اونارو که خدا رحمت کنهیه سوال دیگه حالا اگه برد دستگاه zepher/xenon باشه بازم مشکل سه چراغه شدن داره ؟
اونارو که خدا رحمت کنهیه سوال دیگه حالا اگه برد دستگاه zepher/xenon باشه بازم مشکل سه چراغه شدن داره ؟
عزیزم تونم خیلی ترسیدیا.بازی کن حالشو ببر.شانسیه این دستگاها سکته ایند.توی پر کلاغ هم نگه داری .یروز روشن میکنی 3تا چراغ خوشگل میبینی.عزیزم من 3تا از اونا 3چراغ تو خونه دارم.سکته زد دعوتمون کن یادت نرهیه چیز دیگه هم هست . اینکه میگن با ایکس باکس ۳۶۰ برد falcon اگه ۴ الی ۵ روز بازی کنید چراغش قرمز میشه دقیقا یعنی اینکه پنج روز بدون وقفه دستگاه روشن باشه چراغ قرمز میشه ؟ یا اینکه مثلا من روزی ۲ ساعت بازی میکنم ولی بعد از چند ماه جمع ساعتایی که بازی کردم اندازه ۵ روز بشه دستگاه چراغ قرمز میشه ؟
در ضمن بازم امکان داره بازی جدیدی برای ایکس باکس ۳۶۰ منتشر بشه ؟
سوالات بیشتر در تلگرام.Msepehr58
سلام احمد جان منظورت اینه که ارکید هم 3 چراغ میشه.یا چیز دیگهایکس باکس آرکیدم سه چراغه است
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااآخ جووووووووووووووووووووووووووووووون
امروز زنگ زدم فروشنده گفت پس نمیگیره ولی چون آشنامون بود گفت اگه اندازه یه سر سوزن بد بود بهتون نمیدادمش . بهش گفتم برد دستگاه فالکون هستش ولی اون گفت نه جاسپر هستش . گفت اون دستگاهی که دستته از slim هم خرکار تره . یعنی ممکنه صاحابش چندین سال پیش board دستگاه رو وقتیکه قطعش توی ایران موجود بوده عوض کرده باشه یا نه ؟سلام عزیزم خیر دستگاه شما فالکونه.برای راحتتر شناختن اون سمت که اخره هاردته سوراخهای زیادی داره با ی چراغ قوه نگاه کن داخل دستگات ببین چیپ سوت بریجت کلا سیاه بدان جسپره.ولی اگه وسطش نقره ای بود بدان فالکونهView attachment 124293View attachment 124295بله هر کدامش باشه جی تگ میشه.سوالی داشتی بپرس.
ببین عزیزم عکسهایی که بهت نشون دادم نگاه کن با چراغ ببین اون چیپه مشکییه یا نه.اگه هارد داره درش بیار تا بهتر ببینی.منتظر جوابتما
امروز زنگ زدم فروشنده گفت پس نمیگیره ولی چون آشنامون بود گفت اگه اندازه یه سر سوزن بد بود بهتون نمیدادمش . بهش گفتم برد دستگاه فالکون هستش ولی اون گفت نه جاسپر هستش . گفت اون دستگاهی که دستته از slim هم خرکار تره . یعنی ممکنه صاحابش چندین سال پیش board دستگاه رو وقتیکه قطعش توی ایران موجود بوده عوض کرده باشه یا نه ؟
داداش هیچی معلوم نیست اون هاردمم که ۱۲۰ گیگ هستش رو باز کردم ولی مگه اون سوراخای روی دستگاه اجازه میدن اون داخل رو ببینی.ببین عزیزم عکسهایی که بهت نشون دادم نگاه کن با چراغ ببین اون چیپه مشکییه یا نه.اگه هارد داره درش بیار تا بهتر ببینی.منتظر جوابتم
ا
امروز زنگ زدم فروشنده گفت پس نمیگیره ولی چون آشنامون بود گفت اگه اندازه یه سر سوزن بد بود بهتون نمیدادمش . بهش گفتم برد دستگاه فالکون هستش ولی اون گفت نه جاسپر هستش . گفت اون دستگاهی که دستته از slim هم خرکار تره . یعنی ممکنه صاحابش چندین سال پیش board دستگاه رو وقتیکه قطعش توی ایران موجود بوده عوض کرده باشه یا نه ؟