتم كه فكر كنم براي قفل wave 4 بود
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif
20.gif
بارها گفته شده
درایو شما به حالت ارجینال برگشته
شما باید کی درایو رو دربیارید و بعدش فریمور 1.91 یا 2 را به دلخواه بریزید
اینم چندتا آموزش
1
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=467512http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=46751
3

آخرین ویرایش:
سلام.

اگه من دی وی دی کی رو از درایوی که روی کنسول هست بکشم بیرون ، بعد همون موقع درایو رو عوض کنم ، میتونم روی درایو جدید (نو نباشه و برای یه کنسول دیگه باشه) ال تی بزیرم ؟؟؟

اگه میشه ، لازم نیست برای دفعه دیگه دوباره دی وی دی کی بکشم بیرون ؟؟؟

سلام، من ال تی جدید رو نداشتم، بعد وقتی Pes 2012 رو گزاشتم نوشت میخوای آپدیت کنی و من Yes زدم، اما بین آپدیت کنسل کردم، حالا آوتارم پریده! و میگه باید به لایو وصل شی! اما قبلا این مشکل نبود، با نصب ال تی جدید درست میشه؟
اینم بگم که آپدیت داشت آفلاین انجام میشد! و به اینترنت وصل نبود کنسول.

با تشکر.میشه بگین قطعات خرابه؟بیشتر راهنمایی کنید.با تشکر

ببخشید من ارور شما رو اشتباه دیدم ا
ابتدا می توانید با سشوار صنعتی این کار رو انجام بدین و بعد xclamp کنید اما اصلا با سشوار پیشنهاد نمیشه شما باید برای تعمیر اساسی از دستگاه Reflow استفاده کنید.

بدون اینکه سینگ رو باز کنی روی چیپ ana یکم با سشوار با بالا حرارت بده ببین نتیجه چی میشه توجه داشته باش اصلا وقتی سینگ روی دستگاه هست حرارت روی cpu , gpu نگیری فقط روی چیپ ana
حدود 30 الی 40 ثانیه کافیه

دوستان برای من یه اتفاق عجیب افتاده
تو حین بازی وقتی اچیومنت میگیرم هیچ چیز نشون نمیده ولی وقتی از بازی میام بیرون تو قسما اچیومنتهای بازیها نشون میده من اچیومنت گرفتم
در صورتیکه وسط بازی هیچ چیز روی صفحه تلویزیون نمیاد که من اچیومنتی گرفتم
ولی اونجا هست
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته
لطفا راهنمیی کنید

دستگاه منم توسط دیسک fifa12 و هنگام آپدیت به مشکل برخورد و با خطای 335A-351F-B800-0401_C000-0001 مواجه شد حالا هم آپدیت 13599 رو دانلود و پوشه $systemupdate رو تو فلش که fat32 هست کپی کردم ولی هر کاری میکنم کنسول آپدیت تو فلش رو شناسایی نمیکنه و نمیتونم داشبورد رو آپدیت کنم لطفا اگر قلق یا روش خاصی داره بفرمایید .

سلام.

هارد رو تست کردم و کنسول میگفت که باید فرمت بشه و شماره سریال ها باید یکی باشه مثل IMEI گوشی.

بچه ها ببخشید اگه سوالم مبتدیانست آخه تازه یه هفتس که ایکس باکس گرفتم
سوالم اینه که من هر بازی که تو دسگاه میزارم درس می خوندش درایو و سرعتش زیاد نمیشه ولی وقتی گیرز 2 رو می زارم درایو با سرعت زیاد شروع می کنه چرخیدن و صداش بلند میشه یعنی دقیقا وقتی لوگوی اپیک رو نشون میده می خواستم بدونم این طبیعی یا دیسک مشکل داره ؟؟؟
دستگامم اسلیم 4 گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or