سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من می خوام گیمرتگ بسازم بعد از صفحه ای نام گیمرتگ رو وارد می کنم یه صفحه داره 4تا گزینه داره اگه کسی میدونه کمک کنه اولین بار میخوام گیمر تگ بسازم
last 4 digits card
full name
phone number
postal code

باید یه ادرس ، تلفن و ....... یه کشور خارجی مثل امریکا یا انگلیس بنویسی تو انجمن بگردی پیدا میکنی ادرس

سلام دوستان !
ایکس باکس من 1 سال بود که خاک می خورد و آخرین بازی ای هم که باهاش انجام دادم دیرت 2 بود . از اون موقع دیگه بازی نکردم تا چند روز پیش که Mafia2 , Blur و GTA:LCS رو گرفتم . جی تی ای رو که با هارد آورد و اجرا کرد. البته چند بار تا حالا تو بازی هنگ کرده و تنها راهش هم خاموش کردن کنسول بوده .حالا نمی دونم مشکل از بازی ــه یا دستگاه من .
مافیا 2 رو هم وقتی گذاشتم تو دستگاه ، خواست که آپدیت کنه ، 1 بار آپدیت کرد و ریستارت شد و دوباره خواست که آپدیت کنه ولی این بار کنسلش کردم.
ولی وقتی بدون هارد بازی می کنم اصلا آپدیت نمی خواد و بازی اجرا میشه . باید چی کار کنم ؟ درایوم هم Hitachi/LG هست .

واسه اولی باید بگم که مشکل از بازی فقط باید با هارد بازی کنی با خوده dvd هی گیر میکنه

برا دومی باید بگم من که خواستم بازی کنم اپدیتی ازم نخواست :|

سلام دوستان من می خوام گیمرتگ بسازم بعد از صفحه ای نام گیمرتگ رو وارد می کنم یه صفحه داره 4تا گزینه داره اگه کسی میدونه کمک کنه اولین بار میخوام گیمر تگ بسازم
last 4 digits card
full name
phone number
postal code
باید یه ادرس ، تلفن و ....... یه کشور خارجی مثل امریکا یا انگلیس بنویسی تو انجمن بگردی پیدا میکنی ادرس
ميتوني مثلا اين آدرس رو استفاده کني: http://www.zip-codes.com/search.asp...ty2=New+York&fld-state2=NY&srch.x=49&srch.y=9

سلام.
مشکل من این بود
سلام.
من چند وقتی هست که وقتی Aرو میزنم که درایور کنسول بیاد بیرون مینویسه openingصدا هم میده ولی باز نمیشه دو سه بار که اینکارو میکنم باز میشه!!!چش شده؟؟؟(البته وقتی که بازی درون دستگاه هست و با xمیاد بیرون خیلی راحته!!توی بازی هم مشکلی نداره.)
قبلا دوستان گفتن که کش رو دربیارم و... من نمیتونم این کارارو بکنم!!آیا فروشگاهی هست که این کارو بکنه؟چقدر میگیره؟میشه کلا یهdvdromجدید خرید؟خوبش چنده؟
اگه به سولای بالا جواب دادید به اینم جواب بدید.
بعد از اینکه انشاال..مشکل حل شد چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه؟

سلام بر شما
دوستان یک سوال اساسی و مهم دارم خواهش می کنم به محض این که دیدینش با پاسختون کمکم کنید.
من درایو دستگاهم خرابه و فروشگاهی هست که می گه با 55 هزار یک درایو لایت ان می زاره برام. ولی می خواستم بپرسم اولا تو سایت های خارجی نوشته این درایو 75 دلاره پس چه جوریه که ایران ارزون تر می دن! دوما از کجا می تونم بفهمم درایوی که برام گذاشته لایت ان هستش و مهم تر این که درایو نو است و کار کرده نیست. و به نظر شما 55 هزار قیمت مناسبی هست (در مشهد) عجیبه که وقتی با بعضی فروشگاه های تهران تماس گرفتم می گفتن 70 تومان

