سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله متاسفانه این کنسول هم falcon است شرکت ماکروسافت مشکللات اینارو در سال 2009 به کلی حل کرد وبا عرضه دستگاهای jasper در سال 2009 .یعنی دستگاهایی که سال ساختش 2009 به بعد باشه 3 چراغ نمیشند.اگه زود خریدی میتونی پسش بدی.اخه چطور میشه یه دستگاه که مال 12 سال پیشه فقط 20 ساعت کار کرده باشه.
خود من کنسول ساخت 2008 داشتم که بردش جاسپر بوده
به طور قطعی نمیشه گفت همه ی کنسول های 2008 فالکون هستن یا برعکس
فقط با نگاه کردن به پورت پاور پشت کنسول میشه این موضوع رو فهمید

Sent from my K00R using Tapatalk

سلام عزیزم چیپ ست سوت بریج جسپر سیاه 2009View attachment 124249
تاریخ عرضه برد جاسپر برای نیمه دوم سال 2008 هست و خدمتتون عرض کردم خودم دقیقا کنسول جاسپر سال2008 داشتم
نمیشه به طور قطع گفت همه ی کنسول های ساخت نیمه دوم سال 2008 فالکونه ،ممکنه جاسپر هم داشته باشه چون خودم داشتم
با یه نگاه ساده به قسمت پورت پاور پشت کنسول میشه این مورد رو متوجه شد
ولی به طور قطع همه کنسول های ساخت 2009 به بعد جاسپره
Screenshot_2019-12-08-00-27-10_1.jpg
PicsArt_12-08-12.33.22.jpg
Screenshot_2019-12-08-00-45-03_1.jpg

تاریخ عرضه برد جاسپر برای نیمه دوم سال 2008 هست و خدمتتون عرض کردم خودم دقیقا کنسول جاسپر سال2008 داشتم
نمیشه به طور قطع گفت همه ی کنسول های ساخت نیمه دوم سال 2008 فالکونه ،ممکنه جاسپر هم داشته باشه چون خودم داشتم
با یه نگاه ساده به قسمت پورت پاور پشت کنسول میشه این مورد رو متوجه شد
ولی به طور قطع همه کنسول های ساخت 2009 به بعد جاسپره
View attachment 124253
View attachment 124252
View attachment 124258
سلام . دوست عزیز این مشخصات پشت دستگاه منه . حالا دستگاه من جاسپره یا نه ؟ 124286 ۲۰۱۹۱۲۰۸_۱۱۴۹۲۶.jpg 124287

ببخشید آیا دستگاه من با این مشخصات کپی خور jtag میشه ؟

آخرین ویرایش:
یه چیز دیگه هم هست . اینکه میگن با ایکس باکس ۳۶۰ برد falcon اگه ۴ الی ۵ روز بازی کنید چراغش قرمز میشه دقیقا یعنی اینکه پنج روز بدون وقفه دستگاه روشن باشه چراغ قرمز میشه ؟ یا اینکه مثلا من روزی ۲ ساعت بازی میکنم ولی بعد از چند ماه جمع ساعتایی که بازی کردم اندازه ۵ روز بشه دستگاه چراغ قرمز میشه ؟
در ضمن بازم امکان داره بازی جدیدی برای ایکس باکس ۳۶۰ منتشر بشه ؟

بب
سلام
مادربرد جاسپر که بدون مشکل بود یکماه بعد از تاریخ ساخت کنسول شما یعنی August 2008 عرضه شد...
ولی برای اینکه مطمئن بشید قسمت پاور پشت کنسول رو ببینید

اگه مادربردتون جاسپر باشه باید پورت پاور پشت کنسول شبیه سمت راستی باشه

Sent from my K00R using Tapatalk
ببخشید آیا دستگاه من کپی خور jtag میشه ؟

خودم دستگاه فالکون xbox 360 داشتم حدود 5 سال باهاش کار میکردم هیچ مشکلی نداشت .شاید شانسم خوب بوده ..ولی قابلیت اجرا بازیهای xbox کلاسیک داشت..بدون جیتگ کردن ..در ضمن مونتاژ usa بود

• Like
Reactions: Love Console
سلام . دوست عزیز این مشخصات پشت دستگاه منه . حالا دستگاه من جاسپره یا نه ؟View attachment 124286View attachment 124286View attachment 124287

ببخشید آیا دستگاه من با این مشخصات کپی خور jtag میشه ؟
سلام عزیزم خیر دستگاه شما فالکونه.برای راحتتر شناختن اون سمت که اخره هاردته سوراخهای زیادی داره با ی چراغ قوه نگاه کن داخل دستگات ببین چیپ سوت بریجت کلا سیاه بدان جسپره.ولی اگه وسطش نقره ای بود بدان فالکونه 124293 124295 بله هر کدامش باشه جی تگ میشه.سوالی داشتی بپرس.

خودم دستگاه فالکون xbox 360 داشتم حدود 5 سال باهاش کار میکردم هیچ مشکلی نداشت .شاید شانسم خوب بوده ..ولی قابلیت اجرا بازیهای xbox کلاسیک داشت..بدون جیتگ کردن ..در ضمن مونتاژ usa بود
سلام دوست عزیز. بله شما درست مفرمایید .با دستگاه فالکون باید مدارا کرد بازی کردن بیش از حد.گذاشتن در محیط بسته.تعویض نکردن به موقع خمیر سیلیکون میتونه خیلی زود دستگاهرو سه چراغ کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or