سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من از اون روزی که دیسک اکتیو اومد تا امروز بازی جدیدارو با اکتیو اجرا میکردم
حالا وقتی بازی یا همون اکتیوو میذارم مینویسه اوپن ترای
البته بعضی وقتا کار میده
یعنی بگیر نگیر داره مشکل از چیه؟:|
مرسی
بچه ها میشه جوابمو بدین؟=((

آخرین ویرایش:
سلام
من با استفاده از تبدیل HDMI>DVI کنسول رو به مانیتور وصل کردم.

تا به حال مشکلی نبوده ،اما حالا دیگه تصویر روی مانیتور نمیاد ، با کامپوننت تست کردم و وصلش کردم به تلویزیون مشکلی نیست ولی با HDMI>DVI تصویر ندارم؟

کابل رو هم عوض کردم ولی مشکل همچنان باقیه ؟؟!!

جالبه که با استفاده از کامپوننت به تلویزیون متصل میشه و مشکلی نیست...

با HDMI به تلوزیون خونمون زدم بازم مشکلی نیست...

اما با کابل HDMI>DVI مشکل داره و تصویر نمیده؟؟!!

ورودی DVI مانیتور هم تست شده و مشکل نداره...

همانطور که گفتم فقط در صورت استفاده از کابل HDMI>DVI تصویر نمیاد ، به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟

فلش رو یه بار با کامپیوتر فورمت کن !مطمعا شو که کامپیوترت ویروسی نباشه !بعد بزار تو دستگاه فورمت کن !

این کار رو هم انجام دادم ولی باز نمیشناسه
ممکنه دفعه قبلی که واسه آپدیت فریمور دادم usb کنسول رو دستکاری کرده باشه ؟؟:-/

سلام به همه . اقا من دوستم مغازه داره یه سری 360 جدید واسش فرستادن . الیت . همه بازی های جدید رو اجرا میکنه به جز black ops اپدیت جدید هم از سایت xbox گرفتیم(91.99) زدیم به یکی از دستگاها بازم اجرا نمیکنه یعنی میره تو گیم صفحه سیاه رد نمیشه . فقط اگه هارد رو در بیاریم بازی اجرا میشه کسی میدون مشکل از چیه؟

آخرین ویرایش:
هیچ کس هیچ نظری درباره اینکه کنسول من فلشم رو نمیشناسه نداره ؟؟؟:(
سلام
خوب شاید xbox شما از قیافه فلشت خوشش نمیاد=))

من چندتا فلش دارم که xbox360 خودم به غیر از یکی همش رو میخوند و فقط اون یکی رو نمیشناخت و بنظرم میتونه اشکال از نوع فلشت باشه که برای xbox تعریف نشده و میتونی با یه فلشه دیگه امتحان بکنی و معمولا فلش مموریهای با ظرفیت 4 گیگ رو خوب تشخیص میده و من یک فلش مموری hp دارم که به هر دستگاهی که بعضا با فلش مموری کمی مشکل داره میزنم کار میکنه و جنسش خیلی خوبه و اگه میتونی از اینا بخر.

موقع اپدیت کردن کنسول هم از طریق فلش بعد از ریختن فایل اپدیت در فلش مموری ابتدا کنسول رو کاملا خاموش و کلا از برق بکشید و در همون حالت فلش رو نصب کنید و بعد کنسول رو روشن کنید تا به شما پیغام اپدیت بده.

بعضی وقتها که پیغام اپدیت نمیاد ممکنه ایراد از فایل اپدیت باشه چون خودم وقتی میخواستم یه بار اپدیت کنم فایل رو که یکی از دوستان معرفی کرده بودن دانلود کردم ولی پیغام اپدیت نمیداد و بعد از دانلود یه اپدیت دیگه اون رو براحتی اجرا کرد.

سلام

من یه کنسول لانچ دارم (هیتاچی) که بن شده خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم ولی دیروز آپدیتش کردم به دشبورد جدید، بعد فیفا رو گذاشتم کنسول هنگ کرد بعد از چند بار ریست کردن یک (1) چراغ قرمز روشن شده و رو صفحه نوشت Error E71

دوستان میشه بگید مربوط به چی میشه؟ مربوط به gpu هست؟

ممنون.

ویرایش:

من یه سرچی کردم

E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.

نوشته به خاطر آپدیت دشبورده

-=Console Reset Codes--
Clear All Installed Game Updates and Console Cache

1. Go to the "system" blade
2. Select "memory"
3. Press Y on the HD symbol
4. Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
5. A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
6. Select Yes

Clear Any Failed system updates that cause the console to error.

1. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
2. While holding the sync button press the power button to turn on the console
3. Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
4. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally​
.

حالا اهل فن این واقعا مربوط میشه به آپدیت یا شماره ارور اشتباهی هم میده ؟ (یه چند باری تو صفحه استارت کنسول هنگ کرد و یه چند باری هم تو گیم)

این احتمال وجود نداره که کلا آپدیت جدید این بلا رو سر کنسول من درآورده باشه؟(با توجه به اینکه هیتاچی فکر کنم الان خیلی کم باشه)؟

آخرین باری که روشنش کردم سالم بود! (البته برمیگرده به 7-8 ماه پیش)

آخرین ویرایش:
سلام

من یه کنسول لانچ دارم (هیتاچی) که بن شده خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم ولی دیروز آپدیتش کردم به دشبورد جدید، بعد فیفا رو گذاشتم کنسول هنگ کرد بعد از چند بار ریست کردن یک (1) چراغ قرمز روشن شده و رو صفحه نوشت Error E71

دوستان میشه بگید مربوط به چی میشه؟ مربوط به gpu هست؟

ممنون.

ویرایش:

من یه سرچی کردم

E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.

نوشته به خاطر آپدیت دشبورده

-=Console Reset Codes--
Clear All Installed Game Updates and Console Cache

1. Go to the "system" blade
2. Select "memory"
3. Press Y on the HD symbol
4. Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
5. A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
6. Select Yes

Clear Any Failed system updates that cause the console to error.

1. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
2. While holding the sync button press the power button to turn on the console
3. Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
4. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally​
.

حالا اهل فن این واقعا مربوط میشه به آپدیت یا شماره ارور اشتباهی هم میده ؟ (یه چند باری تو صفحه استارت کنسول هنگ کرد و یه چند باری هم تو گیم)

این احتمال وجود نداره که کلا آپدیت جدید این بلا رو سر کنسول من درآورده باشه؟(با توجه به اینکه هیتاچی فکر کنم الان خیلی کم باشه)؟

آخرین باری که روشنش کردم سالم بود! (البته برمیگرده به 7-8 ماه پیش)
سلام
داداش اب دیت افلاین انجام دادی؟

دوستان باطری دسته ها خیلی زود تموم میشه...کسی قیمت باطری شارزی برای دسته رو میدونه؟؟

سلام
داداش همه جورش هست بستگی داره چه قد بخوای خرج کنی
به نظره من بهترین راه اینه سیم دارشو بگیری یا کیتشو که راحت بشی

سلام
داداش همه جورش هست بستگی داره چه قد بخوای خرج کنی
به نظره من بهترین راه اینه سیم دارشو بگیری یا کیتشو که راحت بشی

یعنی میگی برم یه دسته سیم دار بگیرم؟؟؟ نه میخام اینارو باطری شارزی بزنم روشون بهتره...قیمت از چند شروع میشه..چجورین کلا؟؟

یعنی میگی برم یه دسته سیم دار بگیرم؟؟؟ نه میخام اینارو باطری شارزی بزنم روشون بهتره...قیمت از چند شروع میشه..چجورین کلا؟؟

اره
یا سی تومن بری رو اون پول بدی
یا برو یه شارژ پلی کیت بگیر که پونزده تو.منه فک کنم
میزنی سر دسته و وصل میکنی به کنسول
واسه نوع باطری هم بهتره بری تو تاپیک تو بخش 360

• Like
Reactions: Thomas_Anders
با سلام. دوستان عزیز حدودا یک هفتة‌ای می‌شه چراغ‌های دسته کنسول هرچند ثانیه یکبار بصورت حلقه در جهت عقربه‌های ساعت به ترتیب چشمک می‌زنن. در ضمن باتری هم در حدود 1/2 داره و حدودا یکماهی می‌شه که کنسول خریدم و باتری‌ها هم از همون Duracellهای اصلی دستگاه هستن. به نظر شما مشکل از چی هست چون هرچند ثانیه چشمک زدن در جهت عقربه‌های ساعت ادامه داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or