دوستان من از وقتی ای پی این برنامه رو دادم به کنسول دیگه به نت وصل نمیشه! مثلا در حالت عادی میخام کنسول رو به نت با وای فای وصل کنم ارور میده. پرو.کسی رو هم do not use میزارم ولی بازم ارور میده به نت وصل نمیشه. مشکل از چیه؟؟
فکر میکنم جای custom گزینه easy رو باید بزنید
با easy هم میرم نت وصل نمیشه درست.. تنظیمات کنسولو ریست کنم؟ این مشکل با وای فای هست فقط
برنامه رو توی درایو C بزارید ببینید مشکل حل میشه یا نه
برنامه وصل میشه؟سلام من مشکل چهارم رودارم
هرکاری گفتین کردم ولی نمیشه
بعد از چند دقیقه شروع میکنه به دانلود کردن دیتا از نت
راهنمایی کنین
این کلا باگ خود نرم افزاره به سیستم و اینا ربطی ندارهاین کارو قبلا امتحان کردم ولی فایده نداشت
کاملا درسته .... خیلی ها همین مشکل رو دارن ... بیشتر جاها گفتن که برنامه مشکل دارهاین کلا باگ خود نرم افزاره به سیستم و اینا ربطی نداره
چون پشتیبانیشو خیلی وقت پیش ول کردن حتی این مشکلات معمولی هم فیکس نشده
هیچ کاری نمیتونی بکنی که با کابل وصل کنی؟سرعت انتقال وای فای به شدت کمه. در حد 2 مگ.چه کنم؟
این مشکل نیست دوست من. الان سیستم دانلود سونی اینطوریه. یه مقدار از دیتا دانلود میشه و شما می تونید بازیو شروع کنید و ادامه دانلود هم انجام می شه برای اینکه طرف مجبور نشه تا خود 50 گیگ دانلود رو صبر کنه مثلا میاد 14 - 15 گیگ اولش می گیره که شما بتونی حداقل از بعضی بخشای بازی استفاده کنی در حالی که منتظر هستی دانلود کامل بشه.دوستان من یک مشکلی دارم که قبلا توی ps3 یا همین اوایل ps4 نبود میخواستم ببینم راهی داره که موقع دانلود (یا همون انتقال) فایل من چند پارتی نشه !؟ (چند پارتی منظورم موقع دانلود نیست میدونم هر پارت 4گیگ هست موقع دانلود یا همون انتقال به کنسول هست، توی عکس مشخصه)
یک عکس هم میزارم. توی عکس نگاه کنید همه بازی ها چند پارت شده واسه دانلود . مثلاً مورتال 14گیگ یه پارته الباقی رفته پارت دو ! بعد مشکل اینجاس موقع انتقال از PC به کنسول شروع به انتقال پارت 14 گیگی میکنه و پارت دوم و شروع به دانلود میکنه و از حجم اینترنتم کسر میشه !
راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
این مشکل نیست دوست من. الان سیستم دانلود سونی اینطوریه. یه مقدار از دیتا دانلود میشه و شما می تونید بازیو شروع کنید و ادامه دانلود هم انجام می شه برای اینکه طرف مجبور نشه تا خود 50 گیگ دانلود رو صبر کنه مثلا میاد 14 - 15 گیگ اولش می گیره که شما بتونی حداقل از بعضی بخشای بازی استفاده کنی در حالی که منتظر هستی دانلود کامل بشه.
نه قبل این می تونستم و با سرعت 13 مگ انتقال می دادم اما حالا فقط امکان وای وای دارم . مشکل مودمه که اتاق دیگه اس. اما لپ تاب و ps4 پیش هم هستنهیچ کاری نمیتونی بکنی که با کابل وصل کنی؟
احتمال نداره که مثلا اپدیت بازی رو کنار فایلا نزاشته باشی یا مثلا یه پارت کم حجم رو یادت رفته باشه بزاری تو پوشه انتقال ؟ برای من به هیچ عنواندرسته حرف شما ،
ولی الان من کل پارتهای بازی رو دانلود کردم ، الان راهی داره که دیگه از حجمم کم نشه بتونم فقط انتقال بدم ؟