سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممکنه اشتباه ست کرده باشید
اگه تمام مواردو درست انجام دادید و بازم کار نکرده موقعی که نرم افزار ای پی میده کنارش یه فلش هست چک کنید ببینید اگه ای پی دیگه ای هست اونو تست کنید

اموزش کار با برنامه رو بخونید اگه بخواید هر لینکی که میده رو هربار دانلود کنید که هزار بار باید یه فایلو دانلود کنید
نرم افزار یه لینک میده از همون لینک میشه بقیه پارتارو درآورد و همشونو دانلود کرد بعدم انتقال داد
+کنسول فقط آپدیت جدیدو ازتون میخواد ولی برای انتقال با psx باید تمام اپدیتای منتشر شدرو دانلود کنید برای همین اگه بازیتون روی کنسول اپدیت هست حجمی که کنسول برای دانلود میده با حجمی که باید با psx دانلود کنید فرق داره

چجوری از همون از یدونه لینک بقیه لینکهارو میشه درآورد.
من کل دیتا بازی رو میخام بگیرم اپدیت نمیخام دانلود کنم
برا همین پرسیدم همون اول همه ی لینکها رو نمیده
ث

سلام. یه سوال.

مثلا بازی 10 گیگ آپدیت میده، و من این آپدیت رو دانلود و بعدم انتقال میدم و نصب میکنم. تا اینجا همه چی اوکیه.
یک هفته بعد باز یه آپدیت جدید میاد مثلا 2 گیگ، ولی تو برنامه PSX همچنان لینک های قبلی نمایش داده میشن، ینی همون ده گیگ قبلی حالا دو گیگ هم به لینک آخری اضافه شده. اینجا باید چیکار کرد؟ فقط پارت آخری رو دانلود کرد؟
در اون صورت چطوری میشه انتقال داد؟ چون تو خود برنامه پارتی که آخرش 0 هست نمایش داده میشه، ولی من پارتی که آخرش مثلا 3 هست رو دانلود کردم، حالا کجا باید واردش کنم اینو؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید:دی مرسی

اون روش رو هم امتحان کردم
۱۰-۲۰ مگ دانلود کردم اما وقتی کنسول رو به نرم افزار متصل میکنم باز هم از نت دانلود میکنه.
فایل dp رو میشه از جایی دانلود کرد؟
اخر لینک اپدیتو از 0_ به DP- تغییر بدید میشه dp ولی اگه تو برنامه هنوز نخواسته مشکل از چیز دیگه باید باشه راه حلی به ذهن من نمیرسه متاسفانه
چجوری از همون از یدونه لینک بقیه لینکهارو میشه درآورد.
من کل دیتا بازی رو میخام بگیرم اپدیت نمیخام دانلود کنم
برا همین پرسیدم همون اول همه ی لینکها رو نمیده
ث
چه اپدیت چه دیتا
لینکو از psx بگیرید اخرش رو پاک کنید (یه سری چیزا مثل ای پی و اینجور چیزا روی لینکه که بود و نبودشون فرقی نداره) تا برسید به pkg.
این میشه لینک دانلود
قبل از pkg. یه عدد میبینید اون رو تک تک بالا ببرید میشه لینک بقیه پارتا تا جایی که لینک بده و قابل دانلود باشه باید دربیارید و دانلود کنید
بازم متوجه نشدید اموزش کار با نرم افزار رو بخونید توی سایتا توضیح دادن با مثال
سلام. یه سوال.

مثلا بازی 10 گیگ آپدیت میده، و من این آپدیت رو دانلود و بعدم انتقال میدم و نصب میکنم. تا اینجا همه چی اوکیه.
یک هفته بعد باز یه آپدیت جدید میاد مثلا 2 گیگ، ولی تو برنامه PSX همچنان لینک های قبلی نمایش داده میشن، ینی همون ده گیگ قبلی حالا دو گیگ هم به لینک آخری اضافه شده. اینجا باید چیکار کرد؟ فقط پارت آخری رو دانلود کرد؟
در اون صورت چطوری میشه انتقال داد؟ چون تو خود برنامه پارتی که آخرش 0 هست نمایش داده میشه، ولی من پارتی که آخرش مثلا 3 هست رو دانلود کردم، حالا کجا باید واردش کنم اینو؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید:D مرسی
اینو باید بزرگ بچسبونن بالای تاپیک هی نپرسن :D
با این برنامه نمیتونید همچین کاری کنید
باید کل آپدیت ها باشه
یه بازی 20 گیگ اپدیت بده شما کلشو منتقل کنید فردا 2 مگ هم اپدیت جدید بده برای انتقالش با برنامه باز باید کل 20 گیگو دانلود کنید
اپدیتای کم حجم رو با خود کنسول بگیرید راه حلی نداره

آخرین ویرایش:
سلام
من از روش وایرلس - لپتاپ - لن استفاده میکنم ولی یه مشکلی که دارم بعد از 2-3 دقیقه انتقال فایل سرعت افت شدیدی میکنه و از 20 میرسه 2 مگ در ثانیه و تا برنامه رو ری استارت نکنم سرعت بر نمیگرده! مشکل از کجاست؟ بازی های با حجم بالا سخته 1000بار برنامه ببندی دوباره باز کنی....

سلام دوستان من یه مشکلی که با این برنامه دارم اینه که ،بعد از اینکه ۱۰-۱۲ گیگ انتقال میدم،برنامه stopped working میده.چیکار کنم درست شه؟
منم دقیقا از چند روز پیش این مشکل رو دارم ... هر کاری هم کردم فرقی نکرد و درست نشد

آخرین آپدیت بازی رو همراه بقیه دیتاها داشتید؟
بله آخرین آپدیت رو هم داشتم ... اتفاقا فکر کردم شاید مشکل از دیتای بازی باشه واسه همین چند تا بازی دیگه هم ریختم ولی بازم دقیقا بعد از 11 ، 12 گیگ که انتقال میده برنامه ارور میده و باید دوباره برنامه رو اجرا کنم تا انتقال دیتا رو ادامه بده

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام دوستان من تازه پی اس فور خریدم . اگر با این کار بازی بریزم . سونی بن میکند ؟

بعد میشه بگید چیز هایی که نباید انجام بدیم تا بن نشیم ؟

سلام دوستان من تازه پی اس فور خریدم . اگر با این کار بازی بریزم . سونی بن میکند ؟

بعد میشه بگید چیز هایی که نباید انجام بدیم تا بن نشیم ؟
این برنامه فقط لینک بازیارو درمیاره و از طریق اینترنت دیتای دانلود شدرو منتقل میکنه چیز غیرقانونی نیست که بخوان بن کنن همه هم استفاده میکنن
برای بن نشدن هم قوانین سونی رو بخونید
اگه رعایت کنید بن نمیشید

سلام دوستان من یه مشکلی که با این برنامه دارم اینه که ،بعد از اینکه ۱۰-۱۲ گیگ انتقال میدم،برنامه stopped working میده.چیکار کنم درست شه؟

منم دقیقا از چند روز پیش این مشکل رو دارم ... هر کاری هم کردم فرقی نکرد و درست نشد

منم همین مشکل رو دارم و درست هم نمی شه
فقط زمانی که با کنسول کار می کنم مشکلی نداره !! یعنی اگر بازی کنم ، برنامه بسته نمی شه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or