سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. پس با این حساب بازش نمیکنم.
الان میخوام freestyle و dashlaunch نصب کنم سرعت فن رو ببرم بالا.
همین کارو ۲ ساله با کارت گرافیک کامپیوترم کردم مشکلاتم حل شده. الانم مشکلات کنسول خیلی حاد نیست احتمالا سرعت فن رو زیاد کنم درست بشه.
- راجع به عکس هم تقریبا به نمونه اول از سمت راست میخوره..
سلام دوست عزیز دستگاه شما مدل مادربردش کرونا هست/در رابطه با تنظیم فن به نظر من این کارو نکن اون تنظیمات ی زمانی برای دستگاه های قدیمی فت بودند نه برای این نوع دستگاهها که صدا نداره/برای مثال شما دور فن دستگاتونو فقط ی درصد بالا ببر ببین چه صدایی بده و میتونه خیلی زود فن دستگاتو هم با مشکل روبرو کنه/و برای XCGPU دستگات ضرر داره چرا که این فن ها با گرمای زیاد دور سرعتش بدون بودن صدای اضافه حرارتو میگیره/اجازه بده خود فن کار خنک کردنو بطور اتوماتیک انجام بده

اون قرمز سیاه منفی مثبته برقش ثابته؟
میخوام یه فن دیگه اضاف کنم با روشن خاموش کردن دستگاه اونم خاموش شه
همونطور که توی عکس هست درسته استاندارد/چیکار کردی نکنه از جاش کندی داش مهدی؟؟؟؟؟

همونطور که توی عکس هست درسته استاندارد/چیکار کردی نکنه از جاش کندی داش مهدی؟؟؟؟؟
نه نکندم
کنسول رو داخل میز گذاشتم گرما داخلش میمونه
یه فن ۱۲ ولت گرفتم میخوام وصل کنم پشت میز هوا رو بده بیرون تا خنک بمونه
تهویه شه
تست کردم با برق جدا جواب داده ۱۰ درجه کم تر شده
میخواستم با برق کنسول خاموش روشن شه

نه نکندم
کنسول رو داخل میز گذاشتم گرما داخلش میمونه
یه فن ۱۲ ولت گرفتم میخوام وصل کنم پشت میز هوا رو بده بیرون تا خنک بمونه
تهویه شه
تست کردم با برق جدا جواب داده ۱۰ درجه کم تر شده
میخواستم با برق کنسول خاموش روشن شه
عزیز من دستگاه تو از این مدل بالاهاست اصلا نیازی به اضافه کردن فن نیست کارایی میکنی مهدی جان دوست عزیز/هیچ نیازی هم نیست توی تنظیمات فن هم کاری انجام بدی این دستگاه ها داغ میکنند بعد بطور اتومات توی ی رنجی میمونه میزنی ای سی فن دستگاتو میسوزونی از من گفتن دستگاه خودته/دستگاه بلاخره تو حالت استاندارد هم که بدون جی تگ بود داغ باید بکنه دیگه

• Like
Reactions: alicobra
عزیز من دستگاه تو از این مدل بالاهاست اصلا نیازی به اضافه کردن فن نیست کارایی میکنی مهدی جان دوست عزیز/هیچ نیازی هم نیست توی تنظیمات فن هم کاری انجام بدی این دستگاه ها داغ میکنند بعد بطور اتومات توی ی رنجی میمونه میزنی ای سی فن دستگاتو میسوزونی از من گفتن دستگاه خودته/دستگاه بلاخره تو حالت استاندارد هم که بدون جی تگ بود داغ باید بکنه دیگه
۸۰ درجه خیلیه حتی تو کامپیوتر سرعت فن بالا باید باشه واسه خنک تر بودن
دمای گرافیک کامپیوتر بزور تا ۵۰ میره

۸۰ درجه خیلیه حتی تو کامپیوتر سرعت فن بالا باید باشه واسه خنک تر بودن
دمای گرافیک کامپیوتر بزور تا ۵۰ میره
نمیدونم فقط میتونم راهنماییت کنم که موقع خاموش کردن دستگات اون فن اضافیت هم خاموش بشه/فن باید 12 ولت باشه/سیم زردو بزن به زرد ایکس باکس /سیا هم که منفی هس به سیا/موقع خاموش کردن دستگات فن اضافی که از نظر من نیازی نیست هم خاموش میشه

من احساس میکردم کنسول جون نداره خودشو خنک کنه. من نینتندو سوییچم فنش فعال تره تا این ایکس باکسه..همش داغه.
حالا بجای باز کردنش، مجبور شدم با داشلانچ سرعت فن رو از ۴۰ که پیش فرض بود گذاشتم ۵۰. یه مقدار صدا بیشتر شده ولی خب چاره ای نیست. تو حالت اتومات بدون اینکه بازی اجرا کنم دمای سی پی یو ۷۰ بود جی پی یو ۶۶ !
حالا بعد از ۳۰ دقیقه بازی سنگین دماشون بترتیب ۶۰ و ۵۵ هست. اصن حس میکنم سرعت کنسول و بازی هم بیشتر شده.
البته امیدوارم همچی به همین خوبی بشه و مشکلاتی که آقا سپهر تذکر دادن بوجود نیاد.
الان فقط میمونه هارد کنسول که بهم گفتن مشکل داره و ۹۰ گیگ بیشتر در دسترس نیس. روش که زده ۵۰۰ گیگ. اگه واقعا خراب باشه باید یه هارد بگیرم. خداکنه دیگه اذیت نکنه، این کنسوله ۳۶۰ خیلی دنگو فنگ داره.

