aliahmadi2
کاربر سایت
n,sj ucdcT l
دوست عزیز. دلیل اینکه گفتید تنظیمات ای پی رو رو اتومات بزار چیه؟
یک بار روی اتوماتیک بزار، بعد درست شد، دوباره دستی وارد کن، یا آی پی رو عوض کن، اون عدد آخرشو
n,sj ucdcT l
دوست عزیز. دلیل اینکه گفتید تنظیمات ای پی رو رو اتومات بزار چیه؟
یک بار روی اتوماتیک بزار، بعد درست شد، دوباره دستی وارد کن، یا آی پی رو عوض کن، اون عدد آخرشو
دلیل این کار چیه؟ چه ربطی به ای پی داره؟
این برنامه از طریق همین آی پی به دستگاه وصل میشه دیگه
الان متوجه شدید IPV 4 کجا هست دقیقا؟
واسه خودم اینطوری شده بود همینطوری درست شددونستن اینکه ای پی ورژن 4 کجاست اره. میدونم کجاست. حالا شما چجوری فهمیدی که ایراد از آی پی هستش از چیز دیگه نیست؟
ممکنه اشتباه ست کرده باشیدعزیزان همه موارد رو کامل انجام میدم ولی موقع انتقال دیتا وقتی روی گزینه دانلود بازی میزنم ارور میده.
مشکل از کجاست؟
اموزش کار با برنامه رو بخونید اگه بخواید هر لینکی که میده رو هربار دانلود کنید که هزار بار باید یه فایلو دانلود کنیدسلام
مشکلی ک با psx دارم مثلا بازی rocket league رو کنسول میزنه ۷ گیگ ولی ابتدا ب ساکن همه لینکهارو نمیده اول بمن ۱.۵. گیگ داد بعد ک اپلود کردم دوتا ۴ گیگ داد اخرم دوتا ۱.۵ گیگ نزدیک ۹ گیگ داد
این طبیعیه یا مشکلی هست واینکه چرا همون اول همه ی لینکها رو نمیده
ممکنه اشتباه ست کرده باشید
اگه تمام مواردو درست انجام دادید و بازم کار نکرده موقعی که نرم افزار ای پی میده کنارش یه فلش هست چک کنید ببینید اگه ای پی دیگه ای هست اونو تست کنید
تابحال به این مشکل برخورد نکردم تنها راه حلی که میتونم بدم اینه که بذارید با کنسول چند مگ دانلود کنه شاید درست بشهفکر میکنم منظورمو درست بیان نکردم.
دیتا رو از شاتل لند دانلود کردم
همه فایلا رو ریختم تو یه فایل
auto find رو زدم
بعد رفتم بازی رو تو کنسول گذاشتم واسه دانلود
اول ارور میداد بعد که درست شد ۴/۵ گیگ رو نسبتا سریع کپی کرد ولی بعدش متوقف شد. دیگه بعد از اون هرچی کنسول رو ریست کردم درست نشد.
همونجور ثابت موند.
واقعا اعصابمو خورد کرده
خود برنامه هم چک کنید ببینید همه لینکایی که میده برمیداره؟ این سایتا هیچوقت DP رو برای دانلود قرار نمیدن
یه بار این روشی که گفتم رو امتحان کنید شاید یه مقدار با کنسول دانلود کنید حل بشهمن تا حالا با این برنامه کار نکردم
این اولین تجربم بود
میشه بیشتر توضیح بدین.
یعنی به تعداد فایل هایی که توی پوشه پسوند PKG دارن باید لینک بده؟
فایل DP چیه؟
یه بار این روشی که گفتم رو امتحان کنید شاید یه مقدار با کنسول دانلود کنید حل بشه
برنامه همینجوری برای خودش موقع انتقال لینک میده و فایلاشو خودکار برمیداره چندین و چند بار لینک یه فایلو میگیره
بین لینکا یه DP هست که فایل کم حجمه و منتقل میشه به کنسول من زیاد از این سایتا دانلود نکردم و مستقیم با برنامه لینکارو درمیارم ولی چند باری که از سایتا گرفتم dp رو ندیدم بذارن
کلا برنامه رو چک کنید ببینید تمام لینکایی که میده رو خودکار برمیداره یا نه اگه برنداره یه مشکلی هست مثلا ممکنه آخرین آپدیت رو نداشته باشید یا بخاطر همین dp باشه