۱ ماه پیش گرفتمش یک میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومن .حالا چند خریدیش
نه بابا من فکر کنم سقف سقفش سیصد هزارتومن در بیاد .میشه ولی فکر کنم 700 هزار باید سر بدی
میگم من لپ تاپم یه فن داره که با کابل به لپ تاپ وصل میشه و لپ تاپو خنک میکنم . اگه اون فنو بذارم زیر ایکس باکس ممکنه مشکلات حرارتی فالکون کمتر بشه و ایکس باکس آسیب نبینه ؟داری شوخی میکنی........................................................................................................................الان جسپر تمیز حدود 900 .950 تمنه
بله فالکونهاین یه عکسView attachment 124320
بالاخره با اون فن ای که برای لپ تاپم استفاده میکنم بذارم زیر ایکس باکس کمکی به دستگاهم میکنه یا نه ؟میدانی چیه مشکلات اینا حرارتی وقتی ی کم داغ میکنند CPU GPU شان از برد جدا میشه این مشکل براشون بوجود میاد.بعد 3چراغ میشند .میشه باز برگردونی سر جاش ولی معلوم نمیشه 1 ساعت 5روز 1 2 ماه یا 1سال کارکنه .تا 3 بار میشه به حالت اول برگردوند بعد از 3 بار دیگه نمیشه .که اون موقع باید CPU GPU ریبول بشه که مثل روز اولش میشه.
نه عزیزم.بال
بالاخره با اون فن ای که برای لپ تاپم استفاده میکنم بذارم زیر ایکس باکس کمکی به دستگاهم میکنه یا نه ؟
عزیزم اون برای جی تگه.باز میگردم برات میگمآقا یکی پیدا نشد جواب منو بده ؟
والا من نمیدونم این سوسول بازیا چیه دیگه آخه . بابا من یه پلی استیشن ۱ داشتم روزی ده باز میکوبییش تو در و دیوار بعد روشنش میکردی عین آیینه واست پخش میکرد . عین سگ ازش کار میکشیدم . روزی دوازده ساعت روشن بود . قشنگ ۶ الی ۷ سال برام کار کرد بازم میتونست کار کنه ولی بعدش رفتم ps2 که جدیدتره رو گرفتم و دیگه اونو گزاشتمش کنار . سگا داشتم میکرو داشتم عین سگ برام کار میکردن حیف که تو اساس کشی میکروئه غیب شد ولی سگائه هنوزم هست .میدانی چیه مشکلات اینا حرارتی وقتی ی کم داغ میکنند CPU GPU شان از برد جدا میشه این مشکل براشون بوجود میاد.بعد 3چراغ میشند .میشه باز برگردونی سر جاش ولی معلوم نمیشه 1 ساعت 5روز 1 2 ماه یا 1سال کارکنه .تا 3 بار میشه به حالت اول برگردوند بعد از 3 بار دیگه نمیشه .که اون موقع باید CPU GPU ریبول بشه که مثل روز اولش میشه.
داداوالا من نمیدونم این سوسول بازیا چیه دیگه آخه . بابا من یه پلی استیشن ۱ داشتم روزی ده باز میکوبییش تو در و دیوار بعد روشنش میکردی عین آیینه واست پخش میکرد . عین سگ ازش کار میکشیدم . روزی دوازده ساعت روشن بود . قشنگ ۶ الی ۷ سال برام کار کرد بازم میتونست کار کنه ولی بعدش رفتم ps2 که جدیدتره رو گرفتم و دیگه اونو گزاشتمش کنار . سگا داشتم میکرو داشتم عین سگ برام کار میکردن حیف که تو اساس کشی میکروئه غیب شد ولی سگائه هنوزم هست .
اره میشه حتی تا 4 بار درستش کنی.ولی این کنسول فتا ی بدی خیلی بزرگ دارند حتی جسپر.اگه دقت کرده باشی وقتی هیت سینک اینارو بر میداری برای تعویض خمیر سیلیکون.خیلی خیلی باید حواست باشه هیت سینک یک دفه کج نشه اگه کج بشه چیپ سیلیکون اینا از گوشه ها میشکنه حتی 20 برابر ریز تر از مو کارشو برای همیشه 3 چراغ میکنه.دلیلش اینه که مثل اسلیمها محافظ نداره.دیگه نمیشه از حالت 3چراغ دراوردشان مگر اینکه سی پی یو یا جی پی یو اسیب دیده کلا تعویض بشه.الان هر کدامشو تو سایت مالتینا زده 350هزار.مالتینا از امازون خرید میکنه تو ایران میفروشه.الان دستگاه سوپر اسلیم 2014 به بعد وینچستر اینا هم مثل ایکس باکسهای فته چیپشاون زمان یکی از دوستان یه xbox فالکون داشت که سه چراغ شده بود ولی تعمییر کرده بود...دستگاه کار میکرد ولی قاب رو دستگاه باز گذاشته بود روی قسمت حرارتی آلمینیومی xbox یه فن بزرگ پاور گرین گزاشته بود به قول خودش مشکل گرما شو حل کرده بود..دیگه هیچ مشکلی نداشت..
۱ ماه پیش گرفتمش یک میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومن .
این بازی به صورت دیجیتالی منتشر شده و روی دیسک نیومده ، واسه همینم فقط اگه دستگاهت جیتگ باشه میتونی بازی کنیآقا یه سوال داشتم . من میخوام بازی رزیدنت اویل اچ دی ریمستر برای ایکس باکس ۳۶۰ دانلود کنم . کپی خور دستگاهم LT3 هستش . ولی تو هر سایتی چه ایرانی چه خارجی رفتم گفتن فقط برای دستگاه های جی تگ شده است . سوالم اینه که چرا CAPCOM باید بازی رزیدنت اویل رو فقط برای دستگاه های جی تگ انتشار بده که مایکروسافت با اینجور دستگاه ها مخالفه ؟ چرا اورجینال نداده بیرون ؟ البته شایدم اورجینالش باشه ولی من پیدا نکردم . اگر شما سایتی رو سراغ دارید که رزیدنت اویل اچ دی ریمستر رو برای ایکس باکس اورجینال غیر جیتگ گذاشته باشه بهم آدرس سایتشو بگید .
اساتید محترم جاسپرم 3 چراغ میشه چند سال پیش چند نمونه دیدم...نمیدونم صاحبش چجور 3 چراغش کرده بود .. شانسی .
پول دارید برید تو خط neo slim. یا slim