سلام احمد جان میخوای چیکاراز ای ۷۰۰ هزار تومنیام سه چراغه است
خود من کنسول ساخت 2008 داشتم که بردش جاسپر بودهبله متاسفانه این کنسول هم falcon است شرکت ماکروسافت مشکللات اینارو در سال 2009 به کلی حل کرد وبا عرضه دستگاهای jasper در سال 2009 .یعنی دستگاهایی که سال ساختش 2009 به بعد باشه 3 چراغ نمیشند.اگه زود خریدی میتونی پسش بدی.اخه چطور میشه یه دستگاه که مال 12 سال پیشه فقط 20 ساعت کار کرده باشه.
تاریخ عرضه برد جاسپر برای نیمه دوم سال 2008 هست و خدمتتون عرض کردم خودم دقیقا کنسول جاسپر سال2008 داشتمسلام عزیزم چیپ ست سوت بریج جسپر سیاه 2009View attachment 124249
سلام . دوست عزیز این مشخصات پشت دستگاه منه . حالا دستگاه من جاسپره یا نه ؟تاریخ عرضه برد جاسپر برای نیمه دوم سال 2008 هست و خدمتتون عرض کردم خودم دقیقا کنسول جاسپر سال2008 داشتم
نمیشه به طور قطع گفت همه ی کنسول های ساخت نیمه دوم سال 2008 فالکونه ،ممکنه جاسپر هم داشته باشه چون خودم داشتم
با یه نگاه ساده به قسمت پورت پاور پشت کنسول میشه این مورد رو متوجه شد
ولی به طور قطع همه کنسول های ساخت 2009 به بعد جاسپره
View attachment 124253
View attachment 124252
View attachment 124258
ببخشید آیا دستگاه من کپی خور jtag میشه ؟
سلام عزیزم خیر دستگاه شما فالکونه.برای راحتتر شناختن اون سمت که اخره هاردته سوراخهای زیادی داره با ی چراغ قوه نگاه کن داخل دستگات ببین چیپ سوت بریجت کلا سیاه بدان جسپره.ولی اگه وسطش نقره ای بود بدان فالکونه بله هر کدامش باشه جی تگ میشه.سوالی داشتی بپرس.سلام . دوست عزیز این مشخصات پشت دستگاه منه . حالا دستگاه من جاسپره یا نه ؟View attachment 124286View attachment 124286View attachment 124287
ببخشید آیا دستگاه من با این مشخصات کپی خور jtag میشه ؟
سلام دوست عزیز. بله شما درست مفرمایید .با دستگاه فالکون باید مدارا کرد بازی کردن بیش از حد.گذاشتن در محیط بسته.تعویض نکردن به موقع خمیر سیلیکون میتونه خیلی زود دستگاهرو سه چراغ کنهخودم دستگاه فالکون xbox 360 داشتم حدود 5 سال باهاش کار میکردم هیچ مشکلی نداشت .شاید شانسم خوب بوده ..ولی قابلیت اجرا بازیهای xbox کلاسیک داشت..بدون جیتگ کردن ..در ضمن مونتاژ usa بود