سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی تنظیمات xbox داشبورد بهvideo setting برید و تنظیمات hdmi رو یکی یکی روی اندازه تصویر ها چک کنین درست میشه.
با کابل تصویر عادی هم چک کنین شاید از tv باشه
اگه برطرف نشد بازی رو عوض کنین.
اگه دوباره برطرف نشد که مشکل فنی داره-
روی tv دیگه امتحان کن بد نیست-
تشکر بزن

آقا من یه مشکل دارم که خیلی رو اعصابه!!هر روز هر وقت بخوام برا اولین بار با Xbox بازی کنم این Open Tray رو میزنم مگه بیرون میاد لامصب!!!صد بار باید هِی Open Close کنم تا بیاد بیرون دی وی دی رو بزارم روش ولی توو اون روز دفعاته بعدش زودتر میاد بیرون!!کسی این مشکلو نداشته؟؟!راه حلّی نداره؟؟!

اقا یکی کمک کنه لطفا

با Xbox Bakup Creator از XGD3 ها ایمیج نمیگیره با چه برنامه ای بگیرم کار بده؟ با خود ImgBurn بگیرم کار میکنه تو دستگاه؟

---------- نوشته در 05:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

هیچکس نیست جواب مارو بده؟؟؟8-|

آقا من یه مشکل دارم که خیلی رو اعصابه!!هر روز هر وقت بخوام برا اولین بار با Xbox بازی کنم این Open Tray رو میزنم مگه بیرون میاد لامصب!!!صد بار باید هِی Open Close کنم تا بیاد بیرون دی وی دی رو بزارم روش ولی توو اون روز دفعاته بعدش زودتر میاد بیرون!!کسی این مشکلو نداشته؟؟!راه حلّی نداره؟؟!
مرسی جواب:d!!
پس به چه درد میخوره این تاپیک؟؟!

سلام

من امروز ليكس باكس رو آپديت كردم

وقتي كينكت رو وصل ميكنم ميگه مي خوائي آپديت كنم و نميره تو

مي خواستم بدونم مشكلي ايجاد نميكنه اين آپديت

فقط به شوق فورزا با كينكت رفتم آپديت كردم

دوستان من یه سوال دارم که هارد کنسول من 20 گیگ هست ولی الان یه مدتی هست که حجم رو 13.3 نشون میده(فقط سیو تو هارد دارم)
میخواستم بدونم که اگه فرمت کنم مشکلم برطرف میشه یا نه

بعد میشه از پروفایل و gamescore هم بکاپ گرفت ( اگه از پروفایلم بکاپ بگیرم gamescore باهاش منتقل میشه )

سلام
من وقتی میخوام pass key بتلفیلد 3 رو دانلود کنم با این ارور موجه میشم
this item isn't available from your current loction
مشکلش کجاست و چطوری میشه حلش کرد . پوینت و آدرسها همه واسه آمریکاست . البته فقط روی این بازی اینطوری میشه

سلام دوست من یدونه xbox arcade jasper داره ساخت 2009 آخراش خودش هم کم استفاده کرده ها وقتی داشتیم درایور بازی می کردیم یهو 3 چراغ داد و خاموش شد و بعد سیمها رو در آوردیم و دوباره زدیم درست شد گفت تو این هفته این دومین باره اینجوری میشه!!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟عمر دستگاه داره تموم میشه؟؟؟

مرسی جواب:d!!
پس به چه درد میخوره این تاپیک؟؟!
مکانیک درایوت خرابه برای منم اینطوری شده بود10 تومن دادم درستش کردن

---------- نوشته در 12:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست من یدونه xbox arcade jasper داره ساخت 2009 آخراش خودش هم کم استفاده کرده ها وقتی داشتیم درایور بازی می کردیم یهو 3 چراغ داد و خاموش شد و بعد سیمها رو در آوردیم و دوباره زدیم درست شد گفت تو این هفته این دومین باره اینجوری میشه!!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟عمر دستگاه داره تموم میشه؟؟؟
نکات ایمنی مربوط به کنسول رو مطالعه کن بعد مطمئن باش اداپتور سالم چون یه بنده خدایی سر همین اداپتور دستگاه سوخت مدل اون هم عین مال شما بود

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من یه سوال دارم که هارد کنسول من 20 گیگ هست ولی الان یه مدتی هست که حجم رو 13.3 نشون میده(فقط سیو تو هارد دارم)
میخواستم بدونم که اگه فرمت کنم مشکلم برطرف میشه یا نه

بعد میشه از پروفایل و gamescore هم بکاپ گرفت ( اگه از پروفایلم بکاپ بگیرم gamescore باهاش منتقل میشه )

اون یه مقدار رو خورده مایکرو برای برنامه های کنسول با برنامه های modioیاhorizonمیتونی پروفایل و سیو هاتو به کامپ منتقل کنی

• Like
Reactions: shayan7
سلام بچه ها
بچه ها من وقتی فیفا 12 را گرفتم و گذاشتم تو دستگاهم بعد که دوباره روشن کردم این ارور را میده:
میدونم که قبلا این سوال پرسیده شده
ولی من هیچی نمیدونم:-o
فقط فهمیدم که این دستگاه ما یه چیزیش پاک شده
چه جوری خودم میتونم درستش کنم؟؟:((:((:((
help me
okonb6o9kdel79bvp0.jpg

سلام

من امروز ليكس باكس رو آپديت كردم

وقتي كينكت رو وصل ميكنم ميگه مي خوائي آپديت كنم و نميره تو

مي خواستم بدونم مشكلي ايجاد نميكنه اين آپديت

فقط به شوق فورزا با كينكت رفتم آپديت كردم

مشکلی ایجاد نمیکنه آپدیت کنید

سلام بچه ها
بچه ها من وقتی فیفا 12 را گرفتم و گذاشتم تو دستگاهم بعد که دوباره روشن کردم این ارور را میده:
میدونم که قبلا این سوال پرسیده شده
ولی من هیچی نمیدونم:-o
فقط فهمیدم که این دستگاه ما یه چیزیش پاک شده
چه جوری خودم میتونم درستش کنم؟؟:((:((:((
help me
okonb6o9kdel79bvp0.jpg

شما آپدیتی که روی fifa بوده رو نصب کردی ،اکثر آپدیت های دیسک های fifa هم ناقص هست ،شما 13599 رو از اینترنت دانلود کن ،رو فلش بریز ،دوباره دستگاه رو آپدیت کن مشکل حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or