EARTHGAME.ORG
کاربر سایت
تو فروم انگار آپدیت آخرش رو نگذاشتنخود بازی 46 گیگ هستش تقریباً
حجم آپدیت هم 14 گیگ تقریباً
در مجموع 60 گیگ تقریباً
تو فروم انگار آپدیت آخرش رو نگذاشتنخود بازی 46 گیگ هستش تقریباً
حجم آپدیت هم 14 گیگ تقریباً
در مجموع 60 گیگ تقریباً
دانلود بازی Uncharted 4 A Thief’s End برای PS4 + آپدیت هاتو فروم انگار آپدیت آخرش رو نگذاشتن
ممنون
ورژن آپدیت جدید 01.11 هستشممنون
لست آف آس 1 بروز هست چون اون توی هیچ سایتی نیست
چون هکی هست گفتم زیاد آنلاین نشم لست رو زدم دان چهار تا لینک آورده برام گیج شدم اولین باره که از psx استفاده می کنمورژن آپدیت جدید 01.11 هستش
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...CUSA00552_00-THELASTOFUS00000-A0111-V0100.pkg
در کل برای بازیهای بعدی از طریق برنامه psx میتونین آیدی بازی رو چک کنین تا به اشتباه دانلود نکنید
نیازی به زیاد آنلاین شدن نیستچون هکی هست گفتم زیاد آنلاین نشم لست رو زدم دان چهار تا لینک آورده برام گیج شدم اولین باره که از psx استفاده می کنم
الان تو psx چهار تا لینک آورده برای لست باید چیکار کنم؟نیازی به زیاد آنلاین شدن نیست
فقط باید بعد از وارد شدن به اکانت، بازیها رو به لیست دانلود اضافه کنین و اجازه بدین فقط چند مگ دانلود بشه
بعدش از اکانت خارج بشین و ادامه دانلود رو به کمک فایلهایی که خودتون بر روی پیسی دانلود کردین انجام بدین
با توجه به آموزش، فایلهایی رو که با پیسی دانلود کردین انتقال بدینالان تو psx چهار تا لینک آورده برای لست باید چیکار کنم؟
منظورم چیز دیگست وقتی وصل کردم psx رو به کنسول بعد 4 تا لینک استخراج کرده چیکار بکنم با این 4 تا؟با توجه به آموزش، فایلهایی رو که با پیسی دانلود کردین انتقال بدین
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
افزایش سرعت تا 10 برابر در نصب بازیهای دیجیتالی پلی استیشن 4
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
یا این فایلها رو با خود دستگاه دانلود کنینمنظورم چیز دیگست وقتی وصل کردم psx رو به کنسول بعد 4 تا لینک استخراج کرده چیکار بکنم با این 4 تا؟
میدونم ولی این 4 تا لینک که psx داده کل دیتا هستن؟یا این فایلها رو با خود دستگاه دانلود کنین
یا با دانلود منیجر در پیسی
که مورد دوم پیشنهاد میشه
حجم هر فایل 4 گیگ هستش و تیکه تیکه هستشمیدونم ولی این 4 تا لینک که psx داده کل دیتا هستن؟
یعنی کل دیتا رو توی 4ذتا لینک عجیبه باید حدود 10 تا لینک داشته باشه حدودا
سوال دیگم اینه برای انتقال آفلاین چه dns ای هست که قفل نکنه بازیا رو؟
پس چجوری میشه آفلاین نصب کرد مغازه دارا چیکار میکننحجم هر فایل 4 گیگ هستش و تیکه تیکه هستش
یعنی اون 4 تا فایل فقط مربوط به یک قسمت هستش
بعد از دانلود اون 4 تا پارت، پارتهای جدید دوباره اضافه میشه داخل psx
در حال حاضر با استفاده از اون DNS معروف، باز هم بازیها قفل خواهند شد
در پست زیر هم اشاره شده به این موضوع
سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper
باید قبل از خرید اکانت، دیتای بازیها را دانلود و آماده داشتپس چجوری میشه آفلاین نصب کرد مغازه دارا چیکار میکنن
حالا گیم که تو یوتیوب و آپارات فعاله تو چنلش یه دی ان اس گذاشته من زدم و برای playstation sign in زد failed پس کار میکنه dns ای که دادهباید قبل از خرید اکانت، دیتای بازیها را دانلود و آماده داشت
پس از وارد کردن اکانت به سرعت دیتا منتقل و اینترنت قطع میشه