من احساس میکردم کنسول جون نداره خودشو خنک کنه. من نینتندو سوییچم فنش فعال تره تا این ایکس باکسه..همش داغه.
حالا بجای باز کردنش، مجبور شدم با داشلانچ سرعت فن رو از ۴۰ که پیش فرض بود گذاشتم ۵۰. یه مقدار صدا بیشتر شده ولی خب چاره ای نیست. تو حالت اتومات بدون اینکه بازی اجرا کنم دمای سی پی یو ۷۰ بود جی پی یو ۶۶ !
حالا بعد از ۳۰ دقیقه بازی سنگین دماشون بترتیب ۶۰ و ۵۵ هست. اصن حس میکنم سرعت کنسول و بازی هم بیشتر شده.
البته امیدوارم همچی به همین خوبی بشه و مشکلاتی که آقا سپهر تذکر دادن بوجود نیاد.
الان فقط میمونه هارد کنسول که بهم گفتن مشکل داره و ۹۰ گیگ بیشتر در دسترس نیس. روش که زده ۵۰۰ گیگ. اگه واقعا خراب باشه باید یه هارد بگیرم. خداکنه دیگه اذیت نکنه، این کنسوله ۳۶۰ خیلی دنگو فنگ داره.
فرمت کن

به احتمال زیاد دو پارتیشنه یکیش واسه کامپیوتر توش پره نمیده بهت

امیرجان قبلا هم گفتم به احتمال زیاد هاردت چند پارتیشن داره و دستگات فقط ی پارتیشنو میشناسه در صورتی که باید تک پارتیشن باشه/حالا برای اینکه بفهمی ظرفیت هاردت در دستگاه چقدر بورو تو هاردت ی عکس بگیر بفرست تا بگم ایراد کارت چیه

• Like
Reactions: alicobra
امیرجان قبلا هم گفتم به احتمال زیاد هاردت چند پارتیشن داره و دستگات فقط ی پارتیشنو میشناسه در صورتی که باید تک پارتیشن باشه/حالا برای اینکه بفهمی ظرفیت هاردت در دستگاه چقدر بورو تو هاردت ی عکس بگیر بفرست تا بگم ایراد کارت چیه
فک کنم درست نشه. با کنسول هم قبلا فرمت کردم درست نشد. با کامپیوتر هم یه حرکتایی زدم، ولی نشد.

Attachments

• P_20210326_191609_vHDR_Auto_1.jpg
    P_20210326_191609_vHDR_Auto_1.jpg
    590.7 KB · مشاهده: 5
  • P_20210326_191635_vHDR_Auto_1.jpg
    P_20210326_191635_vHDR_Auto_1.jpg
    357.8 KB · مشاهده: 5
  • P_20210326_191657_vHDR_Auto_1.jpg
    P_20210326_191657_vHDR_Auto_1.jpg
    268.4 KB · مشاهده: 5
فک کنم درست نشه. با کنسول هم قبلا فرمت کردم درست نشد. با کامپیوتر هم یه حرکتایی زدم، ولی نشد.
در حال حاضر هارد دستگات درست نشون میده 500 گیگ تک پار تیشن هم هست/به احتمال 70 درصد بازی مخفی داری که هم توی ارورا میتونی ببینی هم توی فری استایل/تو داشبرد اصلی نمیتونی ببینی

سلام امیر جان دوست عزیز اولین قدم ساده و ارزان تعویض خمیر سیلیکون که امیدوارم مشکلت حل بشه/ولی اگه با تعویض خمیر سیلیکون دستگات باز فریز شد 2 تا راه میمونه/1 یا باید XCGPUدستگات ریبال بشه /اگه با ریبال درست نشه باید کلاXCGPU دستگات تعویض بشه/تمامی این کارا کار هر کس نیست دوست عزیز حتی تعویض خمیر سیلیکون/ادرس میدم این همکارمون هم دستگاه BGA برای ریبال و تعویض داره که قیمتش حدودا 70 میلیون تومان /ادرس تهران/میدان امام خمینی پاساژ شیرازی طبقه 2 پلاک 23/اقای میرزایی/شماره تماس/09104708007/امیر جان دوست عزیز دستگاتو به این نشون بده فقط بگو که خمیر سیلیکونشو تعویض کن هزینشو میدم بهش هم بگو که مشکلش چیه/پس قدم کم هزینه تعویض خمیر سیلیکون/قدم دوم اگه جواب نده خدای نکرده ریبال کردن/قدم سوم اگه نشه باید چیپ XCGPU دستگات کلا تعویض بشه/یادت هم باشه هیچ وقت به تعمیر کار نگو XCGPU مشکل داره بعد با تعویض خمیر سیلیکون درست بشه و ی هزینه بسیار سنگین ازت بگیرند /با ارزوی اینکه دستگات درست بشهView attachment 199660
سلام سپهر جان
پس نیازی به تعویض درایو که این دوستان میگفتن نیست ؟
اگر با تعویض خمیر سیلیکون خدایی نکرده درست نشد با جی تگ کردن درست میشه ؟
سپهر جان بی زحمت یه سوال دیگه هم داشتم دیگه از باطری خریدن خسته شدم یه مدل باطری شارژی مناسب برای دسته ایکس باکس که قیمت مناسب باشه بهم معرفی میکنی لطفاً ؟

سلام سپهر جان
سپهر جان بی زحمت یه سوال دیگه هم داشتم دیگه از باطری خریدن خسته شدم یه مدل باطری شارژی مناسب برای دسته ایکس باکس که قیمت مناسب باشه بهم معرفی میکنی لطفاً ؟
[/QUOTE
سلام سپهر جان
باطری پاناسونیک خوبه
ولی هر چی گرونتر بهتر به عدد های روش هم توجه نکن سرکاریه یه باطری نهایت ۱۲۰۰ میلی آمپر تو ساعت بده

• Like
Reactions: amir.h23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or