غیر ممکنه.نورو بنداز داخلش از اون سوراخها یکم سرتو ببر بالا او چیپو پیدا میکنیداداش هیچی معلوم نیست اون هاردمم که ۱۲۰ گیگ هستش رو باز کردم ولی مگه اون سوراخای روی دستگاه اجازه میدن اون داخل رو ببینی.
غیر ممکنه.نورو بنداز داخلش از اون سوراخها یکم سرتو ببر بالا او چیپو پیدا میکنیداداش هیچی معلوم نیست اون هاردمم که ۱۲۰ گیگ هستش رو باز کردم ولی مگه اون سوراخای روی دستگاه اجازه میدن اون داخل رو ببینی.
عزیزم این دستگاه فالکونه.تمام به کانکتور برقش نگاه کن .نیازی نیست دنبال اون چیپ سیاه بگردیاین یه عکسView attachment 124320
عکس اینو دارم ولی عکس اون چیپ هایی که گذاشتید رو من نمیتونم با وجود اون سوراخا پیدا کنم یا اینکه دستگاه رو باز کنم .
از این قسمت یه عکس بذار عزیز
Sent from my K00R using Tapatalk
این یه عکسView attachment 124320
افرین تمامانگار از فالکون قدیمی تر نمیدونم اگه توجه کرده باشی قسمت بالای ورودی پاور یه خط مشکی باید اون خط دو تیکه باشه.اون جسپر با توجه به عکس بالای دوستمون که کاملأ مشخص..
درسته عزیزم دستگاه اون بنده خدا فالکونهخ
عکس اینو دارم ولی عکس اون چیپ هایی که گذاشتید رو من نمیتونم با وجود اون سوراخا پیدا کنم یا اینکه دستگاه رو باز کنم .
پس یعنی اون فروشنده هه چرت و پرت گفت بود؟ یعنی ممکن نیست صاحابش قبل فروش board رو که اون زمان قطعاتش بوده عوض کرده باشه ؟عزیزم این دستگاه فالکونه.تمام به کانکتور برقش نگاه کن .نیازی نیست دنبال اون چیپ سیاه بگردی
Shit . قابلیت تعویض borad نداره ؟درسته عزیزم دستگاه اون بنده خدا فالکونه
دیگه مگه مریض کانکتور برق چسپرو برداره فالکون بزارهپس یعنی اون فروشنده هه چرت و پرت گفت بود؟ یعنی ممکن نیست صاحابش قبل فروش board رو که اون زمان قطعاتش بوده عوض کرده باشه ؟
جایی ببری میتونن تعویض کنن board رو ؟دیگه مگه مریض کانکتور برق چسپرو برداره فالکون بزاره
یعنی چه بردی میخوای بزاری توشجایی ببری میتونن تعویض کنن board رو ؟
میخوام برد فالکون رو در بیاره بجاش برد جاسپر بذاره .یعنی چه بردی میخوای بزاری توش
میشه ولی فکر کنم 700 هزار باید سر بدیمیخوام برد فالکون رو در بیاره بجاش برد جاسپر بذاره .