سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
روی جعبه زده معمولا البته روی کابل هم یه نیگا بنداز ببین چه عددی نوشته ...
کلا عکس زیر میتونه کمکت کنه...
Picture

روی کابل چیزی ننوشته بود
من جعبه رو هم انداختم دور
ولی کابلش تقریبا همین شکلیه
فقط جای سبز عین همین روش آبی نوشته :d
دستگاه روشن میشه خودش میره روی 1080 ...
نمیدونم...
فقط میخوام مطمین شم ربطی به تلویزین نداره :d

روی کابل چیزی ننوشته بود
من جعبه رو هم انداختم دور
ولی کابلش تقریبا همین شکلیه
فقط جای سبز عین همین روش آبی نوشته :d
دستگاه روشن میشه خودش میره روی 1080 ...
نمیدونم...
فقط میخوام مطمین شم ربطی به تلویزین نداره :d

ببین دوست من کل کابلهای موجود در بازار کلا از یک نوع کیفیت تبعیت میکنن و زیاد با هم فرق نمیکنن ! بهترین مدل موجود هم نوعی کابل هست که در بسته بندی آبی شکل هست و روکش خوبی داره !در بازار توپخونه تهران خودمون هم بسیار زیاد حدود 5 الی 6 تومن هست !

البته !

اگر اینچ LED بالاست مثلا 32 به بالا باید یک کابل خوب تهیه کنی که بهترین مدل موجود دایو هست یا یه همجین مارکی حدود 25 تومن هست !قبل از تعویض کلیه موارد از جمله تنظیمات خود LED تنظیمات خود دستگاه X360 رو به طور کامل چک کن چون با تنظیم درست میتونی به راحتی به بهترین کیفیت برسی !

اقا تو رو خدا کمک کنید این اواخر xobx من بازی ها رو install میکنه ولی میرم تو بازی بعضی اشون مخصوصا dead rising 2 و sims 3 وسط بازی گیر میکنه و می اد بیرون سیمز که بدون ارور همون اول میاد تو dashbord ولی بعضی از بازی ها رو کاملا بدون اشکال میاره .

بازی هام از nextgen هست. مشکل دستگام چیه؟

ممنون میشم.

دوستان من هم همین مشکل رو دارم. مدت زیادی بود که دستگاهم رو آپدیت نکرده بودم حالا
هم طبق دستور العمل کار ها رو انجام میدم اما دستگاه هیچ عکس العملی انجام نمیده.

چیکار باید کرد ؟؟؟ ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه ؟؟:(

اقا تو رو خدا کمک کنید این اواخر xobx من بازی ها رو install میکنه ولی میرم تو بازی بعضی اشون مخصوصا dead rising 2 و sims 3 وسط بازی گیر میکنه و می اد بیرون سیمز که بدون ارور همون اول میاد تو dashbord ولی بعضی از بازی ها رو کاملا بدون اشکال میاره .

ممنون میشم.

اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟

سلام دوستان
من 3 ماهه 360 گرفتم اما الان هیچ بازی رو نمیخونه
اصلا درایوش سرعت نمیگیره که آدم فکر کنه داره میخونه
وقتی دیسک رو میزارم تو دستگاه صدای تق تق میده
یعنی دستگام تعطیل شد ؟
لطفا کمک

آخرین ویرایش:

ممنون میشم.

با ABGX یک دور چک کنید. اگر CRC Error داد مشکل از سورس اصلی بازیه که از روش رایت شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or