سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هارد فک کنم سوخت.
وقتی هارد وصله کنسول بالا نمیاد. رو لوگوی ایکس باکس میمونه.
جدا که میکنم بالا میاد! <:-P
نه دوست عزیز اینطور هم نیست هار بسوزه/ی کم صبر کن لوگو میره/به هر حال هارد پر حجمی هست

مشکلات تمومی نداره.
الان نید فور اسپید با دیسک سریع اجرا میکنه و لودینگ ها کوتاه هست. و بنظر هنگی نداره.
ولی وقتی روی هارد نصب هست خیلی دیر لود میشه حدود ۲ دقیقه. و وسط بازی تو صحنه های سریع و شلوغ فریز میشه. صدا داره. مپ ها و چراغ ها چشمک میزنن ولی بازی قفله. زمانی که دکمه هوم دسته رو میزنم بازی آزاد میشه و منوی استارت نشون میده. استارت که بزنم مجدد ادامه بازی اجرا میشه تا یه جای دیگه که باز فریز شه.
نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه!
بنظرم یا هارد خرابه. یا چیپ های بورد نیم سوزه. البته فن سرعتش کمی بیشتره و کنسول خنکه. خلاصه کلافه شدم.
تعمیرکار هم میگه کنسول مشکل نداره!
قبلا بدون هارد هم با دیسک فریز میشد.
ولی سرعت فن بیشتر شده بنظر فریز نمیشه. فعلا باهاش مواجه نشدم
امیر جان ی چیزی در مورد هنگ کردن بازی یا دیر لود شدن بگم/دوست عزیز دستگاه جی تگ بازی ایراد دارو هم اجرا میکنه متاسفانه/و معلوم نمیشه کجای بازی مشکل بوجود بیاد /یا اولش /یا وسطش یا اصلا اجرا نکنه/حالا باید چیکار کرد /اگه سی دی داری و ختو خش داره توی اکسترکت باید در پایان حجم بازی که همون موقع نشون داده میشه مقابلش همون حجم باشه وگرنه اگه حجم بازی کمتر از حجم بازی که نشون میده باشه اون بازی دچار مشکل خواهد شد/برای مثال من بازی داشتم اکسترکت کردم کمی مونده بود به اخر برسه ی دفعه پرشد و مقایسه کردم دیدم حجم بازی اکسترکت از سی دی بازی کمتره /اجراش کردم بازی اومد ولی وسط بازی هنگ کرد/بهترین روش اینه که دقت کنی که حجم کمتر از سی دی نباشه /یا بهترین کار دانلود بازی هست/با ارزوی موفقیت

امیر جان ی چیزی در مورد هنگ کردن بازی یا دیر لود شدن بگم/دوست عزیز دستگاه جی تگ بازی ایراد دارو هم اجرا میکنه متاسفانه/و معلوم نمیشه کجای بازی مشکل بوجود بیاد /یا اولش /یا وسطش یا اصلا اجرا نکنه/حالا باید چیکار کرد /اگه سی دی داری و ختو خش داره توی اکسترکت باید در پایان حجم بازی که همون موقع نشون داده میشه مقابلش همون حجم باشه وگرنه اگه حجم بازی کمتر از حجم بازی که نشون میده باشه اون بازی دچار مشکل خواهد شد/برای مثال من بازی داشتم اکسترکت کردم کمی مونده بود به اخر برسه ی دفعه پرشد و مقایسه کردم دیدم حجم بازی اکسترکت از سی دی بازی کمتره /اجراش کردم بازی اومد ولی وسط بازی هنگ کرد/بهترین روش اینه که دقت کنی که حجم کمتر از سی دی نباشه /یا بهترین کار دانلود بازی هست/با ارزوی موفقیت
بله آقا سپهر، متوجه این قضییه هستم. مثلا نید فور اسپید تا عدد آخرش کپی شد و اجرا شد. ولی ریمن یه مقدار رفت یهو پر شد، دوباره زدم از ادامش پرشد و خلاصه تموم شد و بازیش اجرا شد. ولی مطمئنم چون زورکی نصبش کردم قطعا تو بازی به مشکل میخوره.
ولی الان در حال حاضر هاردم به کل غیر قابل شناسایی هست. به کامپیوتر هم وصل کردم که از اونجا بتونم کاری کنم با فت اکسپلور یا چیزه دیگه. ولی فک کنم به کل سوخته. هیچ کاری نمیتونم بکنم.
هیچ بلایی سرش نیاوردم. همچی درست بود. ولی بعد از چن ساعت که رفتم سر وقت کنسول دیدم هیچ جوره هاردش کار نمیده.
ضمنا الان دارم توضیحات تو صفحات قبل که قبلا راجع بهش بحث شده میخونم شاید چیزی دستگیرم شد.
متاسفانه فت اکسپلورر پارسال چن دقیقه استفاده کردم الان دیگه اجازه نمیده.

