سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقا سپهر
یه سوال دیگه. هر هارد ۲.۵ اینچی به کنسول میخوره، درسته؟
یا فقط مخصوص ایکس باکس ۳۶۰ باید باشه؟
تعمیرکار بهم گفته بود هارد نو اصلا دیگه گیر نمیاد. اگر هم از من بخری گارانتی نداره. اگه ۲ روز دیگه خراب بشه مال خودته.
حالا من میخوام بدونم اگه بشه یه هارد ۲.۵ اینچی آکبند سیگیت بخرم بعد روش بازی بریزم.
دیگه خیالم از هارد بی کیفیت و دست دوم و یا تعمیری راحت باشه..
سلام امیر جان دستگاه های جی تگ شده همه هاردهارو میشه استفاده کرد/اینکه هارد نو پیدا نمیشه بهت چرت گفته مگه میشه/همون هارد سیگیت نو بخری مشکلت برطرف میشه دوست عزیز/هارد دست دوم نخر/با ارزوی موفقیت/ی چیزی بهت بگم شاید باورت نشه من از هارد قدیمی فت ای دی ای هم استفاده کردم3.5 البته با تبدیل یو اس بی/ی کاری هم میتونی با هاردی که داری بکنی میتونی هاردتو با تبدیل ساتا یو اس بی امتحان کنی البته اگه این تبدیلو داری میشه هارد اکسترنال/تازه میتونی تو کامپیوتر محتویاتشو بدون نرم افزار ببینی یا بازی بریزی توش

• Like
Reactions: alicobra
سلام امیر جان دستگاه های جی تگ شده همه هاردهارو میشه استفاده کرد/اینکه هارد نو پیدا نمیشه بهت چرت گفته مگه میشه/همون هارد سیگیت نو بخری مشکلت برطرف میشه دوست عزیز/هارد دست دوم نخر/با ارزوی موفقیت/ی چیزی بهت بگم شاید باورت نشه من از هارد قدیمی فت ای دی ای هم استفاده کردم3.5 البته با تبدیل یو اس بی/ی کاری هم میتونی با هاردی که داری بکنی میتونی هاردتو با تبدیل ساتا یو اس بی امتحان کنی البته اگه این تبدیلو داری میشه هارد اکسترنال/تازه میتونی تو کامپیوتر محتویاتشو بدون نرم افزار ببینی یا بازی بریزی توش
باشه. مرسی. پس یه نو میخرم.
هاردم قبلا تعمیرکار سعی کرده بود با کامپیوتر بازی بریزه توش، ولی نتونسته بود. گفت نمیدونم چشه بنظرم خرابه. خودمم فک میکنم قطعا خرابه با این همه فرمت و دردسر.

باشه. مرسی. پس یه نو میخرم.
هاردم قبلا تعمیرکار سعی کرده بود با کامپیوتر بازی بریزه توش، ولی نتونسته بود. گفت نمیدونم چشه بنظرم خرابه. خودمم فک میکنم قطعا خرابه با این همه فرمت و دردسر.
امیر جان اینکه میگی قبلا تعمیرکار میخواست بازی بریزه توش نشد الکی نیست به نرم افزار مخصوص فت اکسپلورر نیازه/اون اومده ی تبدیل یو اس بی زده خب معلوم که کامپیوتر نمیتونه محتویاتشو نشون بده/در صورتی میشه راحت بدون دردسر محتویاتشو دید یا بازی ریخت که قبلا داخل ایکس باکس نبوده باشه چون فرمتش فرق میکنه/اگه میخوای راحت از کامپیوتر بدون نرم افزار بازی بریزی و هر و قت خواستی به کامپیوتر بزنی بدون نرم افزار باید بطور اکسترنال استفاده کنی یعنی مثل فلش که فرمتش فت 32 هست ولی الان این هاردت فرمتش ی چیز دیگست و با استفاده از تبدیل قادر به ریختن بازی یا دیدن محتویاتش نخواهی بود /ی راه داره تا این هاردو فرمت کنی تا بتونی مثل فلش ازش استفاده کنی/که بعد از فرمت باید برای استفاده در ایکس باکس از تبدیل ساتا به یو اس بی استفاده بشه

• Like
امیر جان اینکه میگی قبلا تعمیرکار میخواست بازی بریزه توش نشد الکی نیست به نرم افزار مخصوص فت اکسپلورر نیازه/اون اومده ی تبدیل یو اس بی زده خب معلوم که کامپیوتر نمیتونه محتویاتشو نشون بده/در صورتی میشه راحت بدون دردسر محتویاتشو دید یا بازی ریخت که قبلا داخل ایکس باکس نبوده باشه چون فرمتش فرق میکنه/اگه میخوای راحت از کامپیوتر بدون نرم افزار بازی بریزی و هر و قت خواستی به کامپیوتر بزنی بدون نرم افزار باید بطور اکسترنال استفاده کنی یعنی مثل فلش که فرمتش فت 32 هست ولی الان این هاردت فرمتش ی چیز دیگست و با استفاده از تبدیل قادر به ریختن بازی یا دیدن محتویاتش نخواهی بود /ی راه داره تا این هاردو فرمت کنی تا بتونی مثل فلش ازش استفاده کنی/که بعد از فرمت باید برای استفاده در ایکس باکس از تبدیل ساتا به یو اس بی استفاده بشه
نه فکر کنم بد توضیح دادم.
اون بنده خدا گفت برو دو ساعت دیگه بیا تا منم بازی بریزم.
بعد که برگشتم از کارش دست کشید رفت سر وقت کامپیوتر گفت من چن تا بازی زده بودم کپی بشه ولی یه مقدار رفته جلو الان گیر کرده..هاردت مشکل داره. منم گرفتم اومدم خونه زدم به کنسول دیدم حدود ۹۰ بازی کپی شده که بعضیاش اجرا میشه بعضیاش ارور میده.
به هر حال اگه من الان هم مثلا ۳۰۰ گیگ بازی بتونم روش کپی کنم ممکنه موقع استفاده باز باعث بشه کنسول دیر بوت بشه یا اگرم بوت بشه بازیا و لودینگ ها خیلی طولانی بشه یا فریز بشه.
راستی این یه راه واسه فرمت کردنش که مثل هارد اکسترنال بشه استفاده کرد چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام

