Niko Bellic 2
کاربر سایت
سلام پدرام ( دیگه نمیگم پدرام جان چون تو رو دوست خودم میدونم )
یه سوال دارم
بدون در نظر گرفتن مسائل دیگه ، فقط از لحاظ خراب نشدن و مشکل به هم نزدن PS3 بهتره یا 360 ؟
پدرام جان راست ميگه از نظر كيفيت توي ساخت دستگاه هيچ كنسولي به پاي پلي3 نميرسه.اما 360 هم يك خصوصياتي داره كه پلي3 نداره.سلام پدرام ( دیگه نمیگم پدرام جان چون تو رو دوست خودم میدونم )
یه سوال دارم
بدون در نظر گرفتن مسائل دیگه ، فقط از لحاظ خراب نشدن و مشکل به هم نزدن PS3 بهتره یا 360 ؟
ّبا اجازه آقا پدرام
همون طور که آقا مهدی گفت از هارد نیست و از شل شدن پایه های هیتسینک هست (مال بنده هم همین طور شده بود)
PS3 بهتره چون مشکل گرمایی نداره و من تا به حال مشکل حاد ندیدم توش.
اما خوب XBox 360 جدا از این مشکلاتش خیلی کنسول خوبیه...
سلام پدرام
سه چراغه دستگاهمو درست کردم
اما اون پرفایل اصلی هنوز بر نگشته ، بخاطر این برام مهمه چون نوزده هزار تا اچیومنت دارم توش و از طرفی تو LIVE بکاپ گرفته نشده چون کنسولم بسته شده
بگذریم
اینو بگم که من پرفایلمو پاک نکردم تو حالت سه چراغه خودش غیب شد.
وقتی میرم تو قسمت مموری و از اونجا توی گیمر پروفایل همه پرفایلها هستند و یکی دیگه با همون شکلی که مال من بود ( که پاک شده )فقط جای اسمش نوشته CORRUPTED PROFILE و چون خیلی اچیومنت از این حرفا توشه حجمشو زده 9mb که معلوم میشه پرفایل وجود داره
میخواستم بدونم میدونید چطوری می تونم از حالت Corrupted profile درش بیارم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
یعنی باید بیخیال 3 سال بازی کردن بشم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
درود
- من هروقت کنسولمو خاموش و برقشو قطع میکنم تاریخ و ساعتش ریست میشه ! این طبیعیه ؟!
- 1سوال دیگه داشتم که قبلا یجا دیگه پرسیده بودم :
دوتا بازی arcade روی هاردم هست که وقتی اجراشون میکنم این پیغام میاد :
this game does not support
pal-50. please change your
display setting to pal-60. to
change your setting, in system,
select console setting, display.
توی display setting هم چیزی که به این ربط داشته باشه نیست !!
این معنیش چیه ؟
===
ممنون./
من دیروز داشتم بازی میکردم برق کم و زیاد شد چون محافظ دارم چند دقیقه بعد که روشن شد کنسولم سه چراغ شده بود (تازه 10 دقیقه بود بازی میکردم) منم خاموشش کردم از برق کشیدم بعد به فاصله چند ثانیه دوباره روشنش کردم درست شد 2 ساعتم بازی کردم میخواستم بدونم با توجه به این که کنسولم الیت (برد فالکون) هست به نظرتون لازمه بفروشمش ....