King Kourosh
کاربر سایت
سلام دوستان من فامیلی ستینگ رو دو ماه پیش فعالش کرده بودم حالا که میخوام یه سری از بازیها رو بازی کنم ازم رمز میخواد یادم نیست رمز چی دادم راهی نیست اون رمز رو هکش کنم مثل رمز مادر (حتی رمز ریست هم یادم نمیاد)
دارم میگردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

خب الوعده وفا
برو به Console Settings و بعد به System Information
حالا روی کنترل این دکمه ها رو به ترتیب بزن
LT
RT
X
Y
LB
RB
روی D-PAD، چپ، راست، پایین
حالا یک صفحه میاد که میگه میخواهید تنظیمات پاک بشوند، اون رو تایید کنید و تمام.
بیا داداش برات پیداش کردم چندین صفحه اونور تر بود
موفق باشی![]()

ممکنه فلتش مشکل پیدا کرده یا ...دوستان وقتی بازی رو میزارم تو درایو همون open try میاد
درایوم مرخص شده؟؟![]()
میثم صیام
نه ها!قا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!![]()
![]()
SystemUpdate_13599 بود!
شما دکمه sync یا همون دکمه که برای مچ کردن دسته ها با کنسول رو شما حین روشن کردن 360 نگه دار تا کاملا بالا بیاد و بعد مشکلت حل میشه.

آقا نمیشه ، هاردم وصل کردم نمیشه ، بردم بیرون طرف میگه 100تومان خرجشه!![]()

درود:
XboX سفید برد جاسپر که فقط برای بازی های قدیمی کپی خور شده بود (بقیه مشخصاتشو نمی دونم)
با سی دی اکتیو بازی هایی مثل بلک آپس رو می تونستم بازی کنم ولی با BrotherHood مشکل داشتم که می دونستم باید اپدیت سخت افزاری کنم...
حدود چند ماه پیش توسط اینترنت داشبوردمو آپ کردم و وقتی دیدم که بازی هایی مثل call of 7 رو که می تونستم با سی دی اکتیو بازی کنم دیگه نمی شه بازی کرد، اپدیت رو پاک کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
چند روز پیش بعد از مدتها وقت کردم و XboX رو بردم برای آپدیت که مشکلاتش حل بشه ولی تعمییر کار بهم گفت که درایورت قفل کرده و هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه درایورتو عوض کنی یا منتظر هک جدید باشی؟!
حالا چند سوال و راهنمایی از دوستان می خواستم!
1. واقعا الان نمی شه هیچ کاریش کرد؟
2. این هک جدید ممکنه چقدر طول بکشه تا بیاد؟
3. یا اینکه بهتره بگم درایورو عوض کنه که می گه هزینش بالاست؟