آخرین ویرایش:
بله آقا سپهر، متوجه این قضییه هستم. مثلا نید فور اسپید تا عدد آخرش کپی شد و اجرا شد. ولی ریمن یه مقدار رفت یهو پر شد، دوباره زدم از ادامش پرشد و خلاصه تموم شد و بازیش اجرا شد. ولی مطمئنم چون زورکی نصبش کردم قطعا تو بازی به مشکل میخوره.
ولی الان در حال حاضر هاردم به کل غیر قابل شناسایی هست. به کامپیوتر هم وصل کردم که از اونجا بتونم کاری کنم با فت اکسپلور یا چیزه دیگه. ولی فک کنم به کل سوخته. هیچ کاری نمیتونم بکنم.
هیچ بلایی سرش نیاوردم. همچی درست بود. ولی بعد از چن ساعت که رفتم سر وقت کنسول دیدم هیچ جوره هاردش کار نمیده.
ضمنا الان دارم توضیحات تو صفحات قبل که قبلا راجع بهش بحث شده میخونم شاید چیزی دستگیرم شد.
متاسفانه فت اکسپلورر پارسال چن دقیقه استفاده کردم الان دیگه اجازه نمیده.
اگه زبونت خوبه میتونی از شرکت فت اکسپلورر تقاضای تمدید کنی اونا بهت 30 روز دیگه هم میدند/فکر کنم کلا 90 روز میدند برای من اولش 30 روز بود بعد تقاضا کردم 30 روز دیگه داد /الان هم تموم شده فقط 30 روز دیگه دارم که فعلا احتیاج ندارم/ولی نیازی به فت اکسپلورر نیست /اینکه میگی به کامپیوتر وصل کردی هرگز نمیتونی محتویاتشو ببینی/حالا ی کاری کن وصلش کن کامپیوتر بورو تو بایوس کامپیوتر ببین اونجا باید اسمش بیاد هم ظرفیتش/اصلا گوش بده ببین میچرخه داخل هارد/اگه چرخید و تو بایوس کامپیوتر اسمش اومد و از همه مهمتر ظرفیتشو نشون داد بدون هاردت سالمه/

• Like
Reactions: alicobra
خب صداشو گوش دادم فهمیدم داره کار میکنه.
زدم به کنسول حدود ۴۲ دقیقه منتظر موندم تا بالاخره اومد بالا.
فرمتش کردم. برگشتم به ۲ روز قبل.
سرعت بوت شدن رسید به ۱۵ ثانیه!
حالا یه نکته. من نید فور اسپید نصب میکنم رو هارد بازی میکنم همه چیز عالیه. دو سه بار خاموش و روشن میکنم، هم سریع بوت میشه هم بازی مشکلی نداره.
ولی بازی دوم که ریمن یا فیفا نصب میکنم دوباره سرعت کم میشه!
فرمت دیسک های بازی باهم فرق دارن؟
شاید فقط با یه فرمت خاص اوکی هست :-??

سلام دیگه مشکلات دستگاه خستم کرده
امروز که دستگاه رو بردم که خمیر سیلیکون رو عوض کنم معجزه شده بود یارو که داشت تست میکرد همه بازیارو اجرا میکرد واقعا خنده دار بود آوردم خونه بعد یه دست پی اس خواستم تیمارو عوض کنم دوباره گیر کرد راستی آقا وحید یه باطری cfl گرفتم ۴۰۰۰ میلی آمپر دو ساعت گذاشتمش تو شارژ با شارژر یونومات منتهی وقتی انداختم تو دسته بعد دو دقیقه از چهار پل شارژ رسیدم به سه پل شارژ این مشکل از کجاس ؟
اگه زبونت خوبه میتونی از شرکت فت اکسپلورر تقاضای تمدید کنی اونا بهت 30 روز دیگه هم میدند/فکر کنم کلا 90 روز میدند برای من اولش 30 روز بود بعد تقاضا کردم 30 روز دیگه داد /الان هم تموم شده فقط 30 روز دیگه دارم که فعلا احتیاج ندارم/ولی نیازی به فت اکسپلورر نیست /اینکه میگی به کامپیوتر وصل کردی هرگز نمیتونی محتویاتشو ببینی/حالا ی کاری کن وصلش کن کامپیوتر بورو تو بایوس کامپیوتر ببین اونجا باید اسمش بیاد هم ظرفیتش/اصلا گوش بده ببین میچرخه داخل هارد/اگه چرخید و تو بایوس کامپیوتر اسمش اومد و از همه مهمتر ظرفیتشو نشون داد بدون هاردت سالمه/