کمک

با سلام
من میخواستم بدونم اماره خرابی jasper چقدره؟
من elite jasper دارم هم فن رو gpu hedsink+ هست هم 2تا توری هارو بریدم و تونل کشی کردم و درزهارو گرفتم
فن ها هم تا الان 12v بود (داخلی dvd)که بعد از خرید ps3 به این پی بوردم که صداش خیلی زیاده همیه فن هارو وصل کردم به جای فن خودش البته همرو به gpu سوکت میخواستم ببینم از نظر بچه هائی که تجروبش رو دارن موشکل نداره؟
1.این که 3تا فن به 1 سوکت از 2تا سوکت فن ها وصل مشکل نداره؟برق کم نمیاره؟(امپر؟a)
2.سنسوره دور فن ها cpu با gpu فرق داره؟سنسور 5.7.9.12v مثلا cpu 7v کار کنه gpu 9v یا اینکه جفتش یکی هست؟(خودم فکر میکنم یکی هست)
3.میخواستم بدونم fan cpu به سوکت خودش وصل کنم و gpu و fan خارجی رو به سوکت gpu یا لازم نیست و همینجوری فرقی نمیکنه؟
دمای کنسول هم تغریبا سابته و بالا نمیره حس میکنم cpu حرارتش بیشتر از gpu هست
عکس کارامم هست
1824109-b.jpg

1820772-b.jpg

1820773-b.jpg

1820780-b.jpg

با سلام
من elite jasper دارم هم فن رو gpu hedsink+ هست هم 2تا توری هارو بریدم و تونل کشی کردم و درزهارو گرفتم
فن ها هم تا الان 12v بود (داخلی dvd)که بعد از خرید ps3 به این پی بوردم که صداش خیلی زیاده همیه فن هارو وصل کردم به جای فن خودش البته همرو به gpu سوکت میخواستم ببینم از نظر بچه هائی که تجروبش رو دارن موشکل نداره؟
1.این که 3تا فن به 1 سوکت از 2تا سوکت فن ها وصل مشکل نداره؟برق کم نمیاره؟(امپر؟a)
2.سنسوره دور فن ها cpu با gpu فرق داره؟سنسور 5.7.9.12v مثلا cpu 7v کار کنه gpu 9v یا اینکه جفتش یکی هست؟(خودم فکر میکنم یکی هست)
3.میخواستم بدونم fan cpu به سوکت خودش وصل کنم و gpu و fan خارجی رو به سوکت gpu یا لازم نیست و همینجوری فرقی نمیکنه؟
عکس کارامم هست
آمار خرابی جسپر نزدیک به صفره.
هر چی بیشتر دستکاری بشه و از استاندارد در بیاد هم احتمال خرابی اش بالاتر می ره فقط.
اون کارا برای فالکون و قبل اون بود.
elite تون چرا کیسش سفیده؟

سلام بر شما
دوستان یک سوال اساسی و مهم دارم خواهش می کنم به محض این که دیدینش با پاسختون کمکم کنید.
من درایو دستگاهم خرابه و فروشگاهی هست که می گه با 55 هزار یک درایو لایت ان می زاره برام. ولی می خواستم بپرسم اولا تو سایت های خارجی نوشته این درایو 75 دلاره پس چه جوریه که ایران ارزون تر می دن! دوما از کجا می تونم بفهمم درایوی که برام گذاشته لایت ان هستش و مهم تر این که درایو نو است و کار کرده نیست. و به نظر شما 55 هزار قیمت مناسبی هست (در مشهد) عجیبه که وقتی با بعضی فروشگاه های تهران تماس گرفتم می گفتن 70 تومان

ببین واقعاً درایو خرابه یا لنزش؟ چون 90% خرابی مربوط به لنزش هست که با 10-15 هزار تومان قابل تعویضه و نیاز به تعویض درایو و ... نداره

