فیفا و پی اس 12 با 1.91 هم اجرا میشنممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
نه عزیز . پی اس 2012 رو نمیدونم اما فیفا 12 با همون 1.91 هم اجرا میشه . پس بده دوباره بریزن براتممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
شما باید به روش جدید جی تگ جدیدی که اومده دی وی دی کی رو در بیارین.
قبل از اینکه LT 1.92 بریزم فیلما صدا داشت ولی الان صدای Dolby digital کنسول به کل قطع شده و فیلما هم که این نوع صدا رو دارن رو کنسول بدون صدا هستن.کسی میدونه مشکل چیه؟
کسی اطلاعی نداره؟
این ربطی به فریمور نداره دوست عزیز . بیشتر توضیح بده
میشه من رو هم راهنمایی کنید؟من یک مشکل دارم در مورد پروفایل
توی Xbox.com یدونه یوزر ساختم با ایمیلم
توی خود کنسول هم پروفایلم رو به لایو وصل کردم
وقتی با ایمیلم از کنسول به لایو وصل میشم مشکلی ندارم توی لایو ولی وقتی میرم توی xbox,com امتازهام رو نشون نمیده!
Recover Gamertag کردم ایمیلم رو ولی یدونه پروفایل جدید با صفر G (امتیاز) ساخت توی کنسول
چیکار باید بکنم که امتیازات پروفایلم بیاد توی سایت؟
ایمیل و پسورد باید همونی باشه که باهاش اکانتو ساختی و مطمئنی درس میزنی ؟من یه مشکل جدی دارم پروفایلم رو حذف کردم حالا میخوام ریکاوریش کنم ولی ایمیل و پسورد رو قبول نمیکنه.
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟
من یک مشکل دارم در مورد پروفایل
توی Xbox.com یدونه یوزر ساختم با ایمیلم
توی خود کنسول هم پروفایلم رو به لایو وصل کردم
وقتی با ایمیلم از کنسول به لایو وصل میشم مشکلی ندارم توی لایو ولی وقتی میرم توی xbox,com امتازهام رو نشون نمیده!
Recover Gamertag کردم ایمیلم رو ولی یدونه پروفایل جدید با صفر G (امتیاز) ساخت توی کنسول
چیکار باید بکنم که امتیازات پروفایلم بیاد توی سایت؟
ایمیل و پسورد باید همونی باشه که باهاش اکانتو ساختی و مطمئنی درس میزنی ؟
---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------
اینو نمیدونم ولی این چه ربطی به مشکلات ایکس باکس داره ؟؟؟
ایمیل و پسووردتو چک کن .