امروز که دستگاه رو بردم که خمیر سیلیکون رو عوض کنم معجزه شده بود یارو که داشت تست میکرد همه بازیارو اجرا میکرد واقعا خنده دار بود آوردم خونه بعد یه دست پی اس خواستم تیمارو عوض کنم دوباره گیر کرد راستی آقا وحید یه باطری cfl گرفتم ۴۰۰۰ میلی آمپر دو ساعت گذاشتمش تو شارژ با شارژر یونومات منتهی وقتی انداختم تو دسته بعد دو دقیقه از چهار پل شارژ رسیدم به سه پل شارژ این مشکل از کجاس ؟
اصن این کنسولای نسل ۷ به کل افتضاحن.
خداروشکر دوره نسل ۷ من فقط پی سی بازی میکردم. این ۳۶۰ هم واسه خودم نیس.
هارد داخلی و هارد ۵۰۰ ام رو فرمت کردم. بازی روش نصب میکنم یه روز اجرا میشه یه روز نمیشه یه روز هنگ میکنه. الان نید فور اسپید سرعت ماشین که میره بالای ۲۵۰ چن ثانیه فریز میشه دوباره آزاد میشه.
رفتار ثابتی نداره کنسول

• Like
Reactions: amir.h23
سلام عزیزم فقط تو بازی پس اینطوری شد؟یا بازیهای دیگه هم اینطوری هست/در مورد باطری دوست عزیز من قبلا هم گفتم باطری خریدی ی شارژ اولیه باید شب تا صبح بزنی به شارژری که اسمش با باطریت یکی باشه/شما باطری رو گذاشتی 2 ساعت همش و با دستگاه دیگه شارژش کردی خب معلوم که اون باطری ایراد دار میشه عزیزم /پست قبلو بخون چی نوشتم در مورد باطری

اصن این کنسولای نسل ۷ به کل افتضاحن.
خداروشکر دوره نسل ۷ من فقط پی سی بازی میکردم. این ۳۶۰ هم واسه خودم نیس.
هارد داخلی و هارد ۵۰۰ ام رو فرمت کردم. بازی روش نصب میکنم یه روز اجرا میشه یه روز نمیشه یه روز هنگ میکنه. الان نید فور اسپید سرعت ماشین که میره بالای ۲۵۰ چن ثانیه فریز میشه دوباره آزاد میشه.
رفتار ثابتی نداره کنسول
امیر جان دوست عزیز من پیش دستگات نیستم بدونم چی شده دلیلش چیه که میگی اینطوری هست وگرنه برادرانه برات درستش میکردم/ ی فلش 32 گیگ اگه داری بازیهاتو بریز توش بدون هارد امتحان کن امیدوارم مشکلت از دستگات نباشه دوست عزیز /اگه روی فلش اینطور باشه خدای نکرده مشکل داره دستگات و باید به تعمیرکار نشون بدی

سلام عزیزم فقط تو بازی پس اینطوری شد؟یا بازیهای دیگه هم اینطوری هست/در مورد باطری دوست عزیز من قبلا هم گفتم باطری خریدی ی شارژ اولیه باید شب تا صبح بزنی به شارژری که اسمش با باطریت یکی باشه/شما باطری رو گذاشتی 2 ساعت همش و با دستگاه دیگه شارژش کردی خب معلوم که اون باطری ایراد دار میشه عزیزم /پست قبلو بخون چی نوشتم در مورد باطری
بازی فارکرای ۳ و مدرن وارفار ۳ هم همین وضعیته