آمار خرابی جسپر نزدیک به صفره.
هر چی بیشتر دستکاری بشه و از استاندارد در بیاد هم احتمال خرابی اش بالاتر می ره فقط.
اون کارا برای فالکون و قبل اون بود.
elite تون چرا کیسش سفیده؟

کیسش مشکیه این کارائیه که برای بچهای دیگه کردم کنسول خودمم همین شکلیه و همه این کارائی که میبینید روش کردم دوربین ندارم عکس بگیرم
باز بقیه هم نظر بدن ممنون میشم

دوستان من دستگام ارکید جاسپر هست وامروز بعد یه ربع بازی سه چراغ داد البته بدش که خاموش کردم دوباره روشن کردم درست شد از قوی وضعیف شدن برق هم نبود چون محافظ داره .کلا می خوام بدونم جای نگرانی هست یانه

دوستان من دستگام ارکید جاسپر هست وامروز بعد یه ربع بازی سه چراغ داد البته بدش که خاموش کردم دوباره روشن کردم درست شد از قوی وضعیف شدن برق هم نبود چون محافظ داره .کلا می خوام بدونم جای نگرانی هست یانه

اگه دیگه تکرار نشد نه جای نگرانی نداره ولی مراقب باش.

سلام بر شما
بازی فیفا11 رو که شروع میشه واسه بازی کردن ,بعداز 15 ثانیه صدای خبرنگاروتماشاچی ها میره وبازی کند و یواش یواش ومثل حالتی که گیرمیکن وول میکنه پیش میره.
(واسه بازیهای دیگه وجدید این مشکل رو ندارم ,فقط واسه fifa 11 اینجوریه)
بعد که هاردرودراوردم بازی کردم درست شد.
هاردروفرمت کردم ولی درست نشد.
مشکل از کجاست؟
کمکم کنید؟

آخرین ویرایش:
سلام بر شما
بازی فیفا11 رو که شروع میشه واسه بازی کردن ,بعداز 15 ثانیه صدای خبرنگاروتماشاچی ها میره وبازی کند و یواش یواش ومثل حالتی که گیرمیکن وول میکنه پیش میره.
(واسه بازیهای دیگه وجدید این مشکل رو ندارم ,فقط واسه fifa 11 اینجوریه)
بعد که هاردرودراوردم بازی کردم درست شد.
هاردروفرمت کردم ولی درست نشد.
مشکل از کجاست؟
کمکم کنید؟

اگه با پاک کردن بازی از روی هارد و نصب مجدد مشکلتون برطرف نشد. بدون نصب بازی در هارد تست کنید ببینید مشکل داره یا نه؟ اما پیشنهاد میکنم بازی را از یه جای معتبر بگیرید. از شهر خودتون بازی رو نگیرید.
با سلام
عکس کارامم هست

کار از محکم کاری عیب نمیکنهو منم همه کار روی جسپر در آوردم . کولینگش کنی خیلی بهتره.

فقط یه مسئله هست اونم اینه که شما برق رو از منبع داخلی گرفتید. جسپر کلش 150 تا برق داره. کم میاره ها. مخصوصا اینکه از DVD گرفتید. پیشنهاد میکنم از یه آداپتور واسه تامین برق استفاده کنید
نکته آخر هم بهتره 10 درصد از سطح هیدسینک ها را نپوشونی...

اگه با پاک کردن بازی از روی هارد و نصب مجدد مشکلتون برطرف نشد. بدون نصب بازی در هارد تست کنید ببینید مشکل داره یا نه؟ اما پیشنهاد میکنم بازی را از یه جای معتبر بگیرید. از شهر خودتون بازی رو نگیرید.
سلام
هردوروش روامتحان کردم نشد.
کلا وقتی هاردرودرمیارم جواب میده
چکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or