سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود.من آپدیت 1.9 رو انجام ندادم و همون آپدیت قبلی رو دارم لایو هم نرفتم و آپ هم نکردم.قبلا بازی mw2 رو اجرا میکردم ولی الان بعد از چند وقت دوباره هوس کردم بازی کنم ولی متاسفانه وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیا میاد و بازی اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

هیچی دیگه باید بازی رو پچ کنی!!!یعنی دوباره بخریش!!:|

آخه من که نه لایو رفتم و نه lt ریختم.قبلا هم که این بازی رو میکردم پس علت چیه که جواب نمیده؟؟؟

فک کنم علت بازی crysis 2 هست که وقتی می زاری یک آ÷دیت می کنه دیگه mw2 و چند تا بازی دیگه اجرا نمی شه.درصورتی اجرا می شه که روش ÷چ آنلاین باشه.برو از همونی که خریدی بگو یه mw2 بدین که روش ÷چ آنلاین داشته باشه.(من از کسی که بازیو گرفتم آدم خوبی بود و مجانی برا همه عوض می کرد اگه بازیو از خودش خریده باشی:x)حالا شما بگو شاید مجانی عوض کرد:d

فک کنم علت بازی crysis 2 هست که وقتی می زاری یک آ÷دیت می کنه دیگه mw2 و چند تا بازی دیگه اجرا نمی شه.درصورتی اجرا می شه که روش ÷چ آنلاین باشه.برو از همونی که خریدی بگو یه mw2 بدین که روش ÷چ آنلاین داشته باشه.(من از کسی که بازیو گرفتم آدم خوبی بود و مجانی برا همه عوض می کرد اگه بازیو از خودش خریده باشی:x)حالا شما بگو شاید مجانی عوض کرد:d
ممنون از راهنماییت عزیز ولی من کرایسیس رو رویه پی اس 3 بازی کردم نه روی ایکس باکس برای همین آپدیت نکردم عزیزجان

دوستان یک سوال
دستگاه من هک نیست ولی هاردش 4 گیگ هست که من میخوام براش هارد از این هک شده ها بخرم.
حالا با این وضع که دستگاه هک نیست و من بازی اورجینال بازی میکنم اگه هارد هک شده بندارم روی دستگاه کنسول بن میشه یا نه؟

ممنون

سلام
کنسوله من چند باریه فریز میکنه وسطه بازی های FIFA11 دو سه بار هنگ کرد وسط بازی های RDR وFM3 هنگ کرده ولی زیاد نبوده تو هاردم همشونو ریختم ولی نگران شدم نکنه کنسولم مشکلی داره یا داشته باشه در آینده

لطفا راهنمایی میکنید؟؟؟
ممکنه اشکال از بازی ها و نوع رایت و DVDشون باشه؟؟؟

نمی دونم ÷س شاید همون طور که خودت گفتی ا آ÷دیتش مشکل داره. ولی من نمی دونم چی کار باید بکنی واسه آ÷دیت.شما به همین آقای Boss Hunter بگو ایشون بهتر از آ÷دیت سر در می یارن.
بازیهات که درست اجرا میشه؟!

آره بازي ها بي نقص اجرا ميشن ،اين فيقمون كه ازش بازي ميخرم گفت مشكل از آپديت داشبورده كه اگه يكي از اين بازي جديدا رو بزاري رو دستگاه خودش نقصشونو بر طرف ميكنه ولي من COJ هم گذاشتم ولي نشد ....

help !!!!!

سلام.
دیروز xbox من سه چراغه شد (در حالت افقی چراغ بالا سمت راست خاموش بود)
ترسیدم !!!!!
خاموش و بعد روشن کردم سالم بالا اومد و یک ساعت بازی کردم هنوز مشکلی نداشته .
می خواستم بدونم آیا مشکلی من رو تهدید می که یا نه !!!!! اصلا سالمه یا نه !!
.
.
.
.
.
.
..
امروز هم بازی کردم مشکل نداشت ولی هنوز می ترسم .
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

نه اینم رویه پی اس 3 زدم.درکل من آپدیتی نداشتم جز آپدیت کینکت

÷س نمی دونم من فقط می ذونم این 2 تا بازی یکم مشکل دارن.شما حالا برو همون بهش بگو ÷چ آنلاین داشته باشه خوبه.من نمی دونم ولی شاید این آ÷دیته کینکت هم بتونه تاثیر داشته باشه!

آره بازي ها بي نقص اجرا ميشن ،اين فيقمون كه ازش بازي ميخرم گفت مشكل از آپديت داشبورده كه اگه يكي از اين بازي جديدا رو بزاري رو دستگاه خودش نقصشونو بر طرف ميكنه ولي من COJ هم گذاشتم ولي نشد ....

خوب همه بازی ها هم که آ÷دیت ندارن.به خودش بگو خوب کدوم بازی جدید.

Boss Hunter
اگه 1.9 رو بریزین میتونین وصل بشین
خودتون میتونین ولی به شرط اینکه قبلا اینکارو انجام داده باشین و یا کی دستگاه رو داشته باشین

قبلا دادم بیرون NextGen آپدیت کرد. نمی دونمم چطوری می شه LT کرد. رفتم برج مینا تو آریا شهر از EPIC GAME پرسیدم چند LT می ریزه گفت حالت عادی 20 ولی چون تو اینترنت BAN شدی 30 کپی خورش می کنم. راهی نیست که یا ارزونتر باشه یا خودم بتونم آپدیت کنم؟:(

سلام.
دیروز xbox من سه چراغه شد (در حالت افقی چراغ بالا سمت راست خاموش بود)
ترسیدم !!!!!
خاموش و بعد روشن کردم سالم بالا اومد و یک ساعت بازی کردم هنوز مشکلی نداشته .
می خواستم بدونم آیا مشکلی من رو تهدید می که یا نه !!!!! اصلا سالمه یا نه !!
.
.
.
.
.
.
..
امروز هم بازی کردم مشکل نداشت ولی هنوز می ترسم .
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
خب اگه کابل برق کنسول درست وصل نباشه شاید این خطا رو بده، مدل کنسولت چیه؟

قبلا دادم بیرون NextGen آپدیت کرد. نمی دونمم چطوری می شه LT کرد. رفتم برج مینا تو آریا شهر از EPIC GAME پرسیدم چند LT می ریزه گفت حالت عادی 20 ولی چون تو اینترنت BAN شدی 30 کپی خورش می کنم. راهی نیست که یا ارزونتر باشه یا خودم بتونم آپدیت کنم؟:(
خب ایشون از کجا فهمیده شما بن شدی؟! مگه پروفایلت فاسد شده؟ یا خودت بهش گفتی که بن شدی؟ راه هست ولی اگه تجربه نداشته باشی کار خطرناکیه در حد به فنا رفتن کنسول.

جدیدا،از وقتی +LT نصب کردم ،بعضی از بازی هارو که میذارم تو دستگاه بازی اجرا نمیشه به جاش صفحه سیاه میشه و دستگاه قفل میکنه ! حتی وقتی میخوام exit to dashboard کنم دستگاه گیر میکنه و مجبور میشم با دکمه خاموشش کنم !
دفعه اول که اینجوری شد گفتم شاید این دیسک ه خرابه،اما امروز 1 بازیه دیگه هم همینجوری شد ...
کسی نظری نداره که مشکل چیه ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or