بازی فارکرای ۳ و مدرن وارفار ۳ هم همین وضعیته
امیر جان اگه بازیهای دیگت هم اینطوری هست اخرین کارو انجام بده هارد دستگاتو خارج کن مدرن وارفار3 رو بریز توی ی فلش 16 گیگ یا اگه جاش شد 8 گیگ امتحان کن اگه فریز نشد مشکل از هاردته /اگه خدای نکرده باز فریز شد مشکل از چیپXCGPU دستگات که به ریبال احتیاج داره که ادرسشو دادم/بزار راحت بگم این مدل چیپ یا ای سی مدلش BGA هست یعنی وقتی نگاش میکنی هیچ پایه ای نمیتونی ببینی چون پایه هاش زیر چیپ که به شکل توپهای ریزه حدودا شاید 1000 پایه /این باید با دستگاه خارج بشه و از اول توپ گذاری بشه بعد روی مادربرد دستگاه نصب بشه که فقط کسایی میتونند انجام بدند که دستگاه BGA رو داشته باشند این دستگاه در حال حاضر ارزانترینش حدودا 80 میلیون قیمت داره که تهران چند نفر دارند که ادرس یکیشو بهت دارم شخص حرفه ای هست شمارشو هم دادم /امیدوارم خیلی زود دستگات مشکلش برطرف بشه دوست عزیز این فیلمو نگاه کن البته دستگاه ایکس باکس وان هست ولی خیلی فرقی با 360 نمیکنه
خیلی ممنون آقا سپهر
دو سه روزه زحمتت دادم. ببخشید
دمت گرم کارت درسته
سلام امیر جان شما هم هاردتو خارج کن اون بازیهایی که میگی اذیت میکنندو بریز توی ی فلش که جاش بشه اگه درست اجراش کرد مشکل از هاردت اگه خدای نکرده باز اونطوری شد تعمیرگاه عزیزم/اینقدر من اینجا به دوستان گفتم هر 2 سال خمیر سیلیکون دستگاتونو تعویض کنید کو گوش شنوا خمیر وقتی خشک میشه به XCGPU فشار میاد خوب نمیتونه خنک بشه و داغ میکنه البته برای تو از XCGPU نیست ولی سعی کن تو هم خمیر سیلیکون دستگاتو تعویض کن

سلام امیر جان شما هم هاردتو خارج کن اون بازیهایی که میگی اذیت میکنندو بریز توی ی فلش که جاش بشه اگه درست اجراش کرد مشکل از هاردت اگه خدای نکرده باز اونطوری شد تعمیرگاه عزیزم/اینقدر من اینجا به دوستان گفتم هر 2 سال خمیر سیلیکون دستگاتونو تعویض کنید کو گوش شنوا خمیر وقتی خشک میشه به XCGPU فشار میاد خوب نمیتونه خنک بشه و داغ میکنه البته برای تو از XCGPU نیست ولی سعی کن تو هم خمیر سیلیکون دستگاتو تعویض کن
سلام آقا سپهر.
من نید فور اسپید رو دانلود و رو فلش کپی کردم و رو کنسول بازی کردم چند ساعت. هیچ مشکلی نداره تحت هیچ شرایطی فریز نمیشه.
زمانی که رو هار کپی میکنم مشکلات سابق نمایان میشه!
پس کنسول سالمه و هارد خرابه.
حالا هارد بخرم بهتره یا فلش یا مموری کارت؟
من حدود ۱۲۰ گیگ هم فک میکنم کافیه واسه چن تا بازی خوب. اگه حجم بالا بخرم احتمالا کند بشه اجرای کنسول و بازی ها.
اگه هارد بخرم چه مارکی خوبه؟
واسه خودم این بوده...زمانی که به کامپیوتر وصل کردم نوشته بود هیتاچی.
آیا این هاردا خوب و جوابگو هست؟

Attachments

• P_20210330_164922_vHDR_Auto.jpg
    P_20210330_164922_vHDR_Auto.jpg
    462.3 KB · مشاهده: 4
سلام آقا سپهر.
من نید فور اسپید رو دانلود و رو فلش کپی کردم و رو کنسول بازی کردم چند ساعت. هیچ مشکلی نداره تحت هیچ شرایطی فریز نمیشه.
زمانی که رو هار کپی میکنم مشکلات سابق نمایان میشه!
پس کنسول سالمه و هارد خرابه.
حالا هارد بخرم بهتره یا فلش یا مموری کارت؟
من حدود ۱۲۰ گیگ هم فک میکنم کافیه واسه چن تا بازی خوب. اگه حجم بالا بخرم احتمالا کند بشه اجرای کنسول و بازی ها.
اگه هارد بخرم چه مارکی خوبه؟
واسه خودم این بوده...زمانی که به کامپیوتر وصل کردم نوشته بود هیتاچی.
آیا این هاردا خوب و جوابگو هست؟
سلام امیر جان پس مشخص شد که مشکل از کجاست/اما اگه میخوای از بین هارد یا فلش بخری معلومه که باید هارد بخری چون هم حجمش بالاست هم سرعتش/ی چیزی گفتی خیلی عجیب چرا وقتی این هاردو به کامپیوتر وصل میکنی به اسم هیتاچی میشناستش برام خیلی عجیب/این ی هارد با مارک خوب هست اسم این هارد باید Western Digital باشه که بهترین/من فکر کنم این هارد دستکاری شده هست /به هر حال ی هارد نو بخر 250 گیگ دست دو نخر که دچار مشکل بشی اگه هم خریدی مارک seagate بخر به برچسب روش نگاه کن نوشته باشه /سوالی بود در خدمتم دوست عزیز 200156

