سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان شرمنده اینجا اسپم میشه توی تاپیک 360 ولی خب چون اکثر بچه ها باتجربه هستن سوال دارم
توی ps3 بین کنسول های سری اسلیم (120 گیگ -250 گیگ و 320 گیگ)
کدوم یکی دور فن کمتری داره چون باز حوصله تعویض خمیر سلیکون و این چیزا رو خدایی ندارم یا چراغ زرد
و اینکه زمانی که خودم فت داشتم اصلا بحث این چراغ زرد مطرح نبود خودم 3 سال فت داشتم بعد 360 گرفتم
الان سری های فت همشون حتی اگر سالم هم باشن بازم احتمال چراغ زرد دارن؟؟

اسلیم 320 خودم داشتم حدود 3 سال هیچ مشکلی نداشت دور فنشم عادی بود خیلی صدایی نداشت. فقط تو بعضی موارد وسط بازی فریز میکرد البته فکر کنم عادی ربط به فریمور کپی خورش داره..البته با تجویز یکی از دوستان با کاستوم قدیمی 4.66 حل شد ..چون خودم بازیهای جدید با xbox انجام میدادم..
نیازی به آبدیت جدید ps3 نداشتم..همون بازیهای قدیمی انحصاری ps3 برام کافی بود..
به نظر خودم دور ps3 فت یه خط قرمز بکش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
چه قیمت خوبی
قشنگ شکار زده رفیقت
قیمت های دیوار که قشنگ نشون میده ملت توهم زدن
مغازه ها رو زیاد نگشتم داداش اگر رفیقت رو دیدی بگو اگر شماره مغازه طرف رو داشت به شما بده باز من توی پ.خ از شما بگیرم بی زحمت

تجربه ثابت کرده مغازه ارزونتر از افراد تو مجازی میدن
باشه چشم

• Like
اسلیم 320 خودم داشتم حدود 3 سال هیچ مشکلی نداشت دور فنشم عادی بود خیلی صدایی نداشت. فقط تو بعضی موارد وسط بازی فریز میکرد البته فکر کنم عادی ربط به فریمور کپی خورش داره..البته با تجویز یکی از دوستان با کاستوم قدیمی 4.66 حل شد ..چون خودم بازیهای جدید با xbox انجام میدادم..
نیازی به آبدیت جدید ps3 نداشتم..همون بازیهای قدیمی انحصاری ps3 برام کافی بود..
به نظر خودم دور ps3 فت یه خط قرمز بکش
دمت گرم داش
دل خودم بیشتر با سوپر اسلیم هست
ولی هم کم گیر میاد هم لامصب ها گرون میذارن ولی اسلیم زیاد میزارن

تجربه ثابت کرده مغازه ارزونتر از افراد تو مجازی میدن
باشه چشم
دم شما گرم

چقدر دسته xbox one چقدر گرونه
خود کنسول 2 میلیونه
دسته اش 600 هزار ساده و بیسیک تازه

Xbox one واقعأ کنسول عالی .تو این گرونی یکم به صرفه تر..ولی یه سریع مشکلات داره..یکی از دوستان یه xbox one slim گرفت حدود 4 پنج ماه باهاش بازی میکرد ..یک بار وقتی که میخاست روشن کن xbox همون موقع روشن شدن از شانس بدش برق قطع شد..دیگه xbox روشن نمیشد صفحه سیاه میومد..نرسان برق زده بود به هارد یه آیسی به اسم نند یا چیز دیگه سوزونده بود ..موند رو دستش..در کل یه سریع مشکلات داره .که ps4 یه سر گردن بهتر از xbox one..

• Like
Xbox one واقعأ کنسول عالی .تو این گرونی یکم به صرفه تر..ولی یه سریع مشکلات داره..یکی از دوستان یه xbox one slim گرفت حدود 4 پنج ماه باهاش بازی میکرد ..یک بار وقتی که میخاست روشن کن xbox همون موقع روشن شدن از شانس بدش برق قطع شد..دیگه xbox روشن نمیشد صفحه سیاه میومد..نرسان برق زده بود به هارد یه آیسی به اسم نند یا چیز دیگه سوزونده بود ..موند رو دستش..در کل یه سریع مشکلات داره .که ps4 یه سر گردن بهتر از xbox one..
داداش اگر از محافظ استفاده میکرد هیچوقت این مشکل پیش نمیامد
توی کشور ما چون قطعی و نوسان برق زیاده حتما باید از محافظ استفاده کرد

