سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من فامیلی ستینگ رو دو ماه پیش فعالش کرده بودم حالا که میخوام یه سری از بازیها رو بازی کنم ازم رمز میخواد یادم نیست رمز چی دادم راهی نیست اون رمز رو هکش کنم مثل رمز مادر (حتی رمز ریست هم یادم نمیاد)

دارم میگردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

بیا داداش برات پیداش کردم چندین صفحه اونور تر بود
موفق باشی;)
خب الوعده وفا

برو به Console Settings و بعد به System Information

حالا روی کنترل این دکمه ها رو به ترتیب بزن
LT
RT
X
Y
LB
RB
روی D-PAD، چپ، راست، پایین

حالا یک صفحه میاد که میگه میخواهید تنظیمات پاک بشوند، اون رو تایید کنید و تمام.

• Like
Reactions: mohammad.j
قا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !
02%20Laugh.png
کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!
02%20Laugh.png

SystemUpdate_13599 بود!
شما دکمه sync یا همون دکمه که برای مچ کردن دسته ها با کنسول رو شما حین روشن کردن 360 نگه دار تا کاملا بالا بیاد و بعد مشکلت حل میشه.

آقا نمیشه ، هاردم وصل کردم نمیشه ، بردم بیرون طرف میگه 100تومان خرجشه!:(

دوستان سلام...

xbox360 من داشبوردش 2.0.8955.0 هستش...و تا به حال هم lt نكردم...آخرين بار هم بازي هاي cod black ops و halo reach رو باهاش بازي كردم...الان مي خوام بازي هايي مثل crysis 2 و mortal kombat رو باهاش بازي كنم...آيا ميشه يا حتما بايد ببرم دستگاه رو باز كنند و Lt بريزند....فروشنده به من گفت اين بازي ها داراي آپديتي هستند كه داشبوردت رو آپديت مي كنند و بعد مي توني بازي كني و نيازي به Lt نداري(البته گفتم اهل آنلاين نيستم)..گفت فقط بعد از اين آپديت داشبورد 6 بازي معروف كه قفل ap25 دارند رو ديگه نمي توني بزني تا وقتي كه بياي و lt كني و بازي پچ شده براي lt رو بخري...درسته؟

من بدون باز كردن دستگاه و lt و با همين شرايطي كه دارم مي تونم crysis 2 و mortal kombat و dead space 2 و prince of persia forgotten sand و red dead redemption (همون اوليه نه ايني كه جديد اومده) رو بازي كنم يا نه؟

با تشكر:x

گر درایوتون رو می دونید بگید، اگر نمی دونید MRF-Date با مدل Xbox اتون همراه Region اش رو بگید.
اینا که گفتید چی هست؟! از کجا باید فهمید؟اصلا چیزی بالا نمیاره ! همون Err که یه کد زیرشه فقط!

سلام.من یه ارکید با برد جاسپر دارم و 120 گیگ هارد.روزی تقریبا 3 ساعت باهاش بازی میکنم.میخواستم بدونم با این وضعیت چند سال کار میکنه؟
دوم اینکه اگر من یه slim 4gig بخرم بعدا میتونم یه هارد 256 روش بندازم؟اصلا هارد مخصوص slim تو بازار موجود هست؟قیمتش چنده؟

درود:

XboX سفید برد جاسپر که فقط برای بازی های قدیمی کپی خور شده بود (بقیه مشخصاتشو نمی دونم)
با سی دی اکتیو بازی هایی مثل بلک آپس رو می تونستم بازی کنم ولی با BrotherHood مشکل داشتم که می دونستم باید اپدیت سخت افزاری کنم...
حدود چند ماه پیش توسط اینترنت داشبوردمو آپ کردم و وقتی دیدم که بازی هایی مثل
call of 7 رو که می تونستم با سی دی اکتیو بازی کنم دیگه نمی شه بازی کرد، اپدیت رو پاک کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
چند روز پیش بعد از مدتها وقت کردم و
XboX رو بردم برای آپدیت که مشکلاتش حل بشه ولی تعمییر کار بهم گفت که درایورت قفل کرده و هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه درایورتو عوض کنی یا منتظر هک جدید باشی؟!
حالا چند سوال و راهنمایی از دوستان می خواستم!
1. واقعا الان نمی شه هیچ کاریش کرد؟
2. این هک جدید ممکنه چقدر طول بکشه تا بیاد؟
3. یا اینکه بهتره بگم درایورو عوض کنه که می گه هزینش بالاست؟

درود:

XboX سفید برد جاسپر که فقط برای بازی های قدیمی کپی خور شده بود (بقیه مشخصاتشو نمی دونم)
با سی دی اکتیو بازی هایی مثل بلک آپس رو می تونستم بازی کنم ولی با BrotherHood مشکل داشتم که می دونستم باید اپدیت سخت افزاری کنم...
حدود چند ماه پیش توسط اینترنت داشبوردمو آپ کردم و وقتی دیدم که بازی هایی مثل
call of 7 رو که می تونستم با سی دی اکتیو بازی کنم دیگه نمی شه بازی کرد، اپدیت رو پاک کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
چند روز پیش بعد از مدتها وقت کردم و
XboX رو بردم برای آپدیت که مشکلاتش حل بشه ولی تعمییر کار بهم گفت که درایورت قفل کرده و هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه درایورتو عوض کنی یا منتظر هک جدید باشی؟!
حالا چند سوال و راهنمایی از دوستان می خواستم!
1. واقعا الان نمی شه هیچ کاریش کرد؟
2. این هک جدید ممکنه چقدر طول بکشه تا بیاد؟
3. یا اینکه بهتره بگم درایورو عوض کنه که می گه هزینش بالاست؟

تعمیرکار می گه دستگاه کی ش مشخص نیست و نمی تونه اونه بشناسه حالا باید چکار کرد ؟
می گه فقط اونی که واسه اولین بار دستگاتو کپی خور کرده کی رو داره باید اونو پیداش کنی :-o:-s
واقعا دیگه مرخصه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or