سلام امیر جان پس مشخص شد که مشکل از کجاست/اما اگه میخوای از بین هارد یا فلش بخری معلومه که باید هارد بخری چون هم حجمش بالاست هم سرعتش/ی چیزی گفتی خیلی عجیب چرا وقتی این هاردو به کامپیوتر وصل میکنی به اسم هیتاچی میشناستش برام خیلی عجیب/این ی هارد با مارک خوب هست اسم این هارد باید Western Digital باشه که بهترین/من فکر کنم این هارد دستکاری شده هست /به هر حال ی هارد نو بخر 250 گیگ دست دو نخر که دچار مشکل بشی اگه هم خریدی مارک seagate بخر به برچسب روش نگاه کن نوشته باشه /سوالی بود در خدمتم دوست عزیزView attachment 200156
رو بندش هم که زده ۳۲۰ گیگ. احتمالا دستکاری شدس. :-??
مرسی، ممنون

امیر جان اگه بازیهای دیگت هم اینطوری هست اخرین کارو انجام بده هارد دستگاتو خارج کن مدرن وارفار3 رو بریز توی ی فلش 16 گیگ یا اگه جاش شد 8 گیگ امتحان کن اگه فریز نشد مشکل از هاردته /اگه خدای نکرده باز فریز شد مشکل از چیپXCGPU دستگات که به ریبال احتیاج داره که ادرسشو دادم/بزار راحت بگم این مدل چیپ یا ای سی مدلش BGA هست یعنی وقتی نگاش میکنی هیچ پایه ای نمیتونی ببینی چون پایه هاش زیر چیپ که به شکل توپهای ریزه حدودا شاید 1000 پایه /این باید با دستگاه خارج بشه و از اول توپ گذاری بشه بعد روی مادربرد دستگاه نصب بشه که فقط کسایی میتونند انجام بدند که دستگاه BGA رو داشته باشند این دستگاه در حال حاضر ارزانترینش حدودا 80 میلیون قیمت داره که تهران چند نفر دارند که ادرس یکیشو بهت دارم شخص حرفه ای هست شمارشو هم دادم /امیدوارم خیلی زود دستگات مشکلش برطرف بشه دوست عزیز این فیلمو نگاه کن البته دستگاه ایکس باکس وان هست ولی خیلی فرقی با 360 نمیکنه
سلام سپهر جان ، هارد رو خارج کردم دیسک رو گذاشتم ولی فرقی نکرد ، منتهی بازی رو رو فلش نریختم ، از امروز که کلا دیگه تو بازی نمیره یا خیلی به سختی می‌ره تو همون پنج ثانیه اول گیر میکنه طوری که کلا دستگاه قفل میشه و مجبورم دکمه پاور رو بزنم خاموشش کنم

سلام سپهر جان ، هارد رو خارج کردم دیسک رو گذاشتم ولی فرقی نکرد ، منتهی بازی رو رو فلش نریختم ، از امروز که کلا دیگه تو بازی نمیره یا خیلی به سختی می‌ره تو همون پنج ثانیه اول گیر میکنه طوری که کلا دستگاه قفل میشه و مجبورم دکمه پاور رو بزنم خاموشش کنم
امیر جان همینطوری به تعمیرگاهی که ادرسشو دادم ببر نشونش بده با ارزوی موفقیت دوست عزیز

سلام آقا سپهر
یه سوال دیگه. هر هارد ۲.۵ اینچی به کنسول میخوره، درسته؟
یا فقط مخصوص ایکس باکس ۳۶۰ باید باشه؟
تعمیرکار بهم گفته بود هارد نو اصلا دیگه گیر نمیاد. اگر هم از من بخری گارانتی نداره. اگه ۲ روز دیگه خراب بشه مال خودته.
حالا من میخوام بدونم اگه بشه یه هارد ۲.۵ اینچی آکبند سیگیت بخرم بعد روش بازی بریزم.
دیگه خیالم از هارد بی کیفیت و دست دوم و یا تعمیری راحت باشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or