خود ps4 از فتش تا پرو انواع خرابیش 10 برابر xbox one
حتی از نظر دسته هم پلی 4 واقعا جلو xbox one حرفی نداره خرابیشم زیاده

من خودم کنسول فروش بودم قدیم . همین پلی 4 فقط آک آوردیم غیر از صدا فن زیاد . چنتا اصلا پلمپ جعبه باز کردیم برا مشتری تست کنیم اصلا روشن نمیشدن

کنسول میفروختیم مشتری بعد 2 ماه میومد دسته کار نمیکرد
میدادیم همکار درست کنه . عیبش مشخص نبود از نظر فنی سالم بود اما کار نمیکرد

داداش اگر از محافظ استفاده میکرد هیچوقت این مشکل پیش نمیامد
توی کشور ما چون قطعی و نوسان برق زیاده حتما باید از محافظ استفاده کرد

محافظم فایده نداره
تو کوچه ما داشتن برا مراسم مذهبی یه لامپ خیلی بزرگ میزدن و ......
رفتیم خونه نبودیم
برگشتیم دیدم با اینکه محافظ برق داشتیم مانیتور ترکیده آتیش گرفته . Pc نابود شده
و .......
کل کوچه اینطوری شد
معلوم نبود چرا با برق سه فاز کار کردن غیر قانونی

خود ps4 از فتش تا پرو انواع خرابیش 10 برابر xbox one
حتی از نظر دسته هم پلی 4 واقعا جلو xbox one حرفی نداره خرابیشم زیاده

من خودم کنسول فروش بودم قدیم . همین پلی 4 فقط آک آوردیم غیر از صدا فن زیاد . چنتا اصلا پلمپ جعبه باز کردیم برا مشتری تست کنیم اصلا روشن نمیشدن

کنسول میفروختیم مشتری بعد 2 ماه میومد دسته کار نمیکرد
میدادیم همکار درست کنه . عیبش مشخص نبود از نظر فنی سالم بود اما کار نمیکرد

سریع فت که خرابیش خیلی زیاد صدای فن چراغ مرگ وغیره ..ولی خودم تا الان شخصأ slim و pro ندیدم که مشکلی براشون پیش بیاد شاید اگر بوده مشکل جزعی بوده که حل شد ..
دسته هم ps4 خیلی حرفی برای گفتن نداره....

جیتگ از طریق usb امکان پذیر هست نرم افزاری..ولی هنوز لو نمیدن هکرها ...

• Like
سریع فت که خرابیش خیلی زیاد صدای فن چراغ مرگ وغیره ..ولی خودم تا الان شخصأ slim و pro ندیدم که مشکلی براشون پیش بیاد شاید اگر بوده مشکل جزعی بوده که حل شد ..
دسته هم ps4 خیلی حرفی برای گفتن نداره....
من خداروشکر کنسول فت دارم ولی تا الان مشکل نخورده 4 سالی هست دارم
به نظر من کنسول شانسی هست
یکی میبینی نو میخره کنسول مشکل داره از شانسش یکی دیگه کارکرده میخره سال های سال هم براش کار میکنه
توی سری ps4 بدترین صدای فن رو پرو داره یعنی موقع بازی گاد من داشتم روی پرو یکی بازی میکردن انچنان صدایی داره که جت جنگی نداره
اصلا انگار فن کنسول جوابگوی سخت افزار نیس
بعید نیس بعد از چند سال اتفاقاتی که برای ps3 مدل فت افتاد برای پرو ها هم رخ بده

محافظم فایده نداره
تو کوچه ما داشتن برا مراسم مذهبی یه لامپ خیلی بزرگ میزدن و ......
رفتیم خونه نبودیم
برگشتیم دیدم با اینکه محافظ برق داشتیم مانیتور ترکیده آتیش گرفته . Pc نابود شده
و .......
کل کوچه اینطوری شد
معلوم نبود چرا با برق سه فاز کار کردن غیر قانونی
فطعی برق با استفاده از برق سه فاز داداش خیلی فرق داره
توی قطعی ناگهانی برق با یک محافظ خیلی ساده میشه جلوی فاجعه رو گرفت
ولی اون قضیه برق سه فاز اصلا ممنوعه استفاده ازش
میتونستین برای خسارت وارده به لوازم حتی از طرف شکایت کنین

