امیر جان از همه راحتر xexmenu بورو داخلش با دکمه RB بگرد دنبال HDD همون هاردت همه چیزو اونجا نشون میده/اینو بلد نیستم. یکم راجع بهش بخونم انجامش بدم ببینم چطوره![]()
نه دوست عزیز به درایو دستگات ربطی نداره/اگه خدای نکرده خمیر سیلیکون دستگاتو تعویض کردی نشود/با جی تگ هم نمیشه /خودت ی لحظه فکر کن ی دستگاه داری استاندارد اینطوری داره اذیتت میکنه بعد از ی دستگاهی که از حالت استاندارد خارج میشه چه انتظاری داری/اون کسی که بهت گفته با جی تگ کردن درست میشه میخواد پول کارشو بگیره بعد بگه به من چه/اما میتونی ازش تضمین بگیری /برای مثال بگو اقا بعد از جی تگ دستگام من اینجا نیم ساعت بازی میکنم ببین این تضمینو بهت میده؟؟انجامش بده/امیر جان تو اینارو نشناختی ادمایی هستند که اتاری رو به جای پی اس 4 میندازند/در مورد باطری /باطری پک نخر اینوع باطریها اصلا اصل نیست فقط قلمی بخر و بعد از خرید بزن به شارژر باطری از شب تا صبح بمونه تا خوب شارژ اولیه انجام بشه ولی اگه بخری و زود استفادش کنی یا کم شارژش کنی اون باطری از بین میره دیگه خوب برات کار نمیکنه باطری خوب و به صرفه CFL خیلی هم عالی هست البته داریم از همه خوب سونی/دوراسل/ولی اینا گرونند/همین CFL ها خیلی بصرفه هستند فقط اینو بدون اون باطری که مخری باید شارژرش هم به اون اسم باشه وگرنه باطریت خراب میشه/باطری CFL شارژر CFL/در ضمن اینا همشون میلی امپر ساعت داره تو باید بالاتریشو بخری چون میخوای زیاد بازی کنی بهترینش 4550mah/در اخر هم اضافه کنم تا مشکل دستگاتو برطرف نکردی ازش استفاده نکنسلام سپهر جان
پس نیازی به تعویض درایو که این دوستان میگفتن نیست ؟
اگر با تعویض خمیر سیلیکون خدایی نکرده درست نشد با جی تگ کردن درست میشه ؟
سپهر جان بی زحمت یه سوال دیگه هم داشتم دیگه از باطری خریدن خسته شدم یه مدل باطری شارژی مناسب برای دسته ایکس باکس که قیمت مناسب باشه بهم معرفی میکنی لطفاً ؟
![199814 199814](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/165/165584-889c036103a94a5a0138d444310d28f9.jpg?hash=iJwDYQOpSl)