نه دوست عزیز اینطور هم نیست هار بسوزه/ی کم صبر کن لوگو میره/به هر حال هارد پر حجمی هستهارد فک کنم سوخت.
وقتی هارد وصله کنسول بالا نمیاد. رو لوگوی ایکس باکس میمونه.
جدا که میکنم بالا میاد!
امیر جان ی چیزی در مورد هنگ کردن بازی یا دیر لود شدن بگم/دوست عزیز دستگاه جی تگ بازی ایراد دارو هم اجرا میکنه متاسفانه/و معلوم نمیشه کجای بازی مشکل بوجود بیاد /یا اولش /یا وسطش یا اصلا اجرا نکنه/حالا باید چیکار کرد /اگه سی دی داری و ختو خش داره توی اکسترکت باید در پایان حجم بازی که همون موقع نشون داده میشه مقابلش همون حجم باشه وگرنه اگه حجم بازی کمتر از حجم بازی که نشون میده باشه اون بازی دچار مشکل خواهد شد/برای مثال من بازی داشتم اکسترکت کردم کمی مونده بود به اخر برسه ی دفعه پرشد و مقایسه کردم دیدم حجم بازی اکسترکت از سی دی بازی کمتره /اجراش کردم بازی اومد ولی وسط بازی هنگ کرد/بهترین روش اینه که دقت کنی که حجم کمتر از سی دی نباشه /یا بهترین کار دانلود بازی هست/با ارزوی موفقیتمشکلات تمومی نداره.
الان نید فور اسپید با دیسک سریع اجرا میکنه و لودینگ ها کوتاه هست. و بنظر هنگی نداره.
ولی وقتی روی هارد نصب هست خیلی دیر لود میشه حدود ۲ دقیقه. و وسط بازی تو صحنه های سریع و شلوغ فریز میشه. صدا داره. مپ ها و چراغ ها چشمک میزنن ولی بازی قفله. زمانی که دکمه هوم دسته رو میزنم بازی آزاد میشه و منوی استارت نشون میده. استارت که بزنم مجدد ادامه بازی اجرا میشه تا یه جای دیگه که باز فریز شه.
نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه!
بنظرم یا هارد خرابه. یا چیپ های بورد نیم سوزه. البته فن سرعتش کمی بیشتره و کنسول خنکه. خلاصه کلافه شدم.
تعمیرکار هم میگه کنسول مشکل نداره!
قبلا بدون هارد هم با دیسک فریز میشد.
ولی سرعت فن بیشتر شده بنظر فریز نمیشه. فعلا باهاش مواجه نشدم