• Like
Reactions: che-jaleb
من خداروشکر کنسول فت دارم ولی تا الان مشکل نخورده 4 سالی هست دارم
به نظر من کنسول شانسی هست
یکی میبینی نو میخره کنسول مشکل داره از شانسش یکی دیگه کارکرده میخره سال های سال هم براش کار میکنه
توی سری ps4 بدترین صدای فن رو پرو داره یعنی موقع بازی گاد من داشتم روی پرو یکی بازی میکردن انچنان صدایی داره که جت جنگی نداره
اصلا انگار فن کنسول جوابگوی سخت افزار نیس
بعید نیس بعد از چند سال اتفاقاتی که برای ps3 مدل فت افتاد برای پرو ها هم رخ بده

تعریف سریع فت one خیلی شنیدم ..واقعأ عالی.فقط فکر کنم تنها مشکلش این که صدای درایوش یکم زیاد موقع خوندن دیسک ..
آره صدای فنش موقع اجرا گاد بالا پایین میکن فکر کنم طبیعی برای همه همینجوره.چون قدرتش تو اجرا بازی بیشتر افت فریم نداره .ولی با یه فن حل میشه..
Xbox one x همینجوره موقع اجرا بازی کنسول به شدت داغ میشه.گرماش حس میشه کرد

• Like
تعریف سریع فت one خیلی شنیدم ..واقعأ عالی.فقط فکر کنم تنها مشکلش این که صدای درایوش یکم زیاد موقع خوندن دیسک ..
آره صدای فنش موقع اجرا گاد بالا پایین میکن فکر کنم طبیعی برای همه همینجوره.چون قدرتش تو اجرا بازی بیشتر افت فریم نداره .ولی با یه فن حل میشه..
Xbox one x همینجوره موقع اجرا بازی کنسول به شدت داغ میشه.گرماش حس میشه کرد
نه من ps4 فت منظورم بود که خودم 4 ساله دارم و مشکلی خداروشکر نداشته
one فت هم خیلی خوبه خیلی کنسول خنکی بود توی این نسل هیچ کنسولی مثل one فت خنک نبود اصلا اون هیکل گنده و فن بزرگ یه مزیت بزرگ بود و پاور هم (همون پاره اجر) که خارج کنسول بود باز به خنکی کنسول کمک میکرد
اره one x به خصوص توی رد دد 2 دور فنش خیلی بالا میره ولی خب one x رو میشه توجیه کرد چون مثلا همون رد دد 2 رو که سنگین ترین بازی نسل هست 4k نیتیو اجرا میکنه میشه حالا اون صدای دور فن رو توجیه کرد
ولی پرو رزولوشن خروجی نصف one x داره ولی دور فنش خیلی بالاست

نه من ps4 فت منظورم بود که خودم 4 ساله دارم و مشکلی خداروشکر نداشته
one فت هم خیلی خوبه خیلی کنسول خنکی بود توی این نسل هیچ کنسولی مثل one فت خنک نبود اصلا اون هیکل گنده و فن بزرگ یه مزیت بزرگ بود و پاور هم (همون پاره اجر) که خارج کنسول بود باز به خنکی کنسول کمک میکرد
اره one x به خصوص توی رد دد 2 دور فنش خیلی بالا میره ولی خب one x رو میشه توجیه کرد چون مثلا همون رد دد 2 رو که سنگین ترین بازی نسل هست 4k نیتیو اجرا میکنه میشه حالا اون صدای دور فن رو توجیه کرد
ولی پرو رزولوشن خروجی نصف one x داره ولی دور فنش خیلی بالاست

خوب متوجه نشده بودم فکر کردم منظورتون xbox.. انشالا مشکلی براش پیش نمیاد ps4 ..سریع فت ps4 داشتم از اون براقها نمیدونم برای من اینجور بود یا نه تو بازی bloodborne صدای فنش بیش از هد بالا میرفت موقع اجرا بازی..شایدم عادی بوده..
ولی در کل xbox one x ..خیلی حرفهای تر تو اجرا 4k .ولی ps4 pro. فقط صدای فنش میاد تو اجرا در حد one نیست..

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or