سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
هردوروش روامتحان کردم نشد.
کلا وقتی هاردرودرمیارم جواب میده
چکار کنم

عجیبه.. اگه واقعا با تعویض دیسک مشکلت برطرف نشده احتمالا مشکل از هارد هست. اما اینطور مشکل ها معمولا به خاطر دیسک است و با تعویض دیسک و خرید از یه جای معتبر مشکل برطرف میشه...

از این سایتی که براتون فرستادم بازی رو روی دیسک ورباتیم بخرید ببینید چطور میشه....

عجیبه.. اگه واقعا با تعویض دیسک مشکلت برطرف نشده احتمالا مشکل از هارد هست. اما اینطور مشکل ها معمولا به خاطر دیسک است و با تعویض دیسک و خرید از یه جای معتبر مشکل برطرف میشه...

از این سایتی که براتون فرستادم بازی رو روی دیسک ورباتیم بخرید ببینید چطور میشه....
اسم سایت رو نگفتی؟
بازی رو رو فلاش که میریزم درسته ولی البته هارد اصلی رو باید در بیارم.
کلاباحظورهاردمشکل داره

اسم سایت رو نگفتی؟
بازی رو رو فلاش که میریزم درسته ولی البته هارد اصلی رو باید در بیارم.
کلاباحظورهاردمشکل داره

با این اوصاف فکر کنم هاردت مشکل داره.

سایت رو واست فرستادم
WWW.360Shop.IR

حتما رو دیسک ورباتیم بگیر وضعیت رو چک کن. درست نشد مشکل از هاردته

سلام به بچه های گل بازی سنتر
بچه ها الان یه مشکلی واسه کنسولم پیش اومده و اون اینه که بازی های جدید رو نمیخونه البته آپدیتش
2.0.9199.0 هست
البته جدیدا هر کاری میکنم با فلاش نمیتونم که آپدیتشو عوض کنم چون اصلا اون صفحه ی مربوط به آپدیت ظاهر نمیشه
ممنون میشم که یکی کمکم کنه

سلام به بچه های گل بازی سنتر
بچه ها الان یه مشکلی واسه کنسولم پیش اومده و اون اینه که بازی های جدید رو نمیخونه البته آپدیتش
2.0.9199.0 هست
البته جدیدا هر کاری میکنم با فلاش نمیتونم که آپدیتشو عوض کنم چون اصلا اون صفحه ی مربوط به آپدیت ظاهر نمیشه
ممنون میشم که یکی کمکم کنه
شاید Firmware دستگاه به روز نیست !!!!!!

سلام من هارد کنسول قبلیم رو گزاشتم رو ایکس باکس جدیدم و هر وقت روشن می کنم و می خوام user رو انتخاب کنم یک صفحه میاد که نوشته sign in تو ایکس باکس لایو یا later که من بعدا رو میزنم لطفا به طور کامل توضیح بدین.

سلام
آقا کنسول من فلشم رو نمیشناسه
فرمتش رو fat32 کردم و اسمش رو هم default کردم , usb2.0 هم هست
ولی اصلا شناسایی نمیشه !:(
دلیلش چیه ؟

دوستان من هم همین مشکل رو دارم. مدت زیادی بود که دستگاهم رو آپدیت نکرده بودم حالا
هم طبق دستور العمل کار ها رو انجام میدم اما دستگاه هیچ عکس العملی انجام نمیده.

چیکار باید کرد ؟؟؟ ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید

من این مشکل رو هم روی xbox دارم هم روی ps3 ولی چون روی xbox بیشتر بود اینجا پرسیدم
من کنسول رو با کابل HD وصل کردم. مدل کابل هم HDMI هست. یعنی اسمی که روشه همینه.
ارزون هم خریدم. 8 تومن.
تلویزیون هم LED Samsung هست. ولی به شدت مشکل افت فریم دارم. توی همه بازی ها! حتی توی دمو های بین بازی Fable III !!! ایراد از چیه؟ کابل؟؟؟ چرا؟؟؟

من این مشکل رو هم روی xbox دارم هم روی ps3 ولی چون روی xbox بیشتر بود اینجا پرسیدم
من کنسول رو با کابل HD وصل کردم. مدل کابل هم HDMI هست. یعنی اسمی که روشه همینه.
ارزون هم خریدم. 8 تومن.
تلویزیون هم LED Samsung هست. ولی به شدت مشکل افت فریم دارم. توی همه بازی ها! حتی توی دمو های بین بازی Fable III !!! ایراد از چیه؟ کابل؟؟؟ چرا؟؟؟
اگه اشتباه نکنم ورژن کابل باید زیر 1.3 باشه ..درسته؟
البته ممکنه 1.2 هم نباشه چون Xbox روی این ورژن هم جواب میده...
یه نیگا بنداز ببین ورژن کابلت چنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or