داشتم بازی می کردم یه ثانیه برق رفت دستگام 3 چراغ شد.بعد که خاموشو روشنش کردم درست شد.مشکلی پیش اومده براش؟
من الان دو روزه وقتی xbox رو روشن میکنم بعد از 4 دقیقه فیریز میکنه من خودم حدس میزنم دیگه کارش تمومه (اخه سه چراغه هم نمیده خیالمو راحت کنه )..............
حالا نظرتون چیه ؟ امیدی هست ؟
اره هم فالکون هم باره اولشه (بدمصب روش همه کاری هم کرده بودیم هم 12ولت کرده بودیم هم sm ) ............اگه فالکون است و بار اولش است که اینطور شده است!
درست میشه و تا چند ماهی هم واستون کار میکنه!
اما انتظار نداشته باشید که برای همیشه بمونه!
اره هم فالکون هم باره اولشه (بدمصب روش همه کاری هم کرده بودیم هم 12ولت کرده بودیم هم sm ) ............
حالا بگو این بدمصب رو چکارش کنم ؟
باید x-clamp بشه ؟؟؟؟؟بهتره بدیش به آقا میثم تا برات تعمیرش کنه! (اما فکر نکنم دیگه بیشتر از 5 ماه واست کار کنه)
اگه من به جای شما بودم :
این کنسول را اول تعمیر میکردم و بعد مستقیم میفروختمش! بعد چندتا از بازی هام را میزاشتم روش و یه ارکید جسپر میخریدم!
باید x-clamp بشه ؟؟؟؟؟
من فقط تا اخرای خرداد سال دیگه کارش دارم تا اون موقع میشه زنده نگهش داشت ؟؟؟
سلام
چند وقتیه درایو کنسولم مشکل عجیبی پیدا کرده!!
وقتی دکمه open رو میزنم وا نمیشه و باید چند بار بزنم تا وا بشه و بعضی اوقات هم که وا میشه تا میام دیسک بزارم خودش بسته میشه!! اما بازیها را خیلی راحت میخونه...
مشکل از چیه؟؟؟ :confused:
سلام
چند وقتیه درایو کنسولم مشکل عجیبی پیدا کرده!!
وقتی دکمه open رو میزنم وا نمیشه و باید چند بار بزنم تا وا بشه و بعضی اوقات هم که وا میشه تا میام دیسک بزارم خودش بسته میشه!! اما بازیها را خیلی راحت میخونه...
مشکل از چیه؟؟؟ :confused:
شما اول قاب جلوی xbox رو باز کن بعد یک سوراخ به شکل زیر میبینی اگه سیم سفید بود benq هست اگه قرمز بود sumsung اگه زرد بود lite-on هست .درود!
من از کجا میتونم بفهمم درایور XBOX م چه مدلیه؟:confused:
دستگام Arcade Jasper هست !
از کدوم سوراخ؟!شما اول قاب جلوی xbox رو باز کن بعد یک سوراخ به شکل زیر میبینی اگه سیم سفید بود benq هست اگه قرمز بود sumsung اگه زرد بود lite-on هست .
برای باز کردن قاب جلو با ناخن از بالا و از پایین خار هاش رو آزاد کن به راحتی در میاد .:biggrin1: