وقتی داری دیتا انتقال میدی برو داخل تب settingدرود دوستان
برای من برنامه psx بعد از انتقال حدود ۱۰ یا ۱۵ گیگ از دیتا stop working میده و باید برنامه رو ببندم دوباره باز کنم راه حلی دارین؟و اینکه ایا راهی هست که سرعت انتقال دیتا از ده مگ بیشتر بشه با لپتاپ؟
در مورد سوال دومت اگه اشتباه نکنم از لحاظ سخت افزاری پورت سیستمتون باید ۱۰۰۰ باشه تا ۴۰،۵۰مگ سرعت انتقال بهتون بده و دیتا روی ssd باشه تا با بیشترین سرعت انتقال پیدا کنهدرود دوستان
برای من برنامه psx بعد از انتقال حدود ۱۰ یا ۱۵ گیگ از دیتا stop working میده و باید برنامه رو ببندم دوباره باز کنم راه حلی دارین؟و اینکه ایا راهی هست که سرعت انتقال دیتا از ده مگ بیشتر بشه با لپتاپ؟
ممنون،اخه بعضیا نوشتن کابل cat 6 سرعت انتقال رو بیشتر میکنه آیا فقط تعویض کابل لن تاثیری داره؟در مورد سوال دومت اگه اشتباه نکنم از لحاظ سخت افزاری پورت سیستمتون باید ۱۰۰۰ باشه تا ۴۰،۵۰مگ سرعت انتقال بهتون بده و دیتا روی ssd باشه تا با بیشترین سرعت انتقال پیدا کنه
بله کابل خیلی تاثیر دارهممنون،اخه بعضیا نوشتن کابل cat 6 سرعت انتقال رو بیشتر میکنه آیا فقط تعویض کابل لن تاثیری داره؟
بعد از اینکه اکانت رو وارد کردی و بازی ها رو اد کردی این DNS رو بزنسلام دوستان من دیتا بعضی از بازیها رو ندارم وقتی اکانت ظرفیت ۱میخرم بعد از اینکه اکانت رو وارد کردم و یه مقدار از بازی ها رو دانلود کردم مثلا میتونم روز بعد دیتا ها رو وارد کنم؟
نه چون ظرفیت اول یک روز مهلت ریختن دیتا داره و بعدش احتمالا قفل میشه، با dns هم بگیر و نگیر دارهسلام دوستان من دیتا بعضی از بازیها رو ندارم وقتی اکانت ظرفیت ۱میخرم بعد از اینکه اکانت رو وارد کردم و یه مقدار از بازی ها رو دانلود کردم مثلا میتونم روز بعد دیتا ها رو وارد کنم؟
کابل شبکه حتما باید cat6 باشه وگرنه با سرعت 10 مگ بخوای 10 تا بازی انتقال بدی باید یک روز بشینی پای کنسولممنون،اخه بعضیا نوشتن کابل cat 6 سرعت انتقال رو بیشتر میکنه آیا فقط تعویض کابل لن تاثیری داره؟