سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام...
من وقتی تاریخ دستگاه درست میکنم بعد یکی دوبار ریست کردن دستگاه تاریخ به همون حالت اولش برمیگرده....مشکل از کجاست؟

اگر از برق بکشی بیرون اینطوری میشه.

سلام دوستان...
من امروز دیسک بازی halo رو تو کنسول گذاشتم ولی درایورم دیسک رو نخوند و بجای اینکه واسم play dvd بنویسه open try نوشت دیگه صدای عجیبی از درایو میاد وقتی دیسک بازی halo رو بذارم نوع دیسک وربایتروم و بازی هم روی هارد هست...بازیهای دیگه رو گذاشتم هیچ مشکلی نداشتند

سلام دوستان...
من امروز دیسک بازی halo رو تو کنسول گذاشتم ولی درایورم دیسک رو نخوند و بجای اینکه واسم play dvd بنویسه open try نوشت دیگه صدای عجیبی از درایو میاد وقتی دیسک بازی halo رو بذارم نوع دیسک وربایتروم و بازی هم روی هارد هست...بازیهای دیگه رو گذاشتم هیچ مشکلی نداشتند

خوب مشکل از اون دیسک هست برو یک دست بشورش ببین درست میشه.

برو رزولیشن رو تو دستگاه تغییر بده ببین چی میشه
این کابل HDMI هم بعضی وقتها قاطی میکنی یک دوبار از اول بزنش جا ببین چی میشه..؟

اگه منظورت از رزولیشن همین 1080i یا 1080p هستش تا حالا 10 بار عوض کردم فر قی نکرده
کابل hdmi هم تا حالا 100 بار باز و بسته اش کردم
از اول هم که خریدم اینجوری بود باید چیکار کنم

اگه منظورت از رزولیشن همین 1080i یا 1080p هستش تا حالا 10 بار عوض کردم فر قی نکرده
کابل hdmi هم تا حالا 100 بار باز و بسته اش کردم
از اول هم که خریدم اینجوری بود باید چیکار کنم

با کابل دیگری به TV یا مانیتور وصل کن اگر بازم مشکل داشت شاید سخت افزاری باشه

من روش هاي مختلفي که براي اتصال به هارد ديسک کنسول وجود داره رو مطالعه کردم و بهترين راه حل در حاضر حاضر براي من اتصال از طريق ّFTP هست، منتها هر کاري مي کنم کانکت نميشه! آيا ميتونه دليل اين امر بخاطر کپي خور بودن (iXtreme) باشه؟ چون قبلا جايي خوندم که کنسول هاي مد شده ديگه قابليت اتصال از طريق FTP وجود نداره. ممنون ميشم اگه از دوستان کسي در اين مورد اطلاعاتي داره من رو راهنمايي کنه.

البته اين يکي سؤالم خيلي مرتبط با اين تاپيک نيست اما گفتم در ادامه همين سؤال اين رو هم مطرح کنم. در حال حاضر من هيچ فروشگاه آنلاين يا ... رو براي فروش Live Card يا Microsoft Points پيدا نکردم و ظاهرا فروشگاه بازي سنتر هم ديگه فروش اين کارت ها رو نداره، اگه در اين مورد هم راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم. در حال حاضر من 1200 مايکروسافت پوينتز جهت خريد و دانلود بازي Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 احتياج دارم، به همين خاطر اين مورد رو سؤال کردم.

آخرین ویرایش:
موضوع کارت Microsoft Points حل شد. يک فروشگاه آنلاين پيدا کردم، فقط الان سؤال ديگه اي که برام پيش اومده اينه که من بايد کارت آمريکا رو بگيرم يا اروپا؟ با در نظر گرفتن اينکه براي اکانت لايو من کشور رو آمريکا انتخاب کردم در حالي که ريجن دستگاه PAL (اروپا) هست. ممنون ميشم اگه در اين مورد راهنمايي بفرماييد.

راستي مشکل اولي هم هنوز حل نشده، دوستان متخصص در زمينه XBOX 360 ممنون ميشم اگه در اين مورد اظهار نظر کنند ;)

موضوع کارت Microsoft Points حل شد. يک فروشگاه آنلاين پيدا کردم، فقط الان سؤال ديگه اي که برام پيش اومده اينه که من بايد کارت آمريکا رو بگيرم يا اروپا؟ با در نظر گرفتن اينکه براي اکانت لايو من کشور رو آمريکا انتخاب کردم در حالي که ريجن دستگاه PAL (اروپا) هست. ممنون ميشم اگه در اين مورد راهنمايي بفرماييد.

راستي مشکل اولي هم هنوز حل نشده، دوستان متخصص در زمينه XBOX 360 ممنون ميشم اگه در اين مورد اظهار نظر کنند ;)
هر کشوری رو که برای لایو انتخاب کردی همونو بگیر اگه امریکا رو موقع ثبت نام وارد کردی پس امریکا ;)

هر کشوری رو که برای لایو انتخاب کردی همونو بگیر اگه امریکا رو موقع ثبت نام وارد کردی پس امریکا ;)
ممنون از راهنمايي شما. فردا کارت رو خريداري ميکنم.

راجع به سؤال اول هم هنوز به جواب نرسيدم، کسي راجع به نحوه اتصال از طريق FTP هيچ اطلاعاتي نداره در اختيار من قرار بده!؟

سلام دوستان !
ایکس باکس من 1 سال بود که خاک می خورد و آخرین بازی ای هم که باهاش انجام دادم دیرت 2 بود . از اون موقع دیگه بازی نکردم تا چند روز پیش که Mafia2 , Blur و GTA:LCS رو گرفتم . جی تی ای رو که با هارد آورد و اجرا کرد. البته چند بار تا حالا تو بازی هنگ کرده و تنها راهش هم خاموش کردن کنسول بوده .حالا نمی دونم مشکل از بازی ــه یا دستگاه من .
مافیا 2 رو هم وقتی گذاشتم تو دستگاه ، خواست که آپدیت کنه ، 1 بار آپدیت کرد و ریستارت شد و دوباره خواست که آپدیت کنه ولی این بار کنسلش کردم.
ولی وقتی بدون هارد بازی می کنم اصلا آپدیت نمی خواد و بازی اجرا میشه . باید چی کار کنم ؟ درایوم هم Hitachi/LG هست .

سلام دوستان من می خوام گیمرتگ بسازم بعد از صفحه ای نام گیمرتگ رو وارد می کنم یه صفحه داره 4تا گزینه داره اگه کسی میدونه کمک کنه اولین بار میخوام گیمر تگ بسازم
last 4 digits card
full name
phone number
postal code

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or