سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آداپتور من دو شاخه و بعد از قطع کردن برق تا یک دقیقه ای روشن میمونه.حالا اگه برق بره کنسول خاموش میشه یا یک دقیقه فرصت داریم تا خاموش کنیم؟
در ضمن احتیاجی به محافظ هست یا نه؟

ممنون:)

آداپتور من دو شاخه و بعد از قطع کردن برق تا یک دقیقه ای روشن میمونه.حالا اگه برق بره کنسول خاموش میشه یا یک دقیقه فرصت داریم تا خاموش کنیم؟
در ضمن احتیاجی به محافظ هست یا نه؟

ممنون:)

این عادی هست.خود آداپتور محافظ داره و برای همین روشن می مونه تا 1 دقیقه...
زمانی که برق بره دستگاه چند ثانیه بعد خاموش میشه اما چون داخل این آداپتور محافظ هست خطری کنسول رو تهدید نمی کنه اما به مرور زمان این آداپتور ممکنه ضعیف بشه.

اره ! محافظ لازمه اوضاع برق هم که تقریبا هرروز ظهر میره !!! مدل سارا خوبه ! 7-8 تومان هم هست 4 تا وسیله هم میشه وصل کرد
پدرام جان برای من که همون لحظه میره؟!

اره ! محافظ لازمه اوضاع برق هم که تقریبا هرروز ظهر میره !!! مدل سارا خوبه ! 7-8 تومان هم هست 4 تا وسیله هم میشه وصل کرد
پدرام جان برای من که همون لحظه میره؟!

اگر نگاه کنی برق که میره خود کنسول مثلا 3 ثانیه دیرتر خاموش میشه ولی خوب بخوای کلی حساب کنی آره همون لحظه خاموش میشه.من چند هفته پیش که داشتم بازی می کردم یهو برق رفت و دیدم که کنسول بعد از این که TV خاموش شد برق ازش خارج شد.
کلا ذات XBox 360 همینه...اگر دیده باشید سرعت پاسخگوییش برای خاموشی کامل پایین هست و 2-3 ثانیه طول میکشه تا کامل خاموش بشه.
محافظ هم همیشه نمی تونه محافظت کنه ولی خوب چون سارا مارک خوبیه داشتنش بد نیست ولی چون جلوی کنسول قرار میگره(یعنی سر راه برقی که به کنسول میاد) باعث میشه آداپتور خیلی دیر تر ضعیف بشه. ;)

ببخشید وقتی سه چراغ شماره یک و دو و سه به رنگ قرمز در میان مشکل چیه؟ چند بار اینطوری شده ولی بعدا بعد چند دیقه درست میشه. علتش چیه؟

بستگی داره توی تلویزیون چه اروری به شما نشون بده...عدد ارور رو بگید تا دلیلش رو براتون من یا دوستان دیگه مطرح کنیم...

پدارم جان فقط شماره های 1و 2 و 3 کنسول قرمز شدن. اگه مربوط به داغ شدن کنسول بود شماره 1 و 3 و 4 روشن میشدن. رو تلویزیون هیچ علامتی نمیاد که...

اگر توی 10-15 صفحه قبل بگردی یکی از دوستان گفته که چطوری می تونی ارور رو در بیاره که چه عددی هست.هر عددی بود بذار اینجا تا دلیلش اگر مطرح شده باشه بهتون گفته بشه.

کدهای Overheating رو این‌جا می‌نویسم:
0010 over heating
0011 over heating - If you are receiving this error after disassembling your console make sure to all 8 of the heatsync screws are tightened securely to the board/heatsink holes.
0012 over heating
0013 over heating
0020 (Not yet known, possibly overheating)
0022 GPU Error / GPU Overheating
0103 CPU Error/ CPU Overheating
0110 Memory Error / Memory Overheating

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or