baro-bach
کاربر سایت
سلام من بازیهام ظرفیت 1 هستش آپدیت دستگاهم 8 آپدیت بازی pss21 ورژن 1.5 را دانلود کردم ریختم تو دستگاه ولی آپدیت بازی آجرا نمیشه و بازی روی دیتا پک 2 هستشچون این آپدیت جدید بروی فریمور 8.3 عرضه شده اگر فریمور دستگاه را با فلش بصورت آفلاین اپدیت کنم به 8.3 ایا بازیهام قفل میشه؟ نمیدونم کجای کارم اشتباه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون
سلام
آپدیت فرمویر ربطی به قفل شدن نداره
مسئله ای که باعث میشه بازی هات قفل بشه اتصال به اینترنت هستش
من متوجه مشکلت نشدم
فرمویرت رو آپدیت کن اگر باز مشکلی بود بیا بگو (از طریق بایوس و بدون اتصال به اینترنت)
سلام دوستان من اکانت گرفتم بردم بیرون واسه دیتا گفتن ما آپدیت نداریم وقتی که زدی رو دانلود همه آپدیتارو هم گرفتی
سوالم اینه چجوری آپدیتو نگیرم؟
یکی از مغازه دارا گفت وقتی اکانت گرفتی بازیو زدی رو دانلود همون موقع که اومد تو لیست دانلود و زده calculation متوقف کنی دیگه آپدیت نمیاد
یعنی همون وقتی که تو لیست دانلود اسم بازی هست ولی هنوز تو داشبورد کنسول نیومده
سلام
دوست عزیز من یه متنی اون بالا نوشتم داخلش یه توضیحاتی در این باره هست
اما دوباره برات توضیح میدم
وقتی داری بازی هارو از داخل اکانت روی کنسول اد میکنی اون لحظه که میزنی روی دانلود و بازی روی کنسول اد میشه اگر بتونی خیلی سریع قبل از دانلود شدن حتی 1% از لیست نوتیفیکیشن دانلود بازی رو متوقف کنی به احتمال زیاد بازی اطلاعات رو از سرور نمیگیره و نمیفهمه که الان براش آپدیت اومده
مغازه دارها برای اینکه سریع بتونن این کار رو بکنن به جای اضافه کردن بازی ها از داخل کنسول؛ از مسیر سایت استفاده میکنن
به این صورت که وارد سایت psn میشن و وارد اکانتی که میخوان بازی هاشو روی کنسول اضافه کنن و از اونجا میزنن روی دانلود بازی و از اونور در کنسول در بخش نوتفیکیشن منتظر هستن تا بازی اضافه بشه و بمحض اومدن بازی تو لیست اون رو متوقف میکنن
این نصف راه بود
در ادامه وقتی میخوای دیتای بازی رو به واسطه برنامه psx نصب کنی باز هم نباید بزاری در لحظه اول بازی بتونه اطلاعات رو از سرور چک کنه
روشش هم به این صورت هست که بعد از راه اندازی psx داخل کنسول از تنظیمات تیک اینترنت رو برمیداری و به نوتیفکیشن میری و بازی رو میزنی دانلود بشه چون اینترنت قطع هستش در چند لحظه اول که بازی میخواد اطلاعات سرور رو چک کنه ناموفق میمونه و متوجه نمیشه که آپدیتی اومده و بعدش که تیک نت رو میزاری بدون آپدیت بازی شروع بع نصب میکنه
نکته: اگر تمام این مراحل رو انجام دادی و باز دیدی داخل psx بازی داره درخواست آپدیت میکنه احتمالا موقعی که بازی هارو اضافه کردی یکم دیر تونستی دانلود رو متوقف کنی و بعضی از بازی ها مانند daysgone کلا بدون آپدین نصب نمیشن
تو مطلب بالایی تمامی مسائل رو که شاید برات سوال بشه رو توضیح دادم.