من دادم ایکس‌باکس رو آپدیت کنن داشبوردش رو و کینکت‌ش رو

قبل از اون داشبورد آرورا (Aurora) به عنوان داشبورد اصلی نصب بود
ولی الان اصلا آرورا کار نمیکنه!!!
حتی وقتی وارد دش لانچ میشم، وقتی روی گزینه‌های paths,network و غیره و میزنم، هیچ اتفاقی نمیافته و وقتی از طریق xexmenu میخوام وارد آرورا بشم، فقط صفحه سیاه میاد

قضیه چیه؟ :///
میشه یه کاری کرد درست شه؟

سلام

من دادم ایکس‌باکس رو آپدیت کنن داشبوردش رو و کینکت‌ش رو

قبل از اون داشبورد آرورا (Aurora) به عنوان داشبورد اصلی نصب بود
ولی الان اصلا آرورا کار نمیکنه!!!
حتی وقتی وارد دش لانچ میشم، وقتی روی گزینه‌های paths,network و غیره و میزنم، هیچ اتفاقی نمیافته و وقتی از طریق xexmenu میخوام وارد آرورا بشم، فقط صفحه سیاه میاد

قضیه چیه؟ :///
میشه یه کاری کرد درست شه؟
سلام دوست عزیز/با ایگزه منو ی فایل هست توی هارد به اسم لانچ اینی به رنگ سفید پاکش کن/بعد اروراتو هم پاک کن/و همچنین داش لانچ/و از اول ی ارورای دیگه بریز توی هارد با ایگزه اجراش کن ببین میاد اگه اومد داش لانچتو هم بریز و نصبش کن/سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

• Like
سلام دوست عزیز/با ایگزه منو ی فایل هست توی هارد به اسم لانچ اینی به رنگ سفید پاکش کن/بعد اروراتو هم پاک کن/و همچنین داش لانچ/و از اول ی ارورای دیگه بریز توی هارد با ایگزه اجراش کن ببین میاد اگه اومد داش لانچتو هم بریز و نصبش کن/سوالی بود در خدمتم دوست عزیز
سلام
ممنون
حتما امتحان میکنم

ببخشید من نتونستم لینک آرورا رو پیدا کنم
اگه شما دارید میتونید اینجا بزارید؟

آخرین ویرایش:
همون ورژن 7 رو دانلود کنPhoenix
ممنون

همون ورژن 7 رو دانلود کنPhoenix
بیزحمت لینک دش لانچ (آخرین نسخه‌ش) رو هم میدید؟

نیومد
آرورا رو که میزنم، میره تو یه صفحه سیاه و همونجا میمونه بدون هیچ عکس‌العملی

نیومد
آرورا رو که میزنم، میره تو یه صفحه سیاه و همونجا میمونه بدون هیچ عکس‌العملی
دوست عزیز کارایی که گفتمو درست انجام دادی؟ اگه درست انجام دادی و اجرا نشده/این کارو بکن/ی فلش کم حجم اماده کن بزن به ایکس باکس ایگزه منو رو کپی کن داخل فلش دستگاتو خاموش کن هارد دستگاتو خارج کن ارورا رو که دانلود کردی رو هم بریز توی فلش با ایگزه منویی که توی فلشت هست اجراش کن ببین میاد

• Like
دوست عزیز کارایی که گفتمو درست انجام دادی؟ اگه درست انجام دادی و اجرا نشده/این کارو بکن/ی فلش کم حجم اماده کن بزن به ایکس باکس ایگزه منو رو کپی کن داخل فلش دستگاتو خاموش کن هارد دستگاتو خارج کن ارورا رو که دانلود کردی رو هم بریز توی فلش با ایگزه منویی که توی فلشت هست اجراش کن ببین میاد
بله همه رو انجام دادم

باشه
ولی من میخوام با هاردم آرورا رو بیارم :||

بله همه رو انجام دادم

باشه
ولی من میخوام با هاردم آرورا رو بیارم :||
بله ولی شما اول با فلش این کارو بدون هارد انجام بدید تا به ی نتیجه برسیم ببینیم با فلش اجرا میشه بدون هارد یا نه/خارج کردن هارد کاری نداره دستگاتو خاموش کن هاردو خارج کن

• Like
بله ولی شما اول با فلش این کارو بدون هارد انجام بدید تا به ی نتیجه برسیم ببینیم با فلش اجرا میشه بدون هارد یا نه/خارج کردن هارد کاری نداره دستگاتو خاموش کن هاردو خارج کن
اوکیه

مشکلش چیه؟
و اینکه میشه لطف کنید لینک دش لانچ رو بدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or