alcatrez
کاربر سایت
فقط کافیه فلش رو به ایکس باکس متصل کنی سیو هاتو بریزی رو فلش تو قسمت استرونج دیوایس مموری رو انتخاب کنی و تمام کار دیگه ای نداره فقط فلش باید همیشه متصل باشه تا اپدیت جواب بده در ضمن دوست عزیز اگه لینک مستقیم این اپدیت رو داری میتونی به من بدی ؟؟؟من اون آپدیت 167 مگیه بازی bf3 رو ریختم رو هارد کنسول از طریق فلش حالا چطور باید فعالش کنم...
---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 PM ارسال شده بود ----------
کدوم داشبورد رو ریختی 13599اگه LT2.0ریختی مشکلی پیش نمیادمن گفتم که آواتارم یه دفعه پریده امروز بعد مدت ها اومدم فیفا 12 بزنم میگه آپدیت می خواد چرا؟
می خوام آخرین داشبورو رو بریزم با xgd3 مشکلی نداره؟فلگ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
---------- نوشته در 12:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 PM ارسال شده بود ----------
مطمئن شو بازی سالمه بعد x360ببر پیش یه ادم درست بگو مشکل درایو رو بررسی کنه شاید مشکل از اون باشه فقط ببر پیش یه ادم درست که الکی رو دستگاهت عیب نگذارهسلام دوستان توی ایکس باکسه هر بازیی میذارم میره داخلش میگه unrecognized disc this disk is unreadable بازی بتمن رو میره توش هااااا به زور ولی تا میخوای بزنی بره توی بازی دوباره همین پیام رو میده بقیه بازی ها رو هم نرفته پیام میده مشکل از چیه؟؟؟؟؟ باید چکارش کنم؟؟؟؟؟ اوپتیکش ضعیفش شده؟؟؟؟ چیه؟؟؟؟؟ قبلا اینجوری نبود اصلا میشه کاری کرد؟؟؟؟؟؟ چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