با سلام دوست عزیز.دوتاشون هم دستگاهای خوبی هستند.من خودم ی new slim E از دیوار تهران با هارد 250 50 عدد بازی DVD تک دستگیره خریدم 1150هزار تومان.ولی قبل از خرید چت کردم گفتم جی تگ نباشه میخرم .گفت نیست یعنی شب که اگهی داده بود صبح من تهران بودم رفتم کلا دستگارو چک کردم.همه چیزش سالم.در حد اک.تمیز.خودم هم باورم نمیشد فکر میکردم مشکل داره که قیمتش پایینه.اوردمش خودم جی تکش کردم.الان هم 5 ماه خوب کار میکنه.در مورد جی تگ باید بگم بعضیها خوب جی تگ نمیکنند.باور کن من دستگاههایی دیدم که به دلیل بد جی تگ کردن یا هنگ میکنند یا مدام هشدار داغ شدن دستگاه میده.ی چیز مهم تو جی تگ اینه که قبل از جی تگ ی فایل به نام original NAND هست که وقتی دستگاه رو جی تگ میکنند برش میدارند.حقیقت اینه که اون فایلو داشته باشی که ی موقع مشکلی برای دستگاه پیش امد با فایل اصلی میتونی از جی تگ خارج شی .و اگه این فایل رو نداشته باشی مشکلی بوجود بیاد دیگه غیر ممکن برگردی عقب.من چون خودم جیتگ کردم فایل اصلیشو روی ی سی دی رایت کردم برای موقعی که مشکل پیش امد استفادش کنم.البته اون فایلهارو کسی که جی تگ میکنه دارند ولی ما که نمی دونیم کی انجامش داده.الان 90 درصد مردمی که دستگاشون جی تگه اون فایلو ندارند.خوب در مورد قیمت در مورد دستگاه 500 گیگ هر کسی ی قیمت میده 1500/1700 /2100.میدونی چی باید خودت دستگاهی که انتخاب میکنی خوب چکش کنی بشرت سالم بودن.الان هم بدلیل باز بودن مدرسه قیمتها باید پایین باشند.مهم اینجاست که دستگاه رو به قیمت خوب بخری و اینکه دستگاه سالم باشه.امیدوارم بتونی دستگاه خوب تهیه بکنی.در خرید لوازم برقی صبر و شکیبایی به خرج دهید.تا خدای ناکرده دچار مشکل نشید.باز در خدمت هستم