bardia67m
کاربر سایت
باتری شارژی واسه همچین مواردی ساخته شده. همچنین Play & Charge kitاقا مرديم از بس باتري واسه دسته خريديم.چيكار كنيم.تازه زود هم خالي ميشن
باتری شارژی واسه همچین مواردی ساخته شده. همچنین Play & Charge kitاقا مرديم از بس باتري واسه دسته خريديم.چيكار كنيم.تازه زود هم خالي ميشن
بچه ها میشه جوابمو بدین؟سلام
من از اون روزی که دیسک اکتیو اومد تا امروز بازی جدیدارو با اکتیو اجرا میکردم
حالا وقتی بازی یا همون اکتیوو میذارم مینویسه اوپن ترای
البته بعضی وقتا کار میده
یعنی بگیر نگیر داره مشکل از چیه؟
مرسی
هیچ کس هیچ نظری درباره اینکه کنسول من فلشم رو نمیشناسه نداره ؟؟؟
فلش رو یه بار با کامپیوتر فورمت کن !مطمعا شو که کامپیوترت ویروسی نباشه !بعد بزار تو دستگاه فورمت کن !
سلامهیچ کس هیچ نظری درباره اینکه کنسول من فلشم رو نمیشناسه نداره ؟؟؟
سلامسلام
من یه کنسول لانچ دارم (هیتاچی) که بن شده خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم ولی دیروز آپدیتش کردم به دشبورد جدید، بعد فیفا رو گذاشتم کنسول هنگ کرد بعد از چند بار ریست کردن یک (1) چراغ قرمز روشن شده و رو صفحه نوشت Error E71
دوستان میشه بگید مربوط به چی میشه؟ مربوط به gpu هست؟
ممنون.
ویرایش:
من یه سرچی کردم
E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.
نوشته به خاطر آپدیت دشبورده
-=Console Reset Codes--.
Clear All Installed Game Updates and Console Cache
1. Go to the "system" blade
2. Select "memory"
3. Press Y on the HD symbol
4. Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
5. A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
6. Select Yes
Clear Any Failed system updates that cause the console to error.
1. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
2. While holding the sync button press the power button to turn on the console
3. Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
4. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally
حالا اهل فن این واقعا مربوط میشه به آپدیت یا شماره ارور اشتباهی هم میده ؟ (یه چند باری تو صفحه استارت کنسول هنگ کرد و یه چند باری هم تو گیم)
این احتمال وجود نداره که کلا آپدیت جدید این بلا رو سر کنسول من درآورده باشه؟(با توجه به اینکه هیتاچی فکر کنم الان خیلی کم باشه)؟
آخرین باری که روشنش کردم سالم بود! (البته برمیگرده به 7-8 ماه پیش)
دوستان باطری دسته ها خیلی زود تموم میشه...کسی قیمت باطری شارزی برای دسته رو میدونه؟؟
سلام
داداش همه جورش هست بستگی داره چه قد بخوای خرج کنی
به نظره من بهترین راه اینه سیم دارشو بگیری یا کیتشو که راحت بشی
یعنی میگی برم یه دسته سیم دار بگیرم؟؟؟ نه میخام اینارو باطری شارزی بزنم روشون بهتره...قیمت از چند شروع میشه..چجورین کلا؟؟