ممنون خب الان این برنامه nxe2god رو چه کار کنم بذارم باشه و برم xex بریزم یا نه پاکش کنم برم xex بریزم؟خواهش میکنم دوست عزیز.اگه تو بازیا فایل اپدیت هست اشکال نداره چون در دستگاه کار نمیکنند/ادمکهاتم که داری نیازی به اپدیت نیست چه بهتر.در مورد nxe2god دیگه کارایی نداره.بهتره که xexmenu 1.2 رو دانلود و نصب کنید و ادامه فیلمو نگاه کنید.داشبرد فری استایل 3 ی گزینه داره که بسیار کارایی داره .وقتی که دیسک بازی رو داخل درایو دستگاه قرار میدی میتونی با گزینه extract همزمان داخل فلش /هارد اکسترنال/یا هارد داخلی بازی رو بریزی.ی مطلبی رو در کل بگم اگه به دنبال گذاشتن کاور بازی ها هستی باید اینترنت داشته باشی .و چون دستگات مدل فت هست فاقد وای فای هست و فقط از طریق کابل لن میتونی این کارو انجام بدی.ولی اگه کاور بازی ها برات مهم نیست هیچ نیازی به نصب هیچ یک از برنامه ها نیست و میتونی توی همون داشبرد اصلی خود دستگات بازی دانلود کنی و اجرا.وگرنه این برنامه ها تهش فقط ی نوع داشبرد چه freestyle 3 یا داشبرد aurora/به نظر من همون برنامه اصلی xexmenu 1.2 رو داشته باشی کافی برای ریختن بازی از فلش به هارد یا هارد اکسترنال یا فلش با ظرفیت بالا.وگرنه داشبردها با هم در اجرای بازی هیج تاثیری ندارند.البته به احترام شما شاید دوست داشته باشی این برنامه هارو نصب کنی که تصمیم با خودت دوست گرامی.اگه ی موقع هم کابل لن به ایکس باکس زدی ازت سوال کرد اپدیت کن گزینه نه رو بزن یادت باشه نباید دستگات اپدیت بشه
کاور بازی ها هم شاید امتحان کنم با کابل لن ولی فعلا نه
در مورد فری استایل 3 هم این برنامه فکر کنم رقیب xex یا aurora هست درست میگم؟ والا قابلیتش که گفتید به درد من نمیخوره و چون تو فیلم رفته سراغ xex و ارورا منم بهتره مثل فیلم اموزش پیش برم