سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان می خواستم چندتا عنوان زیر به صرت هکی (ظریفیت1) بگیرم چون بیشتر افلاین بازی میکنم واهل انلاین نیستم می خواستم ببینم ارزش خرید به این صورت دارد تا هزینه کنم

Mafia: Definitive Edition
EA Sports FIFA 20
Shadow of the Tomb Raider
Assassin’s Creed Odyssey
Red Dead Redemption 2

سلام
دوستان می خواستم چندتا عنوان زیر به صرت هکی (ظریفیت1) بگیرم چون بیشتر افلاین بازی میکنم واهل انلاین نیستم می خواستم ببینم ارزش خرید به این صورت دارد تا هزینه کنم

Mafia: Definitive Edition
EA Sports FIFA 20
Shadow of the Tomb Raider
Assassin’s Creed Odyssey
Red Dead Redemption 2
سلام به نظر من تو الان کم کم بازی ای 35 باهات حساب کنن میشه 175 تومن و خیلی زیاده چون بعد باید بازی رو پاک کنی و پولت میسوزه ولی قانونی بگیر هم از آنلاین لذت ببر و اینکه قانونی رو دوباره میتونی بفروشیش حتی میتونی تو فروش سود هم بکنی اگرم نخوای سود کنی اون کانال ازت 20 بر هر بازی کارمزد میگیره و کلا میشه 80 تومن خیلی به صرفه تره بازم هرجور راحتی

• Like
Reactions: capitan milan
سلام دوستان. مشکل کاهش سرعت دارم در حد 30 مگ یه بازی دارم دیتاشو میزنم سرعت پایین اومده مشکل از چیه؟ 6 ساعت زمان برد. (از نت هم دانلود نمیکنه خود فایل داره انتقال میده ).

بیرون که میام میرم بازی رو بزنم دان دان نمیشه انگار نت نمیرسه بهش ولی حالا گیم که زد تست گرفت همه چی اوکی بود

بخاطر فایروال ویندوز هست؟
رو ps4 یه بعضی مواقع واسه دانلود ارور میده باید یه چند بار ریست بزنی تا دوباره دانلود بشه

من الان میخوام اکانت هکی بگیرم و دوستان گفتن ممکنه تو انتقال دیتا لازم باشه (زمانی که دانلود قطع میشه) باید یک چند مگ بلز با کنسول دان کرد برای اک هکی یا ظرفیت 1 باید چیکار کرد خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من الان میخوام اکانت هکی بگیرم و دوستان گفتن ممکنه تو انتقال دیتا لازم باشه (زمانی که دانلود قطع میشه) باید یک چند مگ بلز با کنسول دان کرد برای اک هکی یا ظرفیت 1 باید چیکار کرد خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظرفیت 1 واسه انتقال دیتا یه روز وقت داری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or