سلام بلهسلام
ایا میشه کنسول رو مستقیم به کامپیوتر وصل کرد با کابل لن، و دیتای بازی رو انتقال داد؟
سلامسلام
دوستان سرعت نت من بالاست، حالا الان که میخوام از pc انتقال بدم به ps4 از طرق مودم و نه کابل لن،چطور بفهمم داره از pc میگیره یا از نتم کم میکنه ؟؟
چون قبلا همچین مشکلی برام پیش اومده.
اصلا چطور میشه اینترنت رو قطع کرد ولی ارتباط مودم با ps4 برقرار باشه ؟
مشکلی ندارهسلام وقت بخیر
دستگاه من 6.72 کپی خور هست وقتی با کابل لن بازی اسپایدرمن رو نصب میکنم وسط ارور ce-30045-2 رو میده دوبار از دو جای مختلف دانلود کردم نشد بقیه بازیها راحت نصب میشن
هارد ندارم اگه با هارد نصب کنم بنظرتون مشکل حل میشه ؟
بین ps4و کامپیوتر میخوام ارتباط برقرار کنم گزینه اول رو با موفقیت رد میکنه اما نوبت به internet connectionمیرسه failedمیزنه باید چیکار کنم این failedرونزنه؟View attachment 172762
اما اگر در کل میخواهین که اینترنت هم فعال باشه باید تیک گزینه Sharing در منوی Wi-Fi Properties رو فعال کنین
لطفا دقیق تر بفرمایید؟ کدام تیک و در کجا ؟
خیلی ممنون چطور باید از بازها لینک بگیرم ؟برای انتقال دیتای بازی از کامپیوتر به داخل کنسول، با اوکی شدن گزینه اول میتونین انتقال رو انجام بدین و نیازی به تایید گزینه دوم نیست
اما اگر در کل میخواهین که اینترنت هم فعال باشه باید تیک گزینه Sharing در منوی Wi-Fi Properties رو فعال کنین
\
خیلی ممنون چطور باید از بازها لینک بگیرم ؟
بعد نحوه انتقال از کامپیوتر به کنسول چطوریه الان psxرو هم دانلود کردم
افزایش سرعت تا 10 برابر در نصب بازیهای دیجیتالی پلی استیشن 4دقیقا انجام دادم اما بازم نت به ps